Een gebruikersnaam die is opgenomen in een Lync on line vergadering URL is onjuist als gemachtigde is geconfigureerd.

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2735319 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Het volgende scenario:
  • U installeert de cumulatieve update die wordt vermeld in Microsoft Knowledge Base (KB)-artikel 251482 of hoger op elke client in een omgeving Lync 2010.
  • U hebt een gebruiker en gebruiker B in de omgeving.
  • Gebruiker A gebruikt Outlook gebruiker B als gemachtigde voor de postbus van gebruiker A instellen. Gebruiker A gebruikt ook Lync 2010 B gebruiker instellen als gemachtigde.
  • Gebruiker B maakt een on line vergadering, e-mailbericht namens gebruiker A. Gebruiker B selecteert hiervoor de tijd van de vergadering op de agenda van gebruiker. Vervolgens gebruiker B klikt de Nieuwe on line vergadering knop in het lint van Outlook of muisklikken de On line vergadering de optie in de Nieuwe Items lijst weghalen.

In dit scenario wordt de naam van de gebruiker die is opgenomen in de URL van de vergadering behoort tot gebruiker B in plaats van gebruiker A.

Opmerking Als een gemachtigde toevoegen Lync 2010, de volgende stappen uit:
  1. Lync 2010 openen, klikt u op de Optie knop op de werkbalk. Klik vervolgens op de Oproep doorschakelenitem.
  2. Klik op het item Mijn gemachtigde leden bewerken . Klik vervolgens op de Toevoegen de knop selecteren van de gemachtigde.

Oplossing

Het probleem oplossen door de volgende cumulatieve update te installeren:
2737155 Beschrijving van het cumulatieve updatepakket voor Lync 2010: oktober 2012

Workaround

U dit probleem wilt omzeilen, voert u een van de volgende bewerkingen in plaats van de vierde stap in de sectie Symptomen:
  • Dubbelklik op de tijd van de vergadering op de agenda van gebruiker en klik vervolgens op de Nieuwe on line vergadering knop in de afspraak-e-mailbericht dat wordt weergegeven.
  • Klik met de rechtermuisknop op het tijdstip van de vergadering en selecteer de Nieuwe afspraak of Nieuw vergaderverzoek optie. Klik vervolgens op de Nieuwe on line vergadering knop in de afspraak-e-mailbericht dat wordt weergegeven.

Meer informatie

Klik op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het gebruik van de functie Gemachtigdentoegang in Outlook:
291626 In Outlook meerdere Exchange-postbusaccounts beheren
Voor meer informatie over hoe u de functie Gemachtigdentoegang gebruiken in Outlook, klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
956980 De functie Gemachtigdentoegang gebruiken in Outlook
Voor meer informatie over het cumulatieve updatepakket voor Lync 2010: November 2011 u het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2514982 Beschrijving van het cumulatieve updatepakket voor Lync 2010: November 2011

Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over het toevoegen van gemachtigde lid Lync 2010:

Algemene informatie over het plannen van Lync 2010 Online vergaderingen

Eigenschappen

Artikel ID: 2735319 - Laatste beoordeling: donderdag 11 oktober 2012 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Lync 2010
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2735319 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2735319

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com