Asigura referință trece peste eșecul avertismente, după ce instalați monitorizare Management Pack în System Center Operations Manager într-un mediu de Lync Server 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2735318 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Să presupunem că vă instala un Microsoft Lync Server 2010 monitorizare Management Pack în System Center Operations Manager într-un mediu de Lync Server 2010. În plus, System Center Operations Manager monitorizează fermă de servere Lync Server 2010 și Linux sau UNIX în mediul înconjurător. În această situație, primiți aproape "50 sigure de referință trece peste eșec" avertismente în 15 minute în consola Manager de operațiuni. În plus, se înregistrează următorul eveniment din Event Viewer de toate serverele de management pe care monitoriza fermă de servere Linux sau UNIX:

Tip eveniment: eroare
Sursa evenimentului: HealthService
Categorie eveniment: Serviciul de sănătate
ID eveniment: 1107
Data: Data 
Timp:marcă de timp 
Utilizator: N/A
Calculator: nume de sign-in de computer al System Center Operations Manager server
Descrierea/de control:
Ține cont de profilul RunAs în fluxul de lucru "Microsoft.Linux.RHEL.5.LogicalDisk.PercentFreeSpace.Collection", difuzate de exemplu "/ boot" cu ID-ul: "{6B3EFA56-5A31-91EA-F51B-E4F2C27FE305}" nu este definită. Fluxul de lucru nu va fi încărcată. Vă rugăm să asocia un cont cu profilul. Management group "UCBOM2007".

Cauză

Această problemă se produce deoarece Lync Server 2010 monitorizare Management Pack se execută un script pe toate serverele descoperite, inclusiv fermă de servere Linux sau UNIX. Cu toate acestea, script-ul nu are suport pentru fermă de servere Linux sau UNIX.

Rezoluție

Pentru a rezolva problema, instalați actualizarea cumulativă următoarele:
2742265 Descrierea actualizării cumulative pentru Lync Server 2010 monitorizare Management Pack: decembrie 2012

Informații suplimentare

Pentru mai multe informații despre cum să instalați de monitorizare Management Pack, du-te la următorul site Web Microsoft:

Cum la spre a instala de monitorizare Management Pack

Proprietă?i

ID articol: 2735318 - Ultima examinare: 7 decembrie 2012 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft Lync Server 2010 Enterprise Edition
  • Microsoft Lync Server 2010 Standard Edition
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2735318 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2735318

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com