E-postmeddelandet och meddelande om misslyckad leverans levereras inte om ett e-postmeddelande innehåller teckenuppsättningar som stöds inte i Exchange Server 2010-miljö

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2733609 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Föreställ dig följande:
  • Du kan använda samlad uppdatering 4 för Exchange Server 2010 Service Pack 1 (SP1) i en miljö med Microsoft Exchange Server 2010.
  • Du skapar en postlåda i journaler.
  • Ett e-postmeddelande skickas till en mottagare i journalen. E-postmeddelandet innehåller teckenuppsättningar som inte stöds, till exempel ISO-2022-JP-2.
I det här fallet e-postmeddelandet och utebliven leverans (NDR) meddelandet finns kvar i leveranskön på Exchange Server 2010 Hub Transport-server. Dessutom visas följande felmeddelande i verktyget kön Viewer:
400 4.4.7 Servern svarade med: 550 5.6.0 katt.InvalidContent.Exception: InvalidCharsetException

Felmeddelandet visas om någon av följande förutsättningar föreligger:
  • Du skapar en regel om du vill aktivera journaler för e-postmeddelanden som skickas till mottagaren journal journal. Regeln skickar journalrapporter brevlådan i journaler.
  • Du kan konfigurera postlådan journaler att vidarebefordra e-postmeddelanden till en annan postlåda.

Orsak

Det här problemet beror på Exchange-servern skapar ett nytt meddelande för att vidarebefordra en viss egendom som inte ärver från det ursprungliga meddelandet. Exchange-servern bearbetar därför inte meddelandet.

Lösning

Lös problemet genom att installera uppdateringen följande:
2719800 Beskrivning av Samlad uppdatering 5 för Exchange Server 2010 Service Pack 2

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Mer Information

Mer information om ett liknande problem uppstår innan du installerar Samlad uppdatering 4 för Exchange Server 2010 SP1 klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
2394554 Ett e-postmeddelande levereras inte om den innehåller otillåtna tecken som är kodad i ämnesraden i en Exchange Server 2010-miljö

Egenskaper

Artikel-id: 2733609 - Senaste granskning: den 14 november 2012 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 på följande plattformar
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Nyckelord: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2733609 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2733609

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com