FIX: Performanta scade atunci când executați o interogare paralel după un upgrade la SQL Server 2008 la SQL Server 2008 R2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2732742 - View products that this article applies to.
Microsoft distribuie remedieri Microsoft SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 fix de presă.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

După ce faceți upgrade la Microsoft SQL Server 2008 a Microsoft SQL Server 2008 R2, este posibil să observați că scade perfomanta când executați o interogare care utilizează paralelismul în planul de executare interogare în Microsoft SQL Server 2008 R2.

NotăDacă tu a verifica planul de interogare, veți vedea că există mai multe operații Recursive Hash se alăture decât existau în SQL Server 2008. În plus, mai mare grad de paralelism (DOP) numărul care este folosit în interogare, cel mai mare numărul de operațiuni Recursive se alăture Hash, care sunt utilizate în planul de interogare.

Cauză

Această problemă se produce din cauza unele modificări în estimarea cardinality. Dacă real Utilizare memorie pluteste in jurul limita de memorie, o mica schimbare in estimarea cardinality ar putea declanșa scurgeri.

NotăAceastă problemă apare mai frecvent atunci când utilizați un număr mai mare de DOP într-o interogare.

Rezoluție

După ce aplicați remedierea rapidă, se alăture hash partiție Contele care depinde de disponibilitatea de memorie este limitată. Cu toate acestea, această remediere nu poate rezolva problema în toate situațiile.

Actualizarea cumulativă informații

SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 3 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2754552 Pachet de actualizare cumulativ 3 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu de anterioare SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2730301 SQL Server 2008 R2 construiește lansate după SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2 a fost lansat

SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 8 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2723743 Pachet de actualizare cumulativ 8 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2567616 SQL Server 2008 R2 construiește lansate după SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 a fost lansat

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Remediere

Pentru a soluționa această problemă, micșorați numărul DOP pentru a reduce operațiunile Recursive Hash de alăturați. Cu toate acestea, acest lucru poate provoca Optimizatorul de interogare a utiliza executie serie, și costul pentru executarea serial este mare.

Informații suplimentare

Pentru mai multe informații despre asocierile hash, du-te la următorul site Web Rețea Microsoft pentru dezvoltatori (MSDN):
Înțelegerea hash asocieri
Pentru mai multe informații despre SQL server memorie acorda, du-te la următorul site Web MSDN Blogurile:
Înțelegerea acordarea de memorie SQL Server

Proprietă?i

ID articol: 2732742 - Ultima examinare: 15 octombrie 2012 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Datacenter
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Web
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2732742 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2732742

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com