FIX: "sintaxa de reprezentare string a unei valori datetime este incorectă" eroare când utilizați SQL Server 2008 R2 PowerPivot pentru Excel 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2729495 - View products that this article applies to.
Microsoft distribuie Microsoft SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 remedierile ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 serviciu Pack 1 fix de presă.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Importați date dintr-o bază acoperire de date IBM DB2 utilizând Expertul Import tabel din Microsoft SQL Server 2008 R2 PowerPivot pentru Microsoft Excel 2010.
  • Selectați Selectați dintr-o listă de tabele și opinii să alegeți datele de import opțiune.
  • Selectați un tabel pe care doriți să importați, apoi faceți clic peExaminare & filtru.
  • Selectați o valoare dintr-o coloană de tip data și apoi faceți clic peok în casetă de dialog nou.
În acest scenariu, primiți următorul mesaj de eroare:
Sintaxa de reprezentare string a unei valori datetime este incorect. SQLSTATE: 22007, SQLCODE:-180

Cauză

Problema apare deoarece formatul data în interogare SQL care este generat pentru a citi date din baza acoperire de date DB2 nu este formatul care necesită DB2.

Rezoluție

Actualizarea cumulativă informații

SQL a servi 2008 R2 serviciu Pack 1

Fix pentru această problemă a fost lansat în 8 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2723743 set de actualizări cumulativă 8 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune de remediere conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 serviciu Pack 1 fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2567616 SQL a servi 2008 R2 construiește care au fost lansate după ce a fost lansat SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Produsele ter?e despre care acest articol discută sunt produse de companii independente de Microsoft. Microsoft face nici o garanție, sugerată sau în alt mod, despre performanța sau fiabilitatea acestor produse.

Proprietă?i

ID articol: 2729495 - Ultima examinare: 18 septembrie 2012 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 PowerPivot for Microsoft Excel 2010
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbmt KB2729495 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2729495

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com