Entourage voor Mac instellen voor het verzenden en ontvangen van Hotmail

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 272573 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven hoe u Entourage voor gebruik van een nieuwe of bestaande Hotmail-account configureren.

Meer informatie

Hotmail-accounts zijn Web-based e-mailaccounts. U kunt Entourage verzenden en ontvangen van een Hotmail-account zonder een verbinding met de Hotmail-website. Berichten die afkomstig van een Hotmail-account zijn blijven op de e-mailserver. Wanneer u verbinding met de Hotmail-server, uw berichten worden weer gegeven in het deel venster mappenlijst onder de naam van uw Hotmail-account.

Een bestaande Hotmail-account configureren

De stappen in deze sectie van toepassing als u al een premier Hotmail-account. Microsoft Entourage 2001 voor Mac en Microsoft Entourage X for Mac gebruik van uw Hotmail-account configureren, gaat u als volgt te werk:
 1. Op deHulp programma'smenu, klikt u opAccounts.
 2. Klik in het venster Accounts op deE-mailtabblad en klik vervolgens opNieuwe. De Account Setup Assistant wordt weer gegeven.
 3. In deUw naamde naam die u viewers wilt wilt bekijken en klik op de pijl-rechts om verder te gaan naar de volgende pagina.
 4. Klik op de pagina uw e-mailadres (Internet e-mailadres in Entourage 2001)Ik heb al een e-mailadres dat ik wil gebruiken.
 5. In deE-mailadresvak, typt u uw e-mailadres van Hotmail. Typ bijvoorbeeldgebruikers naam@ Hotmail.com. Klik op de pijl-rechts om verder te gaan naar de volgende pagina.
 6. De aanmeldings naam en wacht woord (Hotmail aanmelden in Entourage 2001) pagina, typt u uw Hotmail-account-ID in deAanmeldings naam (Account-ID in Entourage 2001)het vak en typ vervolgens uw Hotmail-wachtwoord in hetWacht woordvak. Klik op de pijl-rechts om verder te gaan naar de volgende pagina.
 7. Typ een naam voor uw Hotmail-account in op de pagina voltooid deAccountnaamvak. De rekening in uw planning verzenden & ontvangen alle opnemen, klikt u op het bijbehorende selectie vakje.
 8. Klik opVoltooiende instellingen wilt opslaan.
Entourage 2004 gebruik van uw Hotmail-account configureren, gaat u als volgt te werk:
 1. Op deHulp programma'smenu, klikt u opAccounts.
 2. Selecteer in het venster Accounts deE-mailtabblad en klik vervolgens opNieuwe. De Account Setup Assistant wordt weer gegeven.
 3. Typ op de pagina een E-mailaccount instellen uw Hotmail-e-mailadres in hetE-mailadresvak. Typ bijvoorbeeldgebruikers naam@ Hotmail.com. Klik op de pijl-rechts om verder te gaan naar de volgende pagina.
 4. Als Entourage 2004 automatisch bepalen van de serverinstellingen slaagt, Account Setup Assistant gevraagd op de pijl-rechts om verder te gaan naar de volgende pagina. Als de automatische configuratie niet lukt, klikt u op de pijl-links om terug te keren naar de vorige pagina en u kunt uw e-mailadres.
 5. U kunt op de pagina voltooid instellingen en controleer of uw naam en e-mailadres bevestigen en voer uw wacht woord. Dit is optioneel. Klik op de pijl-rechts om verder te gaan naar de volgende pagina.
 6. Op de optionele: pagina-instellingen controleren of u kunt de instelling controleren door te klikken opMijn instellingen controleren. Klik op de pijl naar links om terug te keren naar de vorige pagina om uw instellingen te bewerken, of klik op de pijl-rechts om verder te gaan.
 7. Klik in het dialoog venster dat wordt weer gegevenUw account instellingen controlerenofGa naar de volgende pagina.
 8. Typ een naam voor uw Hotmail-account in op de pagina Setup Complete deAccountnaamvak. De rekening in uw planning verzenden & ontvangen alle opnemen, klikt u op het bijbehorende selectie vakje.
 9. Klik opVoltooiende instellingen wilt opslaan.
Uw Hotmail-account wordt weer gegeven in het deel venster mappenlijst. Nadat u de accountgegevens van de aanmeldingsserver Hotmail ontvangt, wordt uw Hotmail-mappen structuur weer gegeven wanneer u klikt op de pijl blauwe driehoek.

Het verkrijgen van een nieuwe Hotmail-account te gebruiken met Entourage

U kunt Entourage niet langer toegang tot uw gratis Hotmail-accounts. U hebt om toegang te krijgen tot uw accounts in Entourage, koop een abonnements service, zoals MSN Hotmail Plus of MSN Premium. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over deze services abonnement:
https://support.MSN.com

Eigenschappen

Artikel ID: 272573 - Laatste beoordeling: donderdag 6 oktober 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Entourage 2004 for Mac
 • Microsoft Entourage 2001 voor Mac Special Edition
Trefwoorden: 
dftsdahomeportal kbinfo kbmt KB272573 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:272573

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com