FIX: Toegangsfout in SQL Server interne impasse monitor tijdens het uitvoeren van meerdere toepassingen met meervoudige actieve resultatensets in SQL Server is ingeschakeld

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2723979 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen


Stel u hebt meerdere clienttoepassingen die verbinding met een exemplaar van Microsoft SQL Server 2008 R2, SQL Server 2012 of SQL Server-2014 maken. Ook de functie meerdere actieve resultaat Sets (MARS) is ingeschakeld in de verbindingsreeks of de toepassingen die zijn geconfigureerd voor gebruik van Distributed Transaction Coordinator (DTC). Wanneer meerdere aanvragen worden verzonden vanuit deze toepassingen tegelijk, treedt deadlocks op wanneer de gegevens wordt beïnvloed. In deze situatie kan een toegangsfout optreden in de interne deadlock-monitor van SQL Server.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de mutex transactie niet met de nieuwe werkruimte bijgewerkt wordt. De thread impasse monitor toegang heeft tot deze oude werkruimte tijdens vergrendeling opsomming en de toegangsfout treedt op als de oude werkruimte is vrijgegeven of als deze is niet opgeruimd goed.

Oplossing

Cumulatieve update-informatie

Het probleem is in eerste instantie opgelost in de volgende cumulatieve update van SQL Server.

Cumulatieve Update 1 voor SQL Server 2014

Cumulatieve Update 9 voor SQL Server 2012 SP1

Cumulatieve Update 3 voor SQL Server 2008 R2 SP2

Cumulatieve Update 4 voor SQL Server 2012

Cumulatieve Update van 8 voor SQL Server 2008 R2 SP1

Over cumulatieve updates voor SQL Server

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
Elke nieuwe cumulatieve update voor SQL Server bevat alle hotfixes en alle beveiligingscorrecties die zijn opgenomen in de vorige cumulatieve update. Bekijk de meest recente cumulatieve updates voor SQL Server:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Informatie over de hotfix

De hotfix werkt de mutex transactie voor het gebruik van de nieuwe werkruimten wanneer werkruimten worden gewijzigd.

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter alleen bedoeld voor het probleem dat wordt beschreven in dit artikel. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet.

Als de hotfix kan gedownload worden, is er een sectie 'Hotfix is als Download beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, dien dan een verzoek in bij Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking: Als er andere problemen optreden of als probleemoplossing is vereist, moet u wellicht een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking: Het formulier 'Hotfix is als Download beschikbaar' wordt weergegeven de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem kan optreden in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Ga naar de volgende MSDN-website voor meer informatie over het inschakelen van de functie voor meerdere actieve resultaat Sets (MARS):
Het inschakelen van MARS

Eigenschappen

Artikel ID: 2723979 - Laatste beoordeling: vrijdag 10 oktober 2014 - Wijziging: 5.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Datacenter
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Web
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Workgroup
 • Microsoft SQL Server 2012 Developer
 • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2012 Standard
 • Microsoft SQL Server 2012 Web
 • Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1 op de volgende platformen
  • Microsoft SQL Server 2012 Developer
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2012 Standard
 • Microsoft SQL Server 2014 Developer
 • Microsoft SQL Server 2014 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2014 Standard
Trefwoorden: 
kbtshoot kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbautohotfix kbmt KB2723979 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2723979

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com