FIX: SQL Server Agent busteni verbose jurnalele în jurnalul de aplicații când porniți o instanță de failover cluster în 2012 de Server SQL sau SQL Server 2008 R2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2718920 - View products that this article applies to.
Microsoft distribuie remedieri Microsoft SQL Server 2012 ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2012 fix de presă.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Luați în considerare următorul scenariu. Porniți un Microsoft SQL Server 2012 failover cluster instanță sau o instanță de cluster failover pe Microsoft SQL Server 2008 R2 care este instalat împreună cu SQL Server Agent consolidare servicii. Apoi, tu a verifica jurnalul de aplicații pentru instanță. În acest scenariu, jurnalele de serviciul SQL Server Agent următoarele verbose înregistrează în jurnalul de aplicații:

Informații DateTime SQLAgent$nume 53 Failover "[sqagtres] LooksAlive cerere."

Informații DateTime SQLAgent$nume 53 Failover "[sqagtres] CheckServiceAlive: întoarce TRUE (victorios)"

Cauză

Problema se produce din cauza unui viciu de cod în fi?ierul resursă Sqagtres.dll SQL Server Agent. Informațiile pe care este menționat în secțiunea "Simptome" nu ar trebui să fie conectat.


Rezoluție

Actualizarea cumulativă informațiiSQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 3 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2754552 Pachet de actualizare cumulativ 3 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu de anterioare SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2730301 SQL Server 2008 R2 construiește lansate după SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2 a fost lansat

SQL Server 2012

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 3 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2012, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2723749 Actualizarea cumulativă 3 pentru SQL Server 2012
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2012 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2692828 SQL Server 2012 construiește lansate după SQL Server 2012 a fost lansat

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Referințe

Pentru mai multe informații modelul service incrementală pentru SQL Server, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
935897 Un Model Incremental service este disponibil de la echipa de SQL Server pentru a livra remedierile rapide pentru problemele raportate
Pentru mai multe informații despre schema de numire pentru actualizări de SQL Server, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
822499 Schemă de denumire pentru pachetelor de actualizare software Microsoft SQL Server
Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologiei standard utilizate în descrierea actualizărilor de software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 2718920 - Ultima examinare: 15 octombrie 2012 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Microsoft SQL Server 2012 Developer
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2012 Standard
  • Microsoft SQL Server 2012 Web
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Datacenter
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Web
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard Edition for Small Business
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2718920 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2718920

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com