FIX: "een fout opgetreden bij het opslaan van de weergave abonnement" fout wanneer u de weergave van een abonnement tegen een hiërarchie is afgeleid van recursieve in SQL Server 2012 Master Data Services maken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2717239 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Microsoft distribueert oplossingen voor Microsoft SQL Server-2012 als één downloadbaar bestand. Aangezien de oplossingen cumulatief zijn, elke nieuwe release bevat alle hotfixes en alle beveiligingscorrecties die opgenomen in de vorige versie van SQL Server 2012 zijn release opgelost.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Overweeg het volgende scenario:
  • U hebt een recursieve afgeleid hiërarchie met een of meer niet-recursieve niveaus onder de recursieve relatie in SQL Server 2012 Master Data Services.
  • U maken de weergave van een abonnement tegen de hiërarchie die is afgeleid van recursieve.
In dit scenario mislukt de werking weergave maken. Bovendien wordt de volgende foutmelding weergegeven:
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van de weergave van het abonnement


Oplossing

Cumulatieve update-informatie

SQL Server 2012

De correctie voor dit probleem werd voor het eerst uitgebracht in cumulatieve Update 2 voor SQL Server 2012 Service Pack RTM. Voor meer informatie over dit cumulatieve updatepakket klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2703275 Cumulatieve updatepakket 2 voor SQL Server 2012
Opmerking Omdat de opbouw cumulatief van opzet zijn, elke nieuwe versie van de correctie bevat alle hotfixes en alle beveiligingscorrecties die opgenomen in de vorige versie van SQL Server 2012 zijn release opgelost. Wij raden aan dat u toe te passen van de meest recente hotfix-versie waarin deze hotfix is opgenomen. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base te bekijken:
2692828 De versies van SQL Server 2012 die zijn uitgebracht nadat SQL Server 2012 werd gepubliceerd
Hotfixes voor Microsoft SQL Server 2012 worden gemaakt voor een specifieke servicepacks voor SQL Server. U moet een hotfix voor SQL Server 2012 Service Pack RTM toepassen op een installatie van SQL Server 2012 Service Pack RTM. Voor elke hotfix die wordt geleverd in een SQL Server servicepack is standaard opgenomen in het volgende servicepack voor SQL Server.

Opmerking Deze correctie voor het probleem is opgenomen in SQL Server 2012 servicepack 1.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over recursieve hiërarchieën (Master Data Services):
Algemene informatie over recursieve hiërarchieën (Master Data Services)

Eigenschappen

Artikel ID: 2717239 - Laatste beoordeling: donderdag 24 oktober 2013 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligence
  • Microsoft SQL Server 2012 Developer
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
Trefwoorden: 
kbtshoot kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2717239 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2717239

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com