FIX: Een deadlock optreedt wanneer u een partitie te wijzigen en een verklaring tegen de partitie bij SQL Server 2008 R2 uitvoert

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2713501 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Microsoft distribueert oplossingen voor Microsoft SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1) als één downloadbaar bestand. Aangezien de oplossingen cumulatief zijn, elke nieuwe release bevat de hotfixes en de beveiligingscorrecties die opgenomen in de vorige SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1 zijn) herstellen release.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Stel dat u Microsoft SQL Server 2008 R2 is geïnstalleerd op een computer hebben. Wanneer u een partitie te wijzigen en een verklaring tegen de partitie tegelijk uitvoeren, treedt een impasse af en toe op een vergrendeling van een resource voor metagegevens. Bijvoorbeeld een deadlock optreedt gebeurt wanneer u een SELECT- of INSERT-instructie uitvoert tegen de partitie.

Opmerking De deadlock optreedt tussen een vergrendeling Sch M in de instructie ALTER partitie en een vergrendeling Sch S in de andere instructie.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat onjuiste vergrendelingen in SQL Server wordt gebruikt voor de partitie.

Oplossing

Informatie over de cumulatieve update

SQL-Server 2008 R2 SP1

De correctie voor dit probleem werd eerst uitgebracht in de cumulatieve Update 7. Voor meer informatie over het verkrijgen van dit cumulatieve updatepakket voor SQL Server 2008 R2 Service Pack 1, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
2703282 Cumulatieve updatepakket 7 voor SQL Server 2008 R2 SP1
Opmerking Omdat de builds cumulatief zijn, elke nieuwe release correctie bevat de hotfixes en de beveiligingscorrecties die opgenomen in de vorige SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 zijn fix release. Wij raden de meest recente fix-versie waarin deze hotfix toepast. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2567616 SQL Server 2008 R2 bouwt die zijn uitgebracht nadat SQL Server 2008 R2 SP1 is uitgebracht.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Ga naar de volgende MSDN-website voor meer informatie over de resource lock modi:
Algemene informatie over de modi vergrendelen

Eigenschappen

Artikel ID: 2713501 - Laatste beoordeling: vrijdag 22 juni 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Datacenter
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Web
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Workgroup
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2713501 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2713501

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com