Eroare 0x8024200D, când instalați Windows 7 pachet Service Pack 1

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2712531 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Când instalați Windows 7 pachet Service Pack 1 (SP1), este posibil să primiți următorul mesaj de eroare:
Eroare 0x8024200D

CAUZĂ

Această problemă poate apărea dacă Windows 7 pachet Service Pack 1 (SP1) s-a descărcat de Actualizare Windows, dar nu a fost încă instalat sau dacă instalarea a devenit corupt. Pentru mai multe informații despre acest pachet Service Pack, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
976932 Informații despre pachet Service Pack 1 pentru Ferestre 7 și Ferestre a servi 2008 R2

REZOLUȚIE

Pentru ca ne rezolva această problemă pentru tine, du-te la "Fix it pentru mine"secțiune. Dacă preferați pentru a rezolva problema-te, du-te la "Să-mi repari mine"secțiune.

Fix it pentru mine

Pentru a rezolva această problemă automat, faceți clic pe Fix it buton sau link-ul. Apoi faceți clic pe A alerga în Fișier Download casetă de dialog, și urmați pașii din Fix it Expertul.


Rezolva problema
Microsoft Fix it 50831

Note
  • Acest expert poate fi numai în limba engleză. Cu toate acestea, fix automată de asemenea works pentru alte versiuni de limbă din Windows.
  • Dacă nu sunteți pe computerul care are problema, trebuie să salvați Fix it soluție la un CD sau o unitate flash și apoi rulați-l pe computerul care are problema.


Let me fix it myself


INFORMAȚII SUPLIMENTARE

For Advanced Users:


REFERINȚE


Aveți nevoie de mai mult ajutor?


Obțineți ajutor de la Microsoft răspunsuri Comunitate online, căutare pentru mai multe informații despre Suport Microsoft sau Ajutor Windows și cum să, sau pentru a afla mai multe despre Suport asistat Opțiuni.


Proprietă?i

ID articol: 2712531 - Ultima examinare: 10 mai 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Starter
  • Windows 7 Ultimate
Cuvinte cheie: 
kbmt KB2712531 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2712531

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com