Foutbericht wanneer u de eigenschappen van een gebruiker in Office 365 opent: ' Exchange: geen postvak plan SKU 'BPOS_L_Standard' is gevonden. Gebruiker heeft geen toegang tot e-mail"

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2711712 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

PROBLEEM

In de portal voor Microsoft Office 365 verschijnt een rode 'X' naast een gebruiker. Bij het openen van de eigenschappen van die gebruiker, u een foutbericht van de volgende strekking weergegeven:
Exchange: Geen postvak plan SKU 'BPOS_L_Standard' is gevonden. Gebruiker heeft geen toegang tot e-mail.
De gebruiker optreden niet echter problemen. De gebruiker ook toegang heeft tot e-mailberichten en e-mailberichten kunt ontvangen.

OORZAAK

Dit probleem occursif alle abonnementen verlopen en uw account bij Office 365 is in de wachtrij verwijderd. Dit blootgesteld aanvullende aanbiedingen die niet worden ondersteund door het oorspronkelijke bedrijfstype.

Bijvoorbeeld, u hebt gekocht of u had een proefabonnement voor Office 365 Small Business en uw abonnement verlopen. Vervolgens kunt u Office 365 Enterprise gekocht. Echter uw bedrijfstype is technisch nog steeds beschouwd als Office 365 Small Business, en in de toekomst problemen optreden.

Deze scenario's worden niet ondersteund.

OPLOSSING

Er is geen oplossing voor het verwijderen van het foutbericht in de bestaande organisatie.

Als u wilt dat het foutbericht wordt weergegeven, moet u opnieuw aanmelden met behulp van het juiste soort. Neem bijvoorbeeld het scenario waarin u oorspronkelijk aangemeld bij Office 365 Small Business en nu wilt u Office 365 Enterprise. In dit geval hebt u opnieuw aanmelden en nu selecteert u Office 365 Enterprise.

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2711712 - Laatste beoordeling: zaterdag 12 juli 2014 - Wijziging: 7.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Online
Trefwoorden: 
o365 o365m o365e o365p o365a o365022013 kbmt KB2711712 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2711712

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com