FIX: O violare acces apare intermitent când executați o interogare împotriva un tabel care are un indice de columnstore la SQL Server 2012

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2711683 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu. Executați o interogare împotriva un tabel care are un indice de columnstore la Microsoft SQL Server 2012. Un plan de Executare interogare utilizează un operator paralelismul atunci când interogarea se execută. În acest scenariu, o încălcare de acces apare intermitent.

REZOLUȚIE

Actualizarea cumulativă informații

SQL Server 2012

Fix pentru această problemă a fost lansat în 2 actualizare cumulativă pentru SQL Server 2012. Pentru mai multe informații despre acest pachet de actualizare cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2703275 set de actualizări cumulativă 2 pentru SQL Server 2012
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fix conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL Server 2012 fix de presă. Microsoft recomandă că vă ia în considerare aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2692828 2012 De Server SQL construiește care au fost lansate după ce a fost lansat SQL Server 2012
Trebuie să aplicați o remediere rapidă de SQL Server 2012 pentru o instalare de SQL Server 2012.

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinat pentru a corecta numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „remediere rapid㠄descărcare disponibilă la partea de sus a acestui articol din bază de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, prezintă o cerere în Microsoft Client Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau depanarea orice este necesar, trebuie să creați o cerere de serviciu separate. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă a numerelor de telefon ale Microsoft Client Service și asistență sau pentru a crea o cerere de serviciu separate, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Remediere rapidă formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Pentru a aplica această remediere rapidă, trebuie să aveți SQL Server 2012 instalat.

Reporniți informații

Nu trebuie să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Informații cu privire la registru

Nu aveți pentru a modifica registry după ce aplicați această remediere rapidă.

Informații despre înlocuirea remedierilor rapide

Această remediere rapidă nu înlocuiește nici o altă remediere.

Informații cu privire la fișiere

Versiunea globală a acestui remediu rapid are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt enumerate în marcă de timp universal (TUC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între timpul local și UTC, utilizați fus orar fila în Data și ora element din Panou de control.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume fișier Versiunea de fișier Dimensiunea fișierului Data marcă de timp Platforma
Sqlmin.dll 2011.110.2321.0 26,510,744 09-Mai-2012 06: 25 x 86
Sqlmin.dll 2011.110.2321.0 32,444,824 09-Mai-2012 06: 26 x 64

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

REMEDIERE

Pentru a rezolva această problemă, utilizați una dintre următoarele metode:
  • Dezactiva columnstore index.
  • Nu utilizați operatorul paralelismul în planul de Executare interogare. Pentru aceasta, se aplică una din următoarele metode:
    • Adăugați o MAXDOP 1 interogare sugestie opțiune.
    • Set Max gradul de paralelism opțiune de configurare pentru 1.

Proprietă?i

ID articol: 2711683 - Ultima examinare: 18 iunie 2012 - Revizie: 2.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft SQL Server 2012 Developer
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
  • SQL Server 2012 Enterprise Core
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2711683 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2711683

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com