FIX: Eroare 41009 când încercați să creați mai multe grupuri de disponibilitatea în un SQL Server 2012 AlwaysOn failover clustering mediu

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2711145 - View products that this article applies to.
Microsoft distribuie Microsoft SQL Server 2012 fixat ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL Server 2012 fix de presă.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Să presupunem că încercați să creați mai multe grupuri de disponibilitatea în un Microsoft SQL Server 2012 AlwaysOnfailover clustering mediu. Fiecare grup de disponibilitatea conține mai multe baze acoperire de date de disponibilitate. În acest scenariu, non-randamentul Programator de activități evenimente pot apărea în SQL Server. Atunci când se produce această problemă, evenimente de eroare care seamănă cu următorul sunt înregistrate în fișierul jurnal de erori SQL Server:
Data marcă de timp proces Eroare: 41009, gravitatea: 16, stat: 5.

Data marcă de timp proces Windows Server Failover Clustering (WSFC) resurse control API returnat cod de eroare 5908. Serviciul WSFC nu pot fi difuzate sau nu pot fi accesibile în starea sa curentă, sau argumentele specificate nu sunt valizi. Pentru informații despre acest cod de eroare, consultați "Sistem de coduri de eroare" în documentația Windows de dezvoltare.

Dată oră Server * Programator de activități dala

Dată oră Server *

Dată oră Server * *******************************************************************************

Dată oră Server Stack semnătură pentru dump este 0x00000000000001BF

Dată oră Server Error: 19407, gravitatea: 16, stat: 1.

Dată oră Server Leasing între disponibilitatea grup 'NAMCRMS001AG00' și Windows Server Failover Cluster a expirat. O problemă de conectivitate a avut loc între instanța de SQL Server și Windows Server Failover clustering. Pentru a determina dacă grupul de disponibilitatea este lipsa peste corect, verificați disponibilitatea grupa resursă corespunzătoare în Windows Server Failover Cluster.

Dată oră Server AlwaysOn: reproduceri locale de disponibilitatea grup 'NAMCRMS001AG00' este merge offline, deoarece fie contractul de închiriere a expirat sau să închirieze reînnoirea nu a reușit. Acesta este un mesaj informativ numai. Nici o acțiune de utilizator este necesar.

Dată oră Server Statul de reproduceri locale disponibilitatea în disponibilitatea grup 'NAMCRMS001AG00' s-a schimbat din "PRIMARY_NORMAL" la "RESOLVING_NORMAL". Statul replica schimbat din cauza fie o pornire, un failover, o problemă de comunicare, sau o eroare de cluster. Pentru mai multe informații, consultați disponibilitatea grup tabloul de bord, Jurnalul de erori SQL Server, Consola de gestionare Windows Server Failover Cluster sau Jurnal Windows Server Failover Cluster.

CAUZĂ

Această problemă se produce deoarece un cluster API apel sosit către SQL Server nu a fost răspuns de cluster-ului Windows failover.

REZOLUȚIE

Actualizarea cumulativă informații

SQL Server 2012

Fix pentru această problemă a fost lansat în actualizarea cumulativă 2 pentru SQL Server 2012 pachet Service Pack RTM. Pentru mai multe informații despre acest pachet de actualizare cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2703275 set de actualizări cumulativă 2 pentru SQL Server 2012
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fix conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL Server 2012 fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2692828 2012 De Server SQL construiește care au fost lansate după ce a fost lansat SQL Server 2012
Microsoft SQL Server 2012 remedierile rapide sunt create pentru pachete de service specifice SQL Server. Trebuie să aplicați o remediere rapidă SQL Server 2012 pachet Service Pack RTM o instalare de SQL Server 2012 pachet Service Pack RTM. implicit, orice remediere rapidă care este prevăzut un SQL Server pachet Service Pack este inclusă în următorul pachet pachet Service Pack SQL Server.

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații despre AlwaysOn disponibilitatea grupuri, du-te la site web MSDN următoarele:
Prezentare generală a AlwaysOn disponibilitatea grupuri (SQL Server)

Proprietă?i

ID articol: 2711145 - Ultima examinare: 18 iunie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft SQL Server 2012 Developer
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
  • SQL Server 2012 Enterprise Core
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2711145 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2711145

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com