FIX: Event ID 833 dacă I/O scrie operație se produce în timpul o copiere de rezervă VSS instantaneu în SQL Server 2008 R2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2708012
Microsoft distribuie remedieri Microsoft SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 ca un fișier descărcabil. Pentru că remedierile sunt cumulative, fiecare versiune nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 fix de presă.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Să presupunem că executați o aplicație care efectuează o copiere de rezervă Microsoft SQL Server volumul umbri Copie serviciu (VSS) instantaneu în Microsoft SQL Server 2008 R2. Dacă o opera?iune de scriere I/O apare în timpul procesului de backup, un eveniment ID 833 ar putea fi înregistrate în jurnal de evenimente al aplicației și următorul mesaj ar putea fi înregistrate în jurnalul de erori SQL Server:
SQL Server a întâlnitn> occurrence(s) a i / cereri având mai mult de 15 secunde pentru a finaliza pe fișier [cale completă a fișierului>] în baza acoperire de date [nume de sign-in bazei acoperire de date.>] (dbid>). Identificator de fișier sistem de operare estefișier>. Offset i/o mai recente lung este:deplasare în hexazecimal>
NotăDisc performance monitor contoare arată o problemă de performanță de disc.

Cauză

Această problemă se produce deoarece un membru interne a structurii suprapus nu este inițializat corect atunci când operațiunea de I/O este înghețat de rezervă de instantaneu. În plus, event ID 833 incorect indică faptul că există o problemă de performanță de disc.

Rezoluție

Actualizarea cumulativă informații

Actualizarea cumulativă 4 pentru SQL Server 2008 R2 SP2

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 4 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 SP 2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2777358 Pachet de actualizare cumulativ 4 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2008 R2 SP 2 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2730301 SQL Server 2008 R2 se bazează care au fost lansate după SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2 a fost lansat

SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în Cumulative Update 9. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2756574 Pachet de actualizare cumulativ 9 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2567616 SQL Server 2008 R2 se bazează care au fost lansate după SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 a fost lansat

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Remediere

Pentru a rezolva această problemă, utilizați SQL Server de backup nativă. Nativ de rezervă nu se congela operațiunea de I/O.

Proprietă?i

ID articol: 2708012 - Ultima examinare: 17 decembrie 2012 - Revizie: 3.0
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2708012 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2708012

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com