Korriger: Hendelses-ID 833 Hvis i/u skrive operasjon oppstår under en sikkerhetskopi av et øyeblikksbilde VSS i SQL Server 2008 R2

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2708012 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Microsoft distribuerer hurtigreparasjoner for Microsoft SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 som én nedlastbar fil. Fordi reparasjonene er kumulative, inneholder hver nye utgivelse alle hurtigreparasjonene og alle sikkerhetsreparasjonene som var inkludert i den forrige SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 Løs utgivelsen.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

Anta at du kjører et program som utfører en sikkerhetskopi av et øyeblikksbilde Microsoft SQL Server Volume Shadow Copy Service (VSS) i Microsoft SQL Server 2008 R2. Hvis det oppstår en i/u-skriveoperasjon under sikkerhetskopieringen, en hendelse IDen 833 kanskje logget i programmets hendelseslogg, og følgende melding kan logges i SQL Server-feilloggen:
SQL Server har oppdagetn> forekomst(er) i/u-forespørsler tar lengre tid enn 15 sekunder for å fullføre på filen [hele banen til filen>] i databasen [Databasenavn.>] (DBID>). Filreferanse OS erfilreferanse>. Forskyvning av den siste lange i/u er:forskyvning i heksadesimal>
Obs!Tellere for Ytelsesmåler på disken Vis ikke en disk ytelsesproblemet.

Årsak

Dette problemet oppstår fordi en intern medlem av Overlappet struktur ikke er initialisert på riktig måte når i/u-operasjonen er frosset av snapshot-sikkerhetskopiering. I tillegg angir hendelses-ID-833 feilaktig at det er en disk ytelsesproblemet.

Løsning

Informasjon om kumulativ oppdatering

SQL Server 2008 R2 Service Pack 1

Hurtigreparasjonen for dette problemet ble først utgitt i kumulativ oppdatering 9. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du anskaffer denne kumulativ oppdateringspakke for SQL Server 2008 R2 Service Pack 1, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2756574 Kumulativ oppdateringspakke 9 for SQL Server 2008 R2 Service Pack 1
Obs! Fordi bygginger er kumulative, inneholder hver nye fix-utgivelse alle hurtigreparasjonene og sikkerhetsreparasjonene som var inkludert i den forrige SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 Løs utgivelsen. Vi anbefaler at du vurderer å bruke den nyeste versjonen av hurtigreparasjonen som inneholder denne hurtigreparasjonen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2567616 SQL Server 2008 R2 bygger som ble gitt ut etter at SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 ble utgitt

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem i Microsoft-produktene som er oppført i delen "Gjelder for".

Workaround

Hvis du vil omgå dette problemet, kan du bruke native sikkerhetskopiering av SQL Server i stedet. Opprinnelig sikkerhetskopien ikke fryse i/u-operasjonen.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2708012 - Forrige gjennomgang: 15. oktober 2012 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Datacenter
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Express
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Web
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Workgroup
Nøkkelord: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2708012 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2708012

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com