FIX: Gebeurtenis-ID 833 als I/O schrijfbewerking optreedt tijdens een VSS-momentopname in SQL Server 2008 R2

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2708012 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Microsoft distribueert oplossingen voor Microsoft SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 als één downloadbaar bestand. Aangezien de oplossingen cumulatief zijn, elke nieuwe release bevat de hotfixes en de beveiligingscorrecties die opgenomen in de vorige SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 zijn fix release.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Stel dat u een toepassing uitvoert die een momentopname van Microsoft SQL Server Volume Shadow Copy Service (VSS) in Microsoft SQL Server 2008 R2 uitvoert. Als een schrijfbewerking I/O tijdens de back-up optreedt, een gebeurtenis-ID 833 mogelijk vastgelegd in het logboek voor toepassingsgebeurtenissen en het volgende bericht kan worden vastgelegd in het foutenlogboek van SQL Server:
SQL Server is opgetredenn> duurt langer dan 15 seconden op bestand [plaats(en) van I/O-aanvragenvolledig pad van bestand>] in [databasenaam van de database.>] (DBID>). De bestandsingang OS isbestandsingang>. De verschuiving van de laatste lange I/O is:offset in hexadecimale notatie>
OpmerkingDe prestatiemeteritems van de schijf weergeven een prestatieprobleem schijf niet.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat een interne lid van de overlappende structuur is niet correct geïnitialiseerd wanneer de i/o-bewerking is geblokkeerd door de momentopname. Bovendien geeft de gebeurtenis-ID 833 onjuist is een prestatieprobleem schijf.

Oplossing

Cumulatieve update-informatie

SQL Server 2008 R2 servicepack 1

De correctie voor dit probleem werd eerst uitgebracht in de cumulatieve Update 9. Voor meer informatie over het verkrijgen van dit cumulatieve updatepakket voor SQL Server 2008 R2 Service Pack 1, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
2756574 Cumulatief updatepakket 9 voor SQL Server 2008 R2 Service Pack 1
Opmerking Omdat de builds cumulatief zijn, elke nieuwe release correctie bevat de hotfixes en de beveiligingscorrecties die opgenomen in de vorige SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 zijn fix release. Wij raden de meest recente fix release waarin deze hotfix toepast. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2567616 SQL Server 2008 R2 bouwt die zijn uitgebracht na Service Pack 1 voor SQL Server 2008 R2 is uitgebracht

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Workaround

Om dit probleem wilt omzeilen, gebruikt u SQL Server native back-up. De back-up native blokkeert u niet de i/o-bewerking.

Eigenschappen

Artikel ID: 2708012 - Laatste beoordeling: maandag 15 oktober 2012 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Datacenter
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Express
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Web
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Workgroup
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2708012 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2708012

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com