Berichten met IRM-bescherming kunnen niet in de zoekresultaten worden geretourneerd als de berichten zijn vastgelegd en naar een externe contactpersoon in een omgeving met Exchange Server 2010 verzonden

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2707146
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Neem het volgende scenario:
  • U kunt logboekregistratie implementeren in een omgeving met Microsoft Exchange Server 2010.
  • U maken een journaalregel inschakelen van logboekopname van de e-mailberichten die worden verzonden naar een geadresseerde dagboek. De regel stuurt journaalrapporten naar een externe contactpersoon.
  • U inschakelen journaal rapport decodering zodat u een bericht met IRM Information Rights Management-bescherming en een gedecodeerde kopie van het bericht met IRM-bescherming zijn gekoppeld aan het dagboek-rapport.
  • Een bericht met IRM-bescherming wordt verzonden naar de ontvanger van het journaal. Het rapport van het journaal is gemaakt en verzonden naar de externe contactpersoon.
In dit scenario ontvangt de externe contactpersoon het dagboek-rapport dat het bericht met IRM-bescherming en een winmail.dat-bestand bevat. Hiermee voorkomt u dat de opgenomen bericht met IRM-bescherming in de zoekopdracht of de discovery-resultaten worden geretourneerd.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat het bericht met IRM-bescherming hardcoded om TNEF Transport Neutral Encapsulation Format () worden geconverteerd wanneer u de Exchange-server het bericht gedecodeerd.

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen door de volgende updatepakket te installeren:
2785908 Beschrijving van Update Rollup 5 versie 2 voor Exchange Server 2010 Service Pack 2

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie is 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Voor meer informatie over IRM, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
Algemene informatie over Information Rights Management
Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over Logboeken:
Algemene informatie over Logboeken
Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over journal rapport decodering:
Algemene informatie over journal rapport decodering
Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over het inschakelen of uitschakelen van journal rapport decodering:
In- of uitschakelen van journal rapport decodering
Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over inhoud:
Wat zijn inhoud conversie

Eigenschappen

Artikel ID: 2707146 - Laatste beoordeling: vrijdag 14 december 2012 - Wijziging: 1.0
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbmt KB2707146 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2707146

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com