Konfigurera meddelandeklass standard för nya objekt i en Outlook-mapp

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2697986 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Sammanfattning

Lösningar för egna eller tredje part ändrar standard meddelandeklassen som används när nya objekt skapas i Microsoft Outlook-mapp. Meddelandeklassen är associerad med varje objekt i en mapp. Dessutom definierar vilka formulär som ska visas när objektet öppnas. Om en anpassad lösning ändras meddelandeklass standard för en Outlook-mapp, kan avinstallera lösningen återställas meddelandeklassen för mappens nya objekt till standardkonfigurationen. I den här situationen kan uppstå olika problem i Outlook eftersom Standardklass för nytt objekt visas för en mapp har ändrats från standardvärdet. Exempel: Om du klickar påNyaÖppna ett nytt objekt för mappen formuläret verkar inte vara standard-form som installerades av Outlook.

Om du inte använder en anpassad Outlook-lösning som kräver en anpassad meddelandeklassen för nya objekt i en mapp, rekommenderar vi att du använder standard-meddelande klass för följande primära Outlook-mappar:
  • Kalender
  • Kontakter
  • Aktiviteter

Mer Information

I följande tabell visas de viktigaste standardmappar i Outlook där finns ibland klasser egna meddelanden. Den andra kolumnen i tabellen innehåller meddelandeklassen standard som används för mappen.

Dölj tabellenVisa tabellen
MappStandard meddelandeklass
KalenderIPM.Avtalad tid
KontakterIPM.Kontakt
AktiviteterIPM.Aktivitet

Så här avgör meddelandeklass konfigurerade standard för nya objekt i en mapp
  1. Högerklicka på mappen och klicka sedan påEgenskaper.
  2. Markera den Allmänt fliken.
  3. Kontrollera värdet som visas i denNär du bokför den här mappen kan du användalista.
  4. Om du vill ändra meddelandeklass standard för nya objekt som du lägger till mappen, klicka påNär du bokför den här mappen kan du användalista och markerar lämplig meddelandeklassen för mappen. (Se tabellen).
Obs! Om du redan skapat objekt i mappen med hjälp av anpassade meddelandeklass, ändrar när du bokför den här mappen kan du använda värdet inte meddelandeklassen på dessa befintliga objekt. När du ändrar den När du bokför den här mappen kan du användavärde, objekt som har skapats efter använda nyligen konfigurerade meddelandeklass.

Mer information om hur du ändrar meddelandeklassen på befintliga objekt i en mapp klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
201087 Uppdatera befintliga objekt i Outlook-mapp som du vill använda ett nytt anpassat formulär

Egenskaper

Artikel-id: 2697986 - Senaste granskning: den 29 maj 2012 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
Nyckelord: 
kbmt KB2697986 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2697986

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com