Cum se configurează implicit clasa mesajului pentru elemente noi într-un folder Outlook

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2697986 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

REZUMAT

Unele soluții particularizate sau al treilea-petrecere schimba clasa de mesaj implicit care este utilizat atunci când elemente noi sunt create într-un folder Microsoft Outlook. Clasa mesajului este asociat cu fiecare element într-un folder. În plus, ea definește forma pentru a afișa când elementul este deschis. Dacă o soluție particularizată schimbă clasa de mesaj implicită pentru un folder Outlook, dezinstalarea această soluție poate nu resetează folderului element nou clasa mesajului la configurația implicită. În această situație, diverse probleme pot apărea în Outlook, deoarece clasa element nou mesaj implicit pentru un folder a fost schimbat la valoare implicită. De exemplu, dacă faceți clic peNoibuton pentru a deschide un element nou pentru folderul, forma nu par a fi implicit formularul original care a fost instalat de Outlook.

Dacă nu utilizați o soluție particularizată de Outlook care necesită o clasă de mesaj particularizate pentru elemente noi într-un folder, vă recomandăm să utilizați mesajul implicit clasa pentru cel pu?in următoarele foldere Outlook primară:
  • Calendar
  • Contacte
  • Sarcini

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Următorul tabel listează folderele implicite principal în Outlook în care clasele mesaje personalizate sunt uneori găsite. A doua coloană în tabel oferă clasa mesajului implicit care este utilizat pentru folder.

Reduceți tabelulMăriți tabelul
FolderClasă de mesaj implicit
CalendarIPM.Rezervare
ContacteIPM.Contact
SarciniIPM.Activitate

Pentru a determina în prezent configurat implicit clasa mesajului pentru elemente noi pe un folder, urmați acești pași:
  1. Faceți clic dreapta pe folderul, și apoi faceți clic peProprietăți.
  2. Selectați Generale fila.
  3. Inspecteze valoarea care apare înLa depunere în acest folder, utilizeazăListă tabel.
  4. Dacă doriți să modificați implicită clasa mesajului pentru elemente noi adăugați la folderul, faceți clic peLa depunere în acest folder, utilizeazălistă, și apoi selectați clasa mesajului corespunzătoare pentru folder. (A se vedea tabelul).
Notă Dacă ați creat deja elemente în folderul utilizând o clasă de mesaj particularizate, modificarea valorii la depunere în acest folder, utilizează nu schimbă clasa mesajului pe aceste elemente existente . Atunci când modificați La depunere în acest folder, utilizeazăvaloare, numai elementele care sunt create după modificarea va utiliza clasa mesajului recent configurat.

Pentru mai multe informații despre cum se schimbă clasa mesajului pe elemente existente într-un folder, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
201087 Cum se actualizează elementele existente într-un folder Outlook pentru a utiliza o machetă particularizată noi

Proprietă?i

ID articol: 2697986 - Ultima examinare: 29 mai 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
Cuvinte cheie: 
kbmt KB2697986 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2697986

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com