Hvordan du konfigurerer meldingsklassen for standard for nye elementer i en Outlook-mappe

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2697986 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Sammendrag

Noen løsninger, egendefinert eller tredjeparts endre standard-meldingstype som brukes når nye elementer opprettes i en Microsoft Outlook-mappe. Meldingsklassen er tilknyttet hvert element i en mappe. Den definerer også hvilket skjema som skal vises når elementet åpnes. Hvis en egendefinert løsning endrer standard meldingsklassen for en Outlook-mappe, kan avinstallerer denne løsningen ikke tilbakestille meldingsklassen for den mappen nytt element til standardkonfigurasjonen. I denne situasjonen, kan ulike problemer oppstå i Outlook, fordi standard nytt element meldingsklassen for en mappe som ble endret fra standardverdien. For eksempel, hvis du klikker påNyknappen for å åpne et nytt element for mappen, i skjemaet ser ikke ut til å være det opprinnelige standardskjemaet som ble installert av Outlook.

Hvis du ikke bruker en egendefinert løsning i Outlook som krever en egendefinerte meldingsklassen for nye elementer i en mappe, anbefaler vi at du bruker standardmeldingen klasse minst følgende primære Outlook-mapper:
  • Kalender
  • Kontakter
  • Oppgaver

Mer informasjon

Følgende tabell viser hoved standardmapper i Outlook som egendefinerte meldinger klasser noen ganger blir funnet. Den andre kolonnen i tabellen inneholder standard-meldingstype som brukes for mappen.

Skjul denne tabellenVis denne tabellen
MappenStandard meldingsklasse
KalenderIPM.Avtale
KontakterIPM.Kontakt
OppgaverIPM.Aktivitet

Bruk følgende fremgangsmåte for å fastslå den konfigurerte standard meldingsklassen for nye elementer i en mappe:
  1. Høyreklikk mappen, og klikk deretterEgenskaper.
  2. Velg den Generelt kategorien.
  3. Kontrollere verdien som vises i denNår du posterer til denne mappen, kan du brukelisten.
  4. Hvis du vil endre standard meldingsklassen for nye elementer du legger til mappen, klikker duNår du posterer til denne mappen, kan du bruke-listen, og velg deretter den aktuelle meldingsklassen for mappen. (Se tabellen.)
Obs! Hvis du allerede har opprettet elementer i mappen ved hjelp av en egendefinert melding-klassen, endres endre verdien ved postering til denne mappen, kan du bruke ikke meldingsklassen på disse eksisterende elementer. Når du endrer den Når du posterer til denne mappen, kan du brukeverdi, bruker bare elementer som er opprettet etter endringen nylig konfigurert meldingsklassen.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du endrer meldingsklassen på eksisterende elementer i en mappe, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
201087 Hvordan å oppdatere eksisterende elementer i en Outlook-mappe du vil bruke et nytt egendefinert skjema

Egenskaper

Artikkel-ID: 2697986 - Forrige gjennomgang: 29. mai 2012 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
Nøkkelord: 
kbmt KB2697986 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2697986

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com