FIX: De activeringstijd configuratie kan aanzienlijk nadat u SP1 hebt toegepast Unified Access Gateway 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2695202 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Na het toepassen van Microsoft Forefront Unified Access Gateway item 2010 servicepack 1 (SP1), werkt de activeringstijd configuratie aanzienlijk. Bovendien ziet u mogelijk een grote toename van het aantal onderliggende regels van Microsoft Forefront Threat Management Gateway die worden gemaakt door Forefront van item.

Oorzaak

Dit probleem treedt op wanneer u publiceert veel niet-webtoepassingen die meerdere IP-adressen en poorten worden gepubliceerd. In dit geval neemt het aantal onderliggende Forefront Threat Management Gateway-regels die zijn gemaakt door Forefront van item vanwege ontwerpwijzigingen in Forefront van item 2010 SP1. Dit veroorzaakt een toename in de activeringstijd configuratie die is gekoppeld aan het maken en opslaan van de onderliggende Forefront Threat Management Gateway regels die tijdens de activering worden gemaakt door Forefront van item.

Oplossing

Installeer het servicepack dat is beschreven in het volgende Microsoft Knowledge Base-artikel als oplossing voor dit probleem:
2710791 Beschrijving van servicepack 2 voor Forefront Unified Access Gateway 2010

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie is 'Van toepassing op'.

Referenties

Voor meer informatie over de software-update terminologie, klik op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base te bekijken:
824684 Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om Microsoft software-updates te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 2695202 - Laatste beoordeling: vrijdag 7 december 2012 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2695202 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2695202

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com