Beveiligingsstatus Microsoft Security Essentials blijft oranje

Artikel ID: 2687920 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Uw computer is mogelijk onbeschermd of loopt risico


Security Essentials laat u de volgende melding zien: ?Er is al enige tijd geen scan op uw computer uitgevoerd. De computer loopt mogelijk risico.?

Het kan voorkomen dat na installatie van schadelijke software de beveiligingsstatus van MSE wordt beïnvloed. Dit kan bijvoorbeeld komen door aanpassingen die in het register door het schadelijke programma worden gedaan. Het pictogram of icoontje wordt weergegeven met een uitroepteken in de taak balk of systeem vak en blijft oranje gekleurd.

Oplossing

Problemen met de beveiligingsstatus oplossen

Door de stappen uit deze PowerPoint weergave te volgen, kunt u het probleem met de melding die wordt gegeven snel en eenvoudig oplossen.Heeft deze informatie u geholpen? Stuur ons uw feedback.

Microsoft Security Essentials is de virusscanner van Microsoft en beschermt uw computer tegen virussen, spyware en andere schadelijke software (malware).

Meer informatie

U hebt de PowerPoint informatie gedownload, maar u kunt deze niet weergeven op uw computer? Kies dan uit de volgende opties om deze informatie wel weer te kunnen geven:
Bezoek voor meer beveiliging gerelateerde supportonderwerpen het Microsoft Security Essentials support center

Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2687920 - Laatste beoordeling: dinsdag 15 mei 2012 - Wijziging: 1.1
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft® Security Essentials
Trefwoorden: 
kbhowto kbstepbystep KB2687920

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com