Hoog geheugengebruik wanneer u een beschadigd bestand op een server met SharePoint Server 2010 openen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2687601 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Stel een beschadigd xlsx, PPTX- of DOCX-bestand te uploaden naar een server met Microsoft SharePoint Server 2010. Wanneer u het bestand in een webbrowser bekijken met bepaalde gedeelde services, verbruikt SharePoint een grote hoeveelheid geheugen. Bovendien worden de server geblokkeerd.

Bijvoorbeeld, het uploaden van een XLSX-bestand onleesbare inhoud op een SharePoint-server bevat. Wanneer u het bestand weergeven met Excel Services, al het geheugen op de server wordt verbruikt en de server worden geblokkeerd.

Oplossing

Dit probleem oplossen door de volgende hotfixpakketten van toepassing:
2687617 Beschrijving van het hotfixpakket voor SharePoint Server 2010 (wdsrv-x-none.msp, xlsrvwfe-x-none.msp): 30 oktober 2012
2687562 Beschrijving van het hotfixpakket voor Office Web Apps (Wacwfe-x-none.msp, Xlwacwfe-x-none.msp): 30 oktober 2012
2687557 Beschrijving van het hotfixpakket voor SharePoint Foundation 2010 (Wss-x-none.msp): 30 oktober 2012

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2687601 - Laatste beoordeling: woensdag 7 november 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft SharePoint Server 2010
Trefwoorden: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2687601 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2687601

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com