Cum se obține cel mai recent Internet Explorer 5.01 Service Pack

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 267954
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

REZUMAT

În care sunt distribuite actualizările de produs Internet Explorer pachetele service pack. Pachetele service pack păstrează produsul curente, și extinde și actualizare funcționalitate dumneavoastră calculator. Pachete de servicii includ actualizări, sistem instrumentele de administrare, drivere și componente suplimentare. Toate sunt convenabil bundled pentru descărcarea ușor. Pachetele de service sunt cumulative; fiecare nou serviciu pachet conține toate remedierile în anterioare pachete de service și toate remedierile noi. Tu a face nu trebuie să instalați un service pack anterioare înainte să instalați cea mai recentă.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Internet Explorer 5.01 Service Pack 4 pentru Windows 2000

Data lansării: 26 iunie 2003

Cum se obține

Internet Explorer 5.01 Service Pack 4 (SP4) este disponibilă numai dacă Utilizați Microsoft Windows 2000. Este inclus în Internet Explorer 5.01 SP4 Windows 2000 Service Pack 4 (SP4). Dacă utilizați Internet Explorer 5.01 pe Windows 2000, Internet Explorer 5.01 SP4 este instalat când aplicați Windows 2000 SP4. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe articol numărul de mai jos pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
260910 Cum să obțineți cele mai recente Windows 2000 Service Pack

Internet Explorer 5.01 Service Pack 3 și mai devreme

Cum se obține

Internet Explorer 5.01 Service Pack 3 (SP3) și sunt mai devreme învechit și nu mai sunt disponibile pentru descărcare. Pentru informații suplimentare, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/default.aspx?pr=Lifecycle

Internet Explorer Administration Kit pentru 5.01

Internet Explorer Administration Kit pentru 5.01 nu mai este disponibil pentru descărcare. Pentru informații suplimentare, vizitați următorul Site-ul Web Microsoft:
http://technet.Microsoft.com/en-US/IE/bb219517.aspx
Pentru informații suplimentare despre ceea ce este fixat în Service Pack 1, faceți clic pe numărul de articol de mai jos pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
257978 Listă de probleme fixat în Internet Explorer 5.01 Service Pack 1

Proprietă?i

ID articol: 267954 - Ultima examinare: 18 noiembrie 2011 - Revizie: 1.0
Cuvinte cheie: 
kbproductlink kbgetsp kbhowto kbmt KB267954 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, nu de un traducător. Deoarece Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, toate articolele din Baza noastră de cunoștințe vor fi disponibile în limba dvs. nativă. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, precum în cazul în care un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. nativă. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nicio inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții săi. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:267954

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com