Informasjon om kalender verktøyet for kontroll for Outlook (CalCheck)

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2678030 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Sammendrag

Kontrollerer kalenderverktøyet for Outlook (CalCheck) er et kommandolinje program som kontrollerer Microsoft Outlook-kalenderen for problemer. Verktøyet åpner Outlook messaging profil for å få tilgang til Outlook-kalenderen. Den utfører ulike kontroller på generelle innstillinger som tillatelser, ledige og opptatte publisering, representant konfigurasjon og bestilling automatisk. Deretter kontrolleres hvert element i Outlook-kalendermappen for kjente problemer som kan føre til uventede resultater, for eksempel møter som ser ut til å mangle.

CalCheck-verktøyet genererer deretter en rapport som kan brukes til å diagnostisere problemet varer eller identifisere trender.

Mer informasjon

Hvis du vil bruke CalCheck, må det finnes Outlook-kalenderen på en datamaskin som kjører Microsoft Exchange Server. Verktøyet fungerer ikke med IMAP, POP3 eller andre ikke-Exchange-e-postkontoer.

Installasjon

Hvis du vil laste ned og installere verktøyet kalender kontroll for Outlook, klikker du koblingen nedenfor for å vise siden Microsoft Download Center. Webområdet inneholder også systemkravene og trinnene for å følge for å avinstallere verktøyet.

http://www.Microsoft.com/Download/en/details.aspx?ID=28786

Merk Den 64-biters versjonen av dette verktøyet er kun til bruk med 64-bitersversjonen av Microsoft Outlook 2010.

Kontrollene som utføres

Kalender utfører kontroll to grunnleggende typer sjekker, kalender-spesifikke kontroller og kontroller på elementnivå.

Kalender-spesifikke kontroller

Følgende kalender-spesifikke kontrollene er utført og deretter logget i rapporten:
 • Tillatelser for kalenderen.
 • Totalt antall elementer i Kalender-mappen.

  Hvis du vil ha mer informasjon om høy elementantall i Kalender-mappen, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
  2768656 Med mange elementer i en bufret modus OST- eller PST-filen filmapper, kan det oppstå ytelsesproblemer i Outlook
 • Representanter i kalenderen.
 • Ledige og opptatte publiseringsinformasjon.
 • Direkte bestilling innstillinger for postboksen eller kalender.
Merk Informasjon for disse tre kontrollene blir lest fra lokale ledig/opptatt-meldingen. I sjeldne tilfeller kan det hende Outlook kan ikke åpne meldingen. Deretter mislykkes disse kontrollene. Bare hvis dette skjer, bør du tvinge regenerering av skjult informasjon for ledige/opptatte tidspunkt i Exchange-postboksen.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kan generere skjult ledig/opptatt-informasjon, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
958443 Du har problemer i Outlook når du forsøker å konfigurere informasjon om ledige og opptatte tidspunkt, eller når du prøver å delegere informasjon

Kontroller på elementnivå

Følgende kontroller elementnivå er utført og deretter logget i rapporten:
 • Ingen Organizer e-postadresser (PR_SENDER_EMAIL_ADDRESS eller PR_SENT_REPRESENTING_EMAIL_ADDRESS)
 • Ingen Organizer visningsnavn (PR_SENDER_NAME eller PR_SENT_REPRESENTING_NAME)

  Hvis du vil ha mer informasjon om manglende Organizer e-postadresser eller vise navn, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
  2849083 "Kan ikke fullføre operasjonen. Én eller flere parameterverdier er ikke gyldig"vises en feilmelding når en arrangør oppdaterer et regelmessig møte
 • Ingen dispidRecurring -egenskap (dette fører til at et element som ikke skal vises i visning for dag, uke eller måned.)

  Hvis du vil ha mer informasjon om avtaler vises ikke i dag, uke eller måned du vil vise, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
  827432 En avtale i Outlook-kalenderen er ikke synlige i visningen for dag, uke eller måned når du oppretter avtalen ved hjelp av WebDAV i Exchange 2000
 • Nå finnes egenskapene dispidApptStartWhole og dispidApptEndWhole

  Hvis du er arrangøren, kan du prøve å løse dette problemet ved å endre Kalender-visning i en tabellvisning, Søk etter elementet og avbryte den. Må du deretter opprette et nytt møte. Hvis du er deltaker, bør du kontakte arrangøren av møtet og be ham eller henne til å avbryte, og deretter opprette møtet på nytt.

 • Ikke noe emne for møter som forekommer i fremtiden eller regelmessige møter (logges en advarsel.)

  Hvis du er arrangøren, kan du oppdatere møtet for å inkludere et emne. Hvis du er deltaker, kan du be arrangøren om å oppdatere møtet for å inkludere et emne. Selv om dette ikke er en feil, gjør det det enklere å feilsøke eventuelle fremtidige problemer som er relatert til møtet.

 • Meldingen klasse av (en advarsel logges.)

  Hvis du har et problem med et møte som ikke har den standard meldingsklassenjegPM.Avtalen, og hvis du løser problemet ved å fjerne eller avbryte møtet, bør du finne ut hvilket program å opprette møter ved hjelp av den egendefinerte meldingsklassen. Du må finne ut om programmet eller tillegget er et Microsoft eller et tredjepartsprogram. Hvis det er et tredjepartsprogram, kan du kontakte tredjepartsleverandøren for støtte.

 • Ingen meldingsklassen (logges en feil.)

  Hvis du har et problem med et møte som ikke har den standard meldingsklassenjegPM.Avtalen, og hvis du løser problemet ved å fjerne eller avbryte møtet, bør du finne ut hvilket program å opprette møter ved hjelp av den egendefinerte meldingsklassen. Du må finne ut om programmet eller tillegget er et Microsoft eller et tredjepartsprogram. Hvis det er et tredjepartsprogram, kan du kontakte tredjepartsleverandøren for støtte.

 • Multiplechecks mot egenskapen dispidApptRecur(regelmessighet BLOBen [BLOB]):
  • Tiden på generelle start- og sluttidspunktene.
  • Muligheten til å analysere dataene i egenskapen.
  • Eksistens til egenskapen, men tom.

  Hvis du er arrangøren, bør du endre Kalender-visning i en tabellvisning, finne avtalen eller møtet, og deretter avbryte og opprette den på nytt. Hvis du ikke ser den i listen, kan du kjørecalcheck -f. Hvis du er deltaker, bør du ta kontakt med arrangøren og be om hun eller han vil avbryte, og deretter opprette møtet på nytt.

 • dispidRecurring -egenskapen er satt til False eller finnes ikke, men egenskapen dispidRecurTypeer ikke satt til Ingen, som angir at avtalen er regelmessig. Derfor er de to egenskapene i konflikt.

  Hvis du er arrangøren, bør du endre Kalender-visning i en tabellvisning, finne avtalen eller møtet, og deretter avbryte og opprette den på nytt. Hvis du ikke ser den i listen, kan du kjørecalcheck-f. Hvis du er deltaker, bør du ta kontakt med arrangøren og be om hun eller han vil avbryte, og deretter opprette møtet på nytt.

 • Se etter motstridende elementer i kalenderen.

  Dette kontrollerer PR_MESSAGE_STATUS-flagget for noen indikasjon på konflikten. Elementene flyttes når du kjørercalcheck ? f. I noen tilfeller kan en postboks flytting mislykkes når du mottar følgende Sertifiseringsinstanser Logg feil:
  MapiExceptionPartialCompletion: feilkode = "0x80070680" kan ikke kopiere melding.
 • Se etter dupliserte elementer, basert på bestemte MAPI-egenskaper.

  Hvis emne, arrangør, plassering, regelmessig/enkel forekomst og start-og sluttidspunktene blir alle samsvarer med egenskapene for to eller flere elementer, flytterBeregnSjekk ? f alle like unntatt det siste.

 • Se etter møter som har samme eller en tom Global objekt-IDen.

  Hvis du vil ha mer informasjon om møter som har samme globale objekt-IDer, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
  2714118 Kalenderelementer som er kopiert, mangler i Exchange Server 2007
 • Se etter elementer som har starttidspunkt, sluttidspunkt eller regelmessighet egenskapene som er angitt til 0 (år 1601) eller som mangler.

  Hvis du er arrangøren, bør du endre Kalender-visning i en tabellvisning, finne avtalen eller møtet, og deretter avbryte og opprette den på nytt. Hvis du ikke ser den i listen, kan du kjørecalchkk -f. Hvis du er deltaker, bør du ta kontakt med arrangøren og be ham eller henne til å avbryte, og deretter opprette møtet på nytt.

 • Se etter elementer som har starttidspunkt, sluttidspunkt eller regelmessighet år eldre enn 1995 eller større enn 2025.

  Dette er ikke nødvendigvis en feil. Du bør slette eller annullere elementet bare hvis det ser ut til å være skadet. Som standard er disse elementene, flyttes ikke når du bruker? f -argumentet. Disse flyttes med calcheck -f bare hvis du konfigurerer calcheck for å behandle advarsler som feil per cfg-filen (WarningIsError = true).

 • Se etter elementer som har starttidspunkt, sluttidspunkt eller regelmessighet egenskaper som er større enn grensen for Outlook.

  Hvis du er arrangøren, du shoiuld endre Kalender-visning i en tabellvisning, finne avtalen eller møtet, og deretter avbryte og opprette den på nytt. Hvis du ikke ser den i listen, kan du kjørecalcheck -f. Hvis du er deltaker, bør du ta kontakt med arrangøren og be om hun eller han vil avbryte, og deretter opprette møtet på nytt.

 • Se etter elementer som er større enn 10, 25 og 50 megabyte (MB). (En advarsel logges.)

  Dette er ikke en feil. Imidlertid kan du seGode fremgangsmåter ved bruk av Outlook-kalenderen.

 • Se etter elementer som inneholder mer enn 25 vedlegg.

  Dette er ikke en feil. Imidlertid kan du seGode fremgangsmåter ved bruk av Outlook-kalenderen.

 • Kontroller om det finnes over 1,250 regelmessige møter (en advarsel logges) eller over 1 300 regelmessige møter (det er rapportert en feil). Grensen er 1 300 regelmessige møter.

  Problemene kan oppstå hvis du bruker EXCDO i eldre versjoner av Exchange Server. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke følgende artikkelnumre for å vise artiklene i Microsoft Knowledge Base:
  892524 Du kan ikke lagre eller slette en regelmessig avtale fra en kalender som vedlikeholdes på en Exchange Server 2003-datamaskin
  943371 Hendelses-ID 8206, 8213 og 8199 logges i et Exchange Server 2007-miljø
 • Kontroller om du er deltaker, og du ble arrangøren av et møte.

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
  2563324 Gjeldende problemer med Microsoft Exchange ActiveSync og tredjepartsenheter
 • Kontrollerer unntaksdata i regelmessighet-BLOB for å forsikre deg om at det inntreffer unntak i start- og sluttidspunktene for serien.

  Hvis du er arrangøren, endre Kalender-visning i en tabellvisning, finne avtalen eller møtet, og deretter avbryte og opprette den på nytt. Hvis du ikke ser i listen, kan du kjørecalcheck -f. Hvis du er deltaker, bør du ta kontakt med arrangøren og be om hun eller han vil avbryte, og deretter opprette møtet på nytt.

 • Merk av for møte unntaksdata i regelmessighet-BLOB for å forsikre deg om at den har riktig størrelse.

  Hvis du er arrangøren, endre Kalender-visning i en tabellvisning, finne avtalen eller møtet, og deretter avbryte og opprette den på nytt. Hvis du ikke ser i listen, kan du kjørecalcheck -f. Hvis du er deltaker, bør du ta kontakt med arrangøren og be ham eller henne til å avbryte, og deretter opprette møtet på nytt.

 • Mottakertabellen har mottakerdata som mangler, er like eller er skadet. Dette inkluderer oppføringer som e-postadresser, visningsnavn eller adressetypene.

  Hvis du er arrangøren, endre Kalender-visning i en tabellvisning, finne avtalen eller møtet, og deretter avbryte og opprette den på nytt. Hvis du ikke ser i listen, kan du kjørecalcheck -f. Hvis du er deltaker, bør du ta kontakt med arrangøren og be ham eller henne til å avbryte, og deretter opprette møtet på nytt.

 • Rapport om ferie elementer

  Hvis du ikke vil ha ferie elementer flagget, endres alle cfg-filen. CalCheck identifiserer hele dagen som en helligdag Hvis egenskapen navngittnøkkelord inneholder strengen "ferie".

Gjeldende hjelp og kommandolinjebrytere

Følgende avsnitt beskriver kommandolinjebryterne som er tilgjengelige for å tilpasse CalCheck virkemåte.

CalCheck [-P<profilename></profilename>] [-L <filename></filename>] [-M <mailboxname></mailboxname>] [-N <display_name></display_name>] [-S<servername></servername>] [-O <path></path>]
[-C <version></version>] [-A] [-F]. [-R]. [-V]. [-Nei]


CalCheck-?

-P Profilnavn (Hvis mangler, blir du bedt om for profilen)
-L Banen og navnet på filen (fil som viser navnet og LegacyExchangeDN) av mailbox(es) til å kontrollere
-M Postboks DN brukes sammen med alternativet -N (prosess postboksen som er angitt)
-N Visningsnavnet brukes sammen med - M (prosess postboksen som er angitt)
-O Utdatabane (Hvis angitt, skrive utdatafiler til denne banen. Standard er gjeldende mappe.)
-C Versjonen som brukes for Office 2013 Klikk og bruk-scenario
-A Alle kalenderen elementer-utdata til CALCHECK.CSV
-F Opprette CalCheck-mappen og flytte feil flaggede elementer det
-R Sette inn en rapportmelding i innboksen med filen CalCheck.log
-V Detaljerte utdata til Ledetekst-vinduet
-? Skriv ut denne meldingen

Merk Bryterne -L-Nog -C er en ny CalCheck versjon 2 (v. 2). Parameteren -S i versjon 1 av CalCheck erstattes med -L. I tillegg CalCheck v1 -Ingen bryteren er erstattet av CalCheck.cfg-filen. Filen CalCheck.cfg er forklart i detalj senere i denne artikkelen.

Merk CalCheck.log filen genereres alltid. Filen CalCheck.log viser alle elementer som kan ha fast eller fjernes, og viser også informasjon for behandling.

Eksempler


Standard: Be om en profil, og behandle postboksen i denne profilen:
CalCheck

Behandle alle postbokser på Minserver:
CalCheck -S Minserver

Behandle alle postbokser på Minserver ved hjelp av MyProfile som inneholder påloggingsprofilen:
CalCheck -P MyProfile -S Minserver

Behandle postboksen i MyProfile:
CalCheck -P MyProfile

Behandle den angitte postboksen, og bruk MyProfile som inneholder påloggingsprofilen:
CalCheck -P MyProfile -M "/ o = org/ou = orgunit/cn = mottakere/cn = bruker a" -N "Bruker"

Behandle listen over postbokser i "C:\Directory\List.txt":

CalCheck -L "C:\Directory\List.txt"

Merk "List.txt" må være i formatet til Get-postboks | Fl utdata som inkluderer LegacyExchangeDN og visningsnavn for hver postboks:

Navn: Visningsnavn
LegacyExchangeDN: /o = ORG/ou = AdminGroup/cn = mottakere/cn = postboks


Behandle en postboks, flytte varer med feil i CalCheck-mappen i postboksen og plassere en rapportmelding i innboksen:
CalCheck -F -R

Behandle en postboks som er basert på en bestemt profil og en versjon av Outlook. Dette er nødvendig når du kjører en side-ved-side-installasjon av Office i et scenario for Klikk og bruk:
CalCheck - C####> -P MyProfile
Merk plassholderen####> representerer den Outlook-versjonen (for eksempel 2007, 2010eller 2013).

Skriv ut denne meldingen:
CalCheck-?


Kjøre CalCheck i flere Postboksmodus (liste)

Hvis du vil behandle en liste over postboksene, følger du denne fremgangsmåten:

 1. Gi en bruker Full tilgang til alle postbokser på en Exchange-server eller en Exchange-organisasjon.
  1. Følgende eksempel PowerShell cmdleten gir AdminB Full tilgang til alle postboksene i OrgUnit2:

   Get-postboks - OrganizationalUnit "OrgUnit2" | MailboxPermission-brukeren "AdminB" - AccessRights FullAccess
 2. Opprett listen over postbokser. Dette omfatter visningsnavn og LegacyExchangeDN. Følg disse trinnene:
  1. Åpne Exchange PowerShell, og deretter kjøre en kommando som ligner på følgende:

   Get-postboks-Server "Servernavn" | Fl navn, LegacyExchangeDN | Gamle filpath_file_name>-Bredde 200

   Merk Plassholderen Servernavn representerer navnet på serveren og plassholderen path_file_name representerer banen og filnavnet til txt-filen som skal opprettes.
  2. Kopier txt-filen til en arbeidsstasjon der du vil kjøre CalCheck.
 3. Kjøre CalCheck i flere Postboksmodus (liste). Hvis du vil gjøre dette, følger du denne fremgangsmåten
  1. På en arbeidsstasjon som har Outlook installert, kan du logge på som en bruker som har Full tilgang til postboksene.
  2. Opprett en ny Outlook-profil, og konfigurer deretter Exchange Server-konto for å bruke Online-modus.
  3. Kjør cmd, og deretter endre til mappen der CalCheck er plassert.
  4. Kjør følgende kommando:

   CalCheck -Lbanen og filnavnet>

   Merk Plassholderen <path and="" file="" name=""></path> representerer banen til txt-filen du opprettet i trinn 2.
Når du kjører CalCheck i flere Postboksmodus (liste), opprettes følgende filer:
 • CalCheckMaster.log. Dette er et sammendrag for alle postbokser som ble behandlet.
 • CalCheck__<mailbox></mailbox>. Logg. En slik fil opprettes for hver postboks som ble behandlet.

  Merk Plassholderen <mailbox></mailbox> representerer delen mottakernavn i LegacyExchangeDN.

Konfigurasjonsfilen i CalCheck versjon 2

CalCheck versjon 2 (v2) inneholder nå en CalCheck.cfg-fil. Denne filen er plassert i samme mappe der CalCheck.exe er plassert. Hvis alle cfg-filen mangler, vises en feilmelding i CalCheck v2, og kjører ikke. Alle cfg-filen er i ren tekst-format. Du kan manuelt redigere filen for å aktivere eller deaktivere testene. Alle testene er som standard satt til true. Som standard derfor alle testene utføres.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2678030 - Forrige gjennomgang: 17. juni 2014 - Gjennomgang: 3.2
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
 • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
 • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
 • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
 • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
 • Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition
Nøkkelord: 
kbmt KB2678030 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2678030

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com