Sådan foretages en ren start i Windows Millennium Edition

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 267288 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Denne artikel er tidligere blevet udgivet under DA267288
Hvis denne artikel ikke indeholder en beskrivelse af den fejlmeddelelse, du har fået vist, kan du i følgende Microsoft Knowledge Base-artikel finde henvisning til flere artikler, der beskriver fejlmeddelelser:
315854 Windows 98 og Windows Me ? Ressourcecenter for fejlmeddelelser
Denne artikel er beregnet til at hjælpe med fejlfinding af en lang række problemer. Hvis du ønsker oplysninger om specifikke fejlmeddelelser, kan du se Windows 98 og Windows Me ? Ressourcecenter for fejlmeddelelser:
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Sammenfatning

Denne artikel beskriver, hvordan du kan deaktivere almindelige startprogrammer, -indstillinger og -drivere for at løse problemer i Windows Millennium Edition (Me). Denne fremgangsmåde kaldes "ren start".

Brug kun denne fremgangsmåde til at udføre fejlfinding af fejlmeddelelser eller funktionsfejl, hvis du ikke kan fastslå årsagen til problemet. Når du følger nedenstående trin, vil noget af funktionaliteten midlertidigt forsvinde. Gendannelse af indstillingerne gendanner funktionaliteten, men det kan medføre, at den oprindelige fejlmeddelelse eller fejlfunktion vender tilbage.

Yderligere Information

Søg efter oplysninger om dette problem i Microsoft Knowledge Base, før du følger vejledningen i denne artikel. Disse oplysninger er ikke beregnet på fejlfinding af bestemte problemer. Hvis du får vist en bestemt fejlmeddelelse, eller der opstår en bestemt fejl, skal du søge i Microsoft Knowledge Base ved hjælp af teksten i fejlmeddelelsen og en beskrivelse af problemet eller funktionsmåden. Microsoft Knowledge Base er placeret på følgende Microsoft-websted:
http://support.microsoft.com

Sådan udføres en ren start i Windows Me

 1. Klik på Start, klik på Kør, skriv msconfig i feltet Åbn, og klik derefter på OK.
 2. Klik på Valgfri start under fanen Generelt.
 3. Fjern markeringen i alle afkrydsningsfelterne under Avanceret start.
 4. Marker afkrydsningsfeltet *StateMgr under fanen Start.
 5. Klik på OK. Når du bliver spurgt, om du vil genstarte computeren, skal du klikke på Ja. Klik på Start, når computeren er genstartet, og klik på Kør, indtast msconfig i feltet Åbn, og klik derefter på OK.

  VIGTIGT! Hold øje med fanen Generelt, så du er sikker på, at afkrydsningsfelterne stadig ikke er markeret. Fortsæt til trin 6, hvis ingen af afkrydsningsfelterne er markeret. Hvis du ser et deaktiveret eller gråt afkrydsningsfelt, er computeren ikke blevet renstartet rigtigt, og du har måske brug for hjælp fra programmets leverandør, så der igen markeres et afkrydsningsfelt i Msconfig.
 6. Når du i trin 5 har kontrolleret, at computeren er renstartet, kan du indkredse problemet. Hvis det oprindelige problem ikke opstår igen efter renstarten, skal du markere et element ad gangen under Avanceret start og derefter genstarte computeren for at se, om den ekstra post genskaber det oprindelige problem.

  BEMÆRK: Når du udfører denne procedure, anvender Windows standard-VGA-driveren (640 x 480 x 16) til skærmen. Driveren indstiller skærmen til en opløsning på 640 x 480 pixel med 16 farver. Hvis du ikke kan teste det oprindelige problem med denne konfiguration (det kan f.eks. være, at du skal køre et program, der kræver højere oplysninger eller farvedybde), kan det være nødvendigt at ændre skærmdriveren til en generel driver, der leverer høj opløsning (Super VGA), eller vælge emnet System.ini for at føje det originale skærmkort til konfigurationen. Bemærk, at hvis du føjer emnet System.ini til konfigurationen, bliver der muligvis også tilføjet komponenter og indstillinger sammen med den originale skærmdriver. Yderligere oplysninger om ændring af skærmdriveren, finder du ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:
  131806 Windows 95/98/Me: Sådan installeres eller ændres en skærmdriver

Sådan returneres fra en tilstand med ren start

 1. Klik på Start, klik på Kør, skriv msconfig i feltet Åbn, og klik derefter på OK.
 2. Klik på Normal start under fanen Generelt.
 3. Klik på OK. Klik på Ja, når du bliver spurgt, om du vil genstarte computeren.

Kategorier, der deaktiveres ved en ren start

 • System.ini-poster
 • Win.ini-poster
 • Statiske VxD-filer (Virtual Device Drivers)
 • Startemner
 • Miljøvariabler til MS-DOS-emulering


BEMÆRK: De følgende VxD'er bør kontrolleres under fanen Statiske VxD'er i systemkonfigurationsværktøjet for at sikre korrekt funktion af internet-/netværksadgang:

VNETSUP
NDIS
VNETBIOS
VREDIR

Egenskaber

Artikel-id: 267288 - Seneste redigering: 15. april 2005 - Redigering: 2.2
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Microsoft Windows Millennium Edition
Nøgleord: 
kbenv kbfaq kbhowto kbprod2web KB267288
Ansvarsfraskrivelse i forbindelse med udgået indhold i Knowledge Base
Denne artikel beskriver produkter, som Microsoft ikke længere yder support til. Artiklen foreligger 'i forhåndenværende stand' og opdateres ikke længere.

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com