FIX: Executarea prima procedura xp_cmdshell stocate nu este finalizată până când ultima executare este completă în SQL Server 2012

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2671318
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Microsoft distribuie remedieri Microsoft SQL Server 2012 într-un fișier descărcabil. Pentru că remedierile sunt cumulative, fiecare versiune nou conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2012 Actualizare versiune.

Simptome

Să presupunem că executați mai multe proceduri xp_cmdshell stocate în același marcă de timp pe mai multe sesiuni în Microsoft SQL Server 2012. În această situație, executarea prima procedura xp_cmdshell stocate nu este finalizată până când ultima executare este completă.

Cauză

Această problemă se produce deoarece un mâner este moștenită de procese care sunt deschise atunci când rula xp_cmdshell stocate procedurile în același marcă de timp.

CreateProcess API necesită moștenire mâner pentru a redirecționa mesajul de ieșire și de eroare standard. Dacă mai multe execuții de xp_cmdshell stocate procedură rula în același marcă de timp, nou-deschise procese pot moșteni mâner din procesele existente. Cu toate acestea, xp_cmdshell stocate procedura așteaptă pentru mâner închise de toate procesele deschise. Prin urmare, atunci când mai multe procese care moștenesc mâner, toate execuțiile xp_cmdshell trebuie să aștepte până când ghidajul este închisă de mai lungă-running proces.

Rezoluție

Pentru a rezolva această problemă, se aplică următoarea actualizare cumulativă. Această actualizare adaugă CreateProcess API STARTUPINFOEX opțiuni care să împiedice moștenire mâner pentru Crucea proces.

Actualizarea cumulativă informații

Pachet de actualizare cumulativ 1 SQL Server 2012 pachet Service Pack 1

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în Cumulative Update 1. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2012 pachet Service Pack 1, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2765331 Pachet de actualizare cumulativ 1 SQL Server 2012 pachet Service Pack 1
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2012 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2772858 SQL Server 2012 construiește care au fost lansate după SQL Server 2012 pachet Service Pack 1 a fost lansat

SQL Server 2012

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 4 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2012, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2758687 Pachet de actualizare cumulativ 4 pentru SQL Server 2012
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2012 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2692828 SQL Server 2012 construiește care au fost lansate după SQL Server 2012 a fost lansat

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Referințe

Pentru mai multe informații despre funcția CreateProcess, du-te la următorul site Web MSDN:
Informații generale despre funcția CreateProcess
Pentru mai multe informații despre procedura xp_cmdshell stocate, du-te la următorul site Web MSDN:
Informații generale despre xp_cmdshell procedură stocată
Pentru mai multe informații despre o problemă similară, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
315939 PRB: Copilul mosteneste neintenționate mânere în timpul CreateProcess

Proprietă?i

ID articol: 2671318 - Ultima examinare: 20 noiembrie 2012 - Revizie: 2.0
Cuvinte cheie: 
kbtshoot kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2671318 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2671318

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com