FIX: Rezultate incorecte atunci când metoda SqlConnection.GetSchema preia informația schema de un tabel în SQL Server 2008

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2658474 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Microsoft distribuie Microsoft SQL Server 2008 Serviciu Pack 3 (SP3) fixat ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 Serviciu Pack 3 (SP3) fix de presă.

SIMPTOME

Să presupunem că aveți o aplicație client care utilizează SqlConnection.GetSchema metoda de a regăsi informațiile schema unui tabel. Acest tabel conține un nume de coloană care conține un punct (.). De exemplu, numele de coloană este "Column1.A." În această situație, coloana care conține o perioadă este lipsesc din rezultatele care SqlConnection.GetSchema metoda returneaza.

Notă Această problemă nu se produce atunci când utilizați OleDbConnection.GetSchema metoda.

CAUZĂ

Utilizează SQL a servi 2008 Serviciu Pack 1 HAS_PERMS_BY_NAME Funcția în loc de PERMISIUNI Funcția în sys.spt_columns_view_managed sistem de vizualizare pentru a evalua permisiunile pentru coloane. Cu toate acestea, în cazul în care un nume de coloană conține o perioadă și nu este inclus în QUOTENAME funcția, HAS_PERMS_BY_NAME funcția consideră utilizatorul să aibă suficiente permisiuni pentru acea coloană. Prin urmare, se produce problema menționată în secțiunea „Simptome".

REZOLUȚIE

Actualizarea cumulativă informații

Pachetul de actualizare cumulativă 4 pentru SQL Server 2008 SP3

Fix pentru această problemă a fost lansat în 4 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 Service Pack 4, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2673383 Pachetul de actualizare cumulativă 4 pentru SQL Server 2008 Service Pack 3
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fix conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL a servi 2008 Serviciu Pack 4 fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2629969 Construiește SQL Server 2008 care au fost lansate după SQL a servi 2008 Serviciu Pack 3 a fost lansat

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații despre SqlConnection.GetSchema metoda, vizitați următoarele site-ul MSDN:
Informații generale despre metoda SqlConnection.GetSchema

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2658474 - Ultima examinare: 20 martie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Analysis Services
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2658474 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2658474

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com