FIX: O cerere de CPI-C poate să nu reușească cu o excepție de 0xc0000008 (HANDLE nevalid) într-un mediu de integrare gazdă Server 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2657419 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Aveți o aplicație care utilizează interfața de programare comune pentru interfață de programare de comunicații (CPI-C) într-un mediu Microsoft gazdă integrarea Server 2010. Când executați aplicația, este posibil să primiți un mesaj de excepție care seamănă cu următorul:
0xc0000008 - s-a specificat un HANDLE nevalid.

CAUZĂ

Această problemă se poate produce când încercați să pună în aplicare un Cancel_Conversation apel (numele funcției cmcanc) pentru a anula restante CPI-C operațiunile. În acest caz, o condiție cursa poate apărea și cauza bloc circuitului de control (RCB) pentru a fi eliberat de două ori.

REZOLUȚIE

Informații despre remedierea rapidă

Această remediere rapidă care rezolvă această problemă este inclus în pachetul de actualizare cumulativă 3 pentru integrarea gazdă Server 2010.

Pentru mai multe informații despre cum se obține pachetul de actualizare cumulativă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2654652 Pachetul de actualizare cumulativă 3 pentru integrarea gazdă Server 2010

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2657419 - Ultima examinare: 22 februarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2657419 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2657419

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com