PhD: Portable Network Graphics verliest transparantie in webbrowser

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 265221 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u een afbeelding met een transparante achtergrond in Portable Network opslaat Graphics (PNG) opmaken en open de afbeelding in Microsoft Internet Explorer of een andere webbrowser, de achtergrond afbeelding worden weer gegeven grijze plaats transparant.

OPMERKING: De achtergrond afbeelding transparant worden bij het openen wordt weer gegeven de afbeelding in Microsoft Picture It! 2000, Microsoft PhotoDraw 2000, of Microsoft Photo Editor.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als u de ware kleuren inschakelen optie wanneer u een afbeelding opslaan in de PNG-indeling in PhotoDraw 2000.

Internet Explorer versie 4. 0 en hoger ondersteunen transparante achtergronden in PNG-afbeeldingen als opslaan u de afbeelding met een 256-kleurenpalet.

Oplossing

Behouden de transparante afbeelding achtergrond in Internet Explorer:

 1. PhotoDraw 2000 start.
 2. Maak of open een afbeelding.
 3. Op deBestandmenu, klikt u opOpslaan als.
 4. In deOpslaan alsklikt u opPortable Network Graphics.
 5. Klik opOpties.
 6. In deConverteren naarklikt u opPalet.
 7. In deKleurenpaletklikt u opOptimaal palet.
 8. Schakel deTransparantie opslaanhet selectie vakje en klik vervolgens opOK.
 9. Klik opOpslaan.
OPMERKING: Als u een afbeelding die u hebt opgeslagen met deze procedure wordt geopend in Netscape Navigator, de kwaliteit van de afbeelding kan worden afgedrukt, en de achtergrond afbeelding kan niet transparant zijn.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.

Meer informatie

Transparanten in PNG-afbeeldingen worden bereikt met behulp van een alfa kanaal.

Het alfa kanaal PNG kunt een variabele transparantie niveau koppelen aan elke pixel in een PNG-afbeelding, bekend als per-pixel-transparantie. Een gedeelte van de afbeelding kan geheel of gedeeltelijk doorzichtig of volledig ondoorzichtig.

Internet Explorer 4. 0 of hoger ondersteunt geen per-pixel-transparantie voor PNG-afbeeldingen. Transparantie kan alleen worden toegepast op de afbeelding als geheel of via het gebruik van colormap of palet-installatiekopieën (waar de kleur van een pixel wordt gedefinieerd door een opzoektabel). Dit biedt vergelijkbare resultaten zoals kan worden bereikt op basis van GIF-afbeeldingen.

Er is een oplossing beschikbaar die wordt aanbevolen voor ontwikkelaars die Windows-specifieke inhoud of toepassingen via CSS Filters en overgangen te maken. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms532969.aspx
OPMERKING: Het PNG-bestand specificatie werd uitgebracht als een World Wide Web Consortium (W3C) aanbeveling op 1 oktober 1996.

Ga naar de volgende W3C-indeling voor meer informatie over de PNG-indeling Website:
http://www.w3.org/Graphics/PNG/

Eigenschappen

Artikel ID: 265221 - Laatste beoordeling: dinsdag 1 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft PhotoDraw 2000 Standard Edition
 • Microsoft PhotoDraw 2000.2 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbbug kbconversion kbdisplay kbpending kbmt KB265221 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:265221
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com