ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Νέες δέσμες που δημιουργούνται με οδηγό ομάδας διαθεσιμότητα, παραλείψτε τα βήματα για τη συμμετοχή σε μια δευτερεύουσα βάση δεδομένων σε μια ομάδα διαθεσιμότητα 2012 διακομιστή SQL

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2645920 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Η Microsoft διανέμει ενημερώσεις κώδικα του Microsoft SQL Server 2012 ως ένα αρχείο με δυνατότητα λήψης. Επειδή οι ενημερώσεις κώδικα είναι αθροιστικές, κάθε νέα έκδοση περιέχει όλες τις επείγουσες επιδιορθώσεις και όλες τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας που συμπεριλήφθηκαν το προηγούμενο 2012 του SQL Server έκδοση της ενημέρωσης κώδικα.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα διαθεσιμότητα χρησιμοποιώντας Οδηγό νέου διαθεσιμότητα ομάδας Microsoft SQL Server Management Studio για το Microsoft SQL Server 2012.
  • Μπορείτε να επιλέξετε το Πλήρης ή το Μόνο συμμετοχή προτίμηση συγχρονισμού δεδομένων από το Επιλέξτε συγχρονισμός αρχικών δεδομένων σελίδα.
  • Σχετικά με το Σύνοψη σελίδα, κάνετε κλικ στο κουμπί Δέσμη ενεργειών Για να λάβει που δημιουργούνται αυτόματα δέσμες ενεργειών.
Σε αυτό το σενάριο, οι δέσμες ενεργειών που δημιουργήθηκε παραλείψτε τα βήματα που να συμμετάσχετε σε μια υπάρχουσα βάση δεδομένων δευτερεύοντα στην ομάδα διαθεσιμότητα. Επομένως, εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δέσμες ενεργειών για να δημιουργήσετε μια ομάδα διαθεσιμότητα, διαθεσιμότητα ομάδας δεν είναι δυνατό να διαβιβαστούν ηλεκτρονικά.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Service pack πληροφορίες για SQL Server 2012

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για SQL Server 2012. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2755533 Τρόπος απόκτησης του τελευταίου service pack για SQL Server 2012

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, προσθέστε με μη αυτόματο τρόπο τα βήματα που λείπουν. Συγκεκριμένα, να προσθέσετε το "ΤΡΟΠΟΠΟΊΗΣΗ βάσης ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ Όνομα βάσης δεδομένων Εντολή ΟΡΙΣΜΌΣ ΟΜΆΔΑΣ AVAILBILLITY HADR"για κάθε βάση δεδομένων διαθεσιμότητας και δευτερεύοντα ρεπλίκα που ορίζεται στην ομάδα διαθεσιμότητα. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε τα παρακάτω βήματα:
-- On the server instance that hosts the secondary replica, 

-- join each secondary database to the availability group:

:Connect <<secondary replica 1>>

ALTER DATABASE MyDb1 SET HADR AVAILABILITY GROUP = MyAG;

GO

ALTER DATABASE MyDb2 SET HADR AVAILABILITY GROUP = MyAG;

GO

:Connect <<secondary replica 2>>

ALTER DATABASE MyDb1 SET HADR AVAILABILITY GROUP = MyAG;

GO

ALTER DATABASE MyDb2 SET HADR AVAILABILITY GROUP = MyAG;

GO

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής σε μια δευτερεύουσα βάση δεδομένων σε μια ομάδα διαθεσιμότητα, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία Web MSDN: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του Οδηγού δημιουργίας ομάδας διαθεσιμότητα, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web του MSDN:Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2645920 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2012 Developer
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbprb kbmt KB2645920 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2645920

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com