Federerade användare kan komma åt Office 365, Intune eller Azure resurser som en annan användare

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2643588 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

PROBLEMET

En federerad användare kan inte komma åt Office 365, Microsoft Intune eller Microsoft Azure som en annan federerade användare. Om den federerade användaren loggar in på det företagets Active Directory DS som en annan federerade användare, han eller hon inloggad automatiskt på Office 365, Intune eller Azure som den ursprungliga federerade användaren och uppmanas inte att ange autentiseringsuppgifter för en annan federerade användare.

LÖSNING

Använda kommandot Kör som i Windows för att köra ett program som Office 365, Intune eller Azure resurser ska nås med hjälp av alternativa referenser.

MER INFORMATION

Detta är avsiktligt. Behandla ärendet när enkel inloggning (SSO) använder integrerad Windows-autentisering för att autentisera till Active Directory Federation Services (AD FS). SSO används i det här fallet alltid användarkontext domän inte några alternativa användar-ID som Azure Active Directory (AD Azure).

Behöver du hjälp? Gå till den Office 365-Communitywebbplatsen ellerAzure Active Directory-forum webbplats.

Egenskaper

Artikel-id: 2643588 - Senaste granskning: den 17 december 2014 - Revision: 15.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Azure cloud services
  • Microsoft Azure Active Directory
  • Microsoft Office 365
  • Microsoft Intune
  • CRM Online via Office 365 E Plans
  • Microsoft Azure Recovery Services
  • Office 365 Identity Management
Nyckelord: 
o365 o365a o365022013 o365e o365m kbmt KB2643588 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2643588

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com