Het gebruik van SMTP overeenkomende aan op-premises gebruikersaccounts aan Office 365-gebruikersaccounts voor adreslijstsynchronisatie

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2641663 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

INLEIDING

In sommige gevallen moet u wellicht de bron van autoriteit voor een gebruikersaccount overbrengen wanneer die account oorspronkelijk geschreven is met hulpprogramma's voor Office 365. Deze hulpprogramma's omvatten de Office 365 portal, Microsoft Azure Active Directory-Module voor Windows PowerShell, enzovoort. U kunt de bron van autoriteit overbrengen zodat de account kan worden beheerd via een gebruikersaccount op ruimten Active Directory Domain Services (AD DS) met behulp van adreslijstsynchronisatie.

In dit artikel wordt beschreven hoe deze overdracht van de bron van de autoriteit wordt beïnvloed door "SMTP aanpassing," een proces dat gebruikmaakt van het primaire adres Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) overeenkomt met de on-premises-gebruikersaccount toe aan de gebruikersaccount Office 365.

MEER INFORMATIE

Overeenkomstige SMTP-beperkingen

Het SMTP-proces heeft de volgende technische beperkingen:
 • Overeenkomende SMTP kan alleen worden uitgevoerd op gebruikersaccounts met een Microsoft Exchange Online e-mailadres.

  Opmerking: Dit betekent niet dat de gebruiker moet beschikken voor Exchange Online. Dit betekent dat een Postvak met een primair e-mailadres moet bestaan in Exchange Online voor SMTP-matching correct werkt.
 • SMTP-matching kan worden gebruikt als slechts één keer voor gebruikersaccounts die oorspronkelijk is gemaakt met hulpprogramma's voor Office 365. Daarna de gebruikersaccount Office 365 afhankelijk is van de gebruiker op de ruimten een onveranderbare identiteitswaarde in plaats van een primair SMTP-adres.
 • Het primaire SMTP-adres van de gebruiker van de cloud kan niet worden bijgewerkt tijdens het overeenkomende proces omdat het primaire SMTP-adres de waarde die wordt gebruikt is voor de gebruiker op het bedrijf koppelen aan de gebruiker wolk SMTP.

Het gebruik van SMTP overeenkomende overeenkomt met een gebruiker op de gebouwen aan de identiteit van een wolk

Voor het gebruik van SMTP overeenkomende overeenkomt met een gebruiker op het bedrijf aan een gebruikersaccount Office 365 voor adreslijstsynchronisatie, volg deze stappen:
 1. Het primaire SMTP-adres van het doel van Office 365 gebruikersaccount verkrijgen. Ga hiervoor als volgt te werk:
  1. Aanmelden voor Office 365 portal als een globale beheerder.
  2. Klik opAdmin, en klik vervolgens opExchangeom het Exchange-admin center.
  3. Zoek in het Exchange-admin center, en dubbelklik op de gebruikersaccount die u wilt.
  4. E-mailadresop en noteert u het primaire SMTP-adres van de gebruikersaccount.
 2. Start Active Directory: gebruikers en Computers en maak een gebruikersaccount in het domein van lokalen die overeenkomt met het doel Office 365-gebruikersaccount. Ga naar de volgende Microsoft TechNet-website voor meer informatie over hoe u dit doet:
  Een gebruikersaccount maken in Active Directory: gebruikers en Computers
 3. Stel het primaire SMTP-adres van de nieuwe gebruikersaccount overeenkomen met de primaire SMTP-adres dat u hebt genoteerd in stap 1D.

  U doet dit met behulp van Exchange-beheerprogramma's, gaat u naar de volgende Microsoft-websites:Als Exchange niet is geïnstalleerd in gebouwen, kunt u de waarde van SMTP-adres kunt beheren met Active Directory: gebruikers en Computers:
  1. Klik met de rechtermuisknop op het gebruikersobject en klik vervolgens op Eigenschappen.
  2. Het veld E-mail bijwerken op het tabblad Algemeen en klik vervolgens op OK.
 4. Adreslijstsynchronisatie forceren. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over hoe u dit doet:
  Adreslijstsynchronisatie forceren
Ga voor meer informatie over het overdragen van de bron van autoriteit tussen adreslijstsynchronisatie op ruimten en cloud-gebaseerde management tools zoals Office 365 portal en Azure Active Directory-Module voor Windows PowerShell naar de volgende Microsoft-website:
Adreslijstsynchronisatie en bron van autoriteit
Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community website.

Eigenschappen

Artikel ID: 2641663 - Laatste beoordeling: zaterdag 1 november 2014 - Wijziging: 16.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Azure Active Directory
 • Office 365 Identity Management
 • Microsoft Exchange Online
Trefwoorden: 
o365 o365a o365e o365062013 o365m kbmt KB2641663 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2641663

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com