FIX: SQL Server Agent de locuri de muncă nu reu?e?te dacă setați tipul de program de locuri de muncă ca "Start automat atunci când începe SQL Server Agent" SQL a servi 2008 SP2, SQL Server 2008 SP3 sau SQL a servi 2008 R2 SP2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2640027 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul
Microsoft distribuie Microsoft SQL a servi 2008 SP2 fixat ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL a servi 2008 SP2 fix de presă.

Simptome

Luați în considerare următorul scenariu:
 • Tu a face una din următoarele
  • Instalați 2 actualizare cumulativă pentru Microsoft SQL Server 2008 pachet Service Pack 2 (SP2) sau o versiune ulterioară a set de actualizări cumulativă
  • Upgrade SQL Server 2008 la SQL a servi 2008 Serviciu Pack 3 (SP3)
  • Upgrade SQL a servi 2008 R2 la SQL Server 2008 R2 serviciu Pack 1 (SP1)
 • Creați un loc de muncă SQL Server Agent pe o bază acoperire de date de utilizator, și setați tipul de program caPornește automat atunci când începe SQL Server Agent.
 • Reporniți serviciul SQL Server.
În acest scenariu, lucrarea SQL Server Agent nu reușește.

Cauză

Această problemă apare deoarece baza acoperire de date de utilizator nu este terminat recuperarea atunci când începe lucrarea. După ce instalați cumulativă Update 2 pentru SQL a servi 2008 SP2 sau actualizați SQL Server 2008 la SQL Server 2008 SP3 sau actualizați SQL a servi 2008 R2 la SQL Server 2008 R2 SP1, SQL Server Agent începe doar după ce bazele acoperire de date MSDB termina recuperarea.

Notă SQL Server Agent ar trebui să înceapă după ce au recuperat toate bazele acoperire de date.

Rezoluție

SQL a servi 2008 Serviciu Pack 3

Fix pentru această problemă was primul released 7 actualizare cumulativă pentru SQL Server 2008, pachet Service Pack 3. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2738350 set de actualizări cumulativă 7 pentru SQL Server 2008, pachet Service Pack 3
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune de remediere conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL a servi 2008 Serviciu Pack 3 fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2629969 SQL Server 2008 construiește care au fost lansate după SQL a servi 2008 Serviciu Pack 3 a fost lansat

Actualizarea cumulativă 8 pentru SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2

Fix pentru această problemă a fost lansat în 8 actualizare cumulativă pentru SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2648096 set de actualizări cumulativă 8 pentru SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune de remediere conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 Serviciu Pack 2 fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2402659 SQL Server 2008 construiește care au fost lansate după SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2 a fost lansat

SQL a servi 2008 R2 serviciu Pack 2

Fix pentru această problemă was primul released 2 actualizare cumulativă pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2740411 set de actualizări cumulativă 2 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune de remediere conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2730301 SQL a servi 2008 R2 construiește care au fost lansate după SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2 a fost lansat

Informațiile cheie de registry

Importante Această secțiune, metoda sau activitate conține pași pe care vă spune cum să modificați registry-ul. Cu toate acestea, ar putea apărea probleme grave dacă modificați registry incorect. Prin urmare, asigurați-vă că urmați cu atenție acești pași. Pentru o protecție sporită, copiere de rezervă registry înainte de a modifica aceasta. Apoi, restabiliți registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul de rezervă și restaurați registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
322756 Cum la spre spate sus și restaurarea registry în Windows
După ce aplicați această remediere rapidă, mai întâi trebuie să reporniți serviciul SQL Server Agent pentru o etapă afectate. Este creat un nou RecoveredDatabasesForAgentStartup registru cheie repornirea serviciului. Această cheie de registry definește dacă SQL Server Agent asteapta pentru recuperarea bazele acoperire de date utilizator pentru a finaliza înainte de a începe lucrarea SQL Server Agent.

Pentru ca ne configura această cheie de registry pentru tine, du-te la "Repari pentru mine"secțiune. Dacă preferați să configureze această cheie de registry-te, du-te la "Permiteți-mi repara eu însumi să"secțiune.

Repari pentru minePentru a configura automat această cheie de registry, faceți clic pe Repari buton sau link-ul. Apoi faceți clic pe A alerga în Fișier Download casetă de dialog, apoi urmați pașii din expertul repari .


Fix this problem?
Microsoft Fix it 50868


Note
 • Înainte de a executa această solu?ie repari , trebuie să instalați remedierea rapidă descrisă în articolul din bază de cunoștințe Microsoft (KB) 2648096. Apoi, trebuie să reporniți serviciul SQL Server Agent pentru o etapă afectate.
 • Acest expert poate fi numai în limba engleză. Cu toate acestea, fix automate de asemenea works pentru alte versiuni lingvistice de Windows.
 • Dacă nu sunteți pe computerul care are problema, cu excep?ia Fix ea solution la spre un CD sau o unitate flash și apoi rulați-l pe computerul care are problema.

Apoi, du-te la "A făcut aceasta rezolvă problema?"secțiune.Permiteți-mi repara eu însumi să

Pentru a configura RecoveredDatabasesForAgentStartup cheie de registry, urmați acești pași:
 1. Faceți clic pe Începe, faceți clic pe A alerga, tip regedit în Deschise casetă și apoi faceți clic pe ok.
 2. Găsiți și faceți clic pe următoarea subcheie de registry:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft SQL Server\MSSQL10.instance\SQLServerAgent\
 3. În Detalii panoul, faceți clic dreapta pe RecoveredDatabasesForAgentStartup, apoi faceți clic pe Modifica.
 4. În Valoarea caseta acoperire de date, tip TOATE.

  Notă valoare implicită a intrarea de registry RecoveredDatabasesForAgentStartup este MSDB.
 5. Ieșire registru redactor.
NotăDacă setați valoarea RecoveredDatabasesForAgentStartup registru intrare la o valoare care nu este MSDB sau toate, un mesaj de avertizare se înregistrează în Jurnalul de SQL Server Agent și SQL Server Agent asteapta doar pentru baza acoperire de date MSDB.

A făcut aceasta rezolvă problema?

 • Verificați dacă problema este fixată. Dacă problema este stabilit, ați terminat cu această secțiune. Dacă problema nu este fixată, puteți contactați asistența.
 • Ne-ar aprecia feedback-ul dumneavoastră. Pentru a furniza feedback sau pentru a raporta orice probleme cu această soluție, vă rugăm să lăsați un comentariu pe "Repari pentru mine"blog-ul sau sa ne trimiteti un e-mail.

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Remediere

Pentru a soluționa această problemă, adăugați un pas de locuri de muncă SQL Server Agent care verifică dacă bazele acoperire de date vizate sunt online. Acest pas ar trebui să fie primul pas.

Notă Puteți verifica starea bazei acoperire de date prin interogarea statul de coloană în tabelul de sistem sys.databases .

Proprietă?i

ID articol: 2640027 - Ultima examinare: 17 septembrie 2012 - Revizie: 4.0
Se aplică la:
 • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2008 Developer
 • Microsoft SQL Server 2008 Service Pack 2
 • Microsoft SQL Server 2008 Service Pack 3
 • Microsoft SQL Server 2008 Standard
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Service Pack 2
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbfixme kbmsifixme kbmt KB2640027 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2640027

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com