FIX: Violare de acces când executați comanda DBCC CHECKDB pe o bază de date care conține un tabel care are un index spațiale în SQL Server 2008 sau în SQL Server 2008 R2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2635827 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Microsoft distribuie Microsoft SQL a servi 2008 SP2 sau 2008 R2 fixat ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate securitate fixat care au fost incluse în anterioare SQL a servi 2008 SP2 sau 2008 R2 fix de presă.

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Aveți un tabel care are o coloană de tip spațiale date în Microsoft SQL Server 2008 sau SQL a servi 2008 R2.
  • Există un index pentru coloana de tipul datelor spațiale.
  • Când încercați să executați o DBCC CHECKDB comanda împotriva bazei de date care conține tabelul.
În acest scenariu, o încălcare de acces survine în motorul de SQL Server.

Notă Această problemă se produce atunci când executați o comandă DBCC CHECKDB familie de comenzi.

REZOLUȚIE

Actualizarea cumulativă informații

SQL a servi 2008 Serviciu Pack 3

Fix pentru această problemă a fost lansat în 3 actualizare cumulativă pentru SQL Server 2008 Service Pack 3. Pentru mai multe informații despre acest pachet de actualizare cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2648098 Pachetul de actualizare cumulativă 3 pentru SQL Server 2008 Service Pack 3
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fix conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL Server 2008 fix de presă. Microsoft recomandă că vă ia în considerare aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2629969 SQL Server 2008 construiește care au fost lansate după SQL a servi 2008 Serviciu Pack 3 a fost lansat
Microsoft SQL Server 2008 remedierile rapide sunt create pentru pachete de service specifice SQL Server. Trebuie să aplicați o remediere rapidă SQL a servi 2008 Serviciu Pack 3 pentru o instalare de SQL Server 2008 Service Pack 3. În mod implicit, orice remediere rapidă care este prevăzut un SQL Server service pack este inclusă în următorul pachet service pack SQL Server.

SQL a servi 2008 R2 Service Pack 1

Fix pentru această problemă a fost lansat în 4 actualizare cumulativă pentru SQL Server 2008 R2 Service Pack 1. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2633146 Pachetul de actualizare cumulativă 4 pentru SQL Server 2008 R2 Service Pack 1
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fix conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL Server 2008 R2 fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2567616 SQL Server 2008 R2 construiește care au fost lansate după ce a fost lansat SQL Server 2008 R2 Service Pack 1

Pachetul de actualizare cumulativă SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2 (SP2) 7

Fix pentru această problemă a fost lansat în 7 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2617148 Pachetul de actualizare cumulativă 7 pentru SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fix conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 Serviciu Pack 2 fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2402659 SQL Server 2008 construiește care au fost lansate după SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2 a fost lansat

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Următorul tabel furnizează mai multe informații despre produsele sau instrumente care verifică automat pentru această condiție pe dumneavoastră instanță a SQL Server și pe versiunile de produsul de SQL Server care este evaluată regula.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Regulă software-ulTitlul de regulăDescriere regulăVersiuni de produs care este evaluată regula
Consilier sistemul CenterSQL Server update lipsă KB2635827 pentru a preveni excepție în timpul verifica compatibilitatea pe tabel cu indexul spațialeConsilier sistemul centrul verifică dacă această instanță SQL Server conține baze de date cu spațiale indexuri definite. Consilier, de asemenea, verifică dacă această instanță SQL Server conține fix discutate în acest articol. În cazul în care fix nu este prezent, consilier generează o alertă. Examina?i detaliile care sunt prevăzute în secțiunea "Informații colectate" de alertă consilier, și urmați pașii discutate în acest articol pentru a rezolva de alertă. SQL Server 2008

SQL Server 2008 R2

Proprietă?i

ID articol: 2635827 - Ultima examinare: 14 februarie 2012 - Revizie: 2.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2635827 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2635827

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com