INF: Cum se configurează SQL Mail

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 263556 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Rezumat

Acest articol descrie cum se configurează corect clientul de mail, astfel încât acesta funcționează cu SQL Mail. Articolul descrie, de asemenea, unele capcane comune care pot apărea atunci când ați configurat SQL Mail pentru a lucra cu serverele de e-mail Exchange sau Internet.

În funcție de versiunea de SQL Server, utilizați, SQL Mail și de SQLAgentMail pot conecta cu Microsoft Exchange Server, Microsoft Windows NT Mail, sau un server de Post Office Protocol 3 (POP3).

SQL Mail permite SQL Server pentru a trimite și primi poștă electronică stabilind o conexiune client cu un server de e-mail acceptate. Pentru SQL Mail să funcționeze corect, trebuie să aveți un cont de poștă electronică pe un server de mail suportate folositor și trebuie să aveți instalat și configurat corect un SQL Server Mail Application Programming Interface (MAPI)-client de mail compatibil, cum ar fi Microsoft Outlook, Microsoft Exchange Client sau Microsoft Windows Mesagerie (pentru Windows NT 4.0) pe computer cu Server SQL.

SQL Server mail client suport depinde de versiunea de SQL Server și funcționalitatea cerute.

SQL Server 6.5 și SQL Server 7.0

SQL Mail stabilește o conexiune simplă MAPI pentru Microsoft Exchange Server, Microsoft Windows NT Mail, sau un server de Post Office Protocol 3 (POP3).

SQL Server 7.0 folosind SQLAgentMail

SQLAgentMail stabilește fie un simplu sau extinse MAPI conexiunea la Microsoft Exchange Server, Microsoft Windows NT Mail, sau un server de Post Office Protocol 3 (POP3).

SQL Server 2000

SQL Mail stabilește o conexiune de MAPI extins cu o serie de corespondență, în marcă de timp ce SQLAgentMail stabilește o conexiune de MAPI extins separat. SQL Mail și de SQLAgentMail se poate conecta cu Microsoft Exchange Server, sau un server de Post Office Protocol 3 (POP3).

Notă: datorită limitarea doar oferind suport MAPI extins, SQL Server 2000 necesită o clientul Microsoft Outlook 2000 (sau o versiune ulterioară).

Pentru informații suplimentare, faceți clic pe numărul de articol de mai jos pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
281293 FIX: SQL Mail 2000 are nevoie de Microsoft Outlook 2000 Client
Înainte de a vă configura SQL Mail, trebuie să testați profil de mail folosit de client de mail pentru a verifica că îl puteți folosi pentru a trimite și primi poștă electronică și de la serverul de mail.

Avertizare: SQL Mail nu este complet suportabil, atunci când este utilizat într-un Server SQL Failover Cluster datorită MAPI limitarea de a nu fi cluster-conștient. Dacă utilizați SQL Mail cu gruparea, asisten?ă pentru SQL Mail este pe bază de "efort rezonabil" cu nici o garanție de stabilitate sau de disponibilitate.

Pentru informații suplimentare, faceți clic pe numărul de articol de mai jos pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
298723 BUG: SQL Mail nu este pe deplin susținută w/Cluster fermă de servere virtuale SQL

Informații suplimentare

Privire de ansamblu asupra SQL Mail

SQL Mail permite SQL Server pentru a trimite și primi poștă electronică stabilind o conexiune client cu un server de mail. SQL Server versiunea 6.5 folosește un singur serviciu să se ocupe de mail. SQL Server 7.0 și SQL Server 2000 utilizează două consolidare servicii să se ocupe de mail:

 • MSSQLServer: procesele de mail pentru toate mail stocate procedurile usingsimple MAPI (SQL Server 7.0 și SQL Server 6.5) sau extended MAPI (SQL Server2000).

  - și -

 • SQLServerAgent: utilizează propriile capacități de poștă, care sunt configurate și operatedseparately la SQL Mail și utilizează simplu sau extended MAPI.
SQL Server Agent mail caracteristici sunt menționate ca SQLAgentMail pentru a se distinge la SQL Mail de caracteristici oferite de MSSQLServer.

SQL Mail și SQLAgentMail a stabili o conexiune de MAPI cu o serie de mail. SQL Mail și de SQLAgentMail se poate conecta cu Microsoft Exchange Server sau un server de Post Office Protocol 3 (POP3). SQLMail și SQLAgentMail pentru SQL Server 6.5 și SQL Server 7.0 se poate conecta cu Microsoft Windows NT Mail, dar această configurație nu este acceptată pentru SQL Server 2000. Microsoft recomandă utilizarea de fermă de servere Exchange pentru fiabilitate din cauza limitărilor și probleme de conecta ale protocoalelor POP3/SMTP. Microsoft nu acceptă utilizarea SQL Mail pentru a comunica cu fermă de servere de mail cum ar fi Lotus Notes, Lotus cc: mail sau Novell GroupWise excepția cazului în care ele sunt tratate ca serverele POP3.

SQL Mail este o aplicație cu corespondența activată. Când se trimite coresponden?ă, SQL Mail utilizează fișierul Mapi32.dll pentru a face un apel sosit API start spooler MAPI din subsistemul Windows Mesagerie (Mapisp32.exe), trimite prin e-mail, și apoi opriți Serviciul derulator. În clienții de poștă electronică mai vechi, derulator MAPI nu a fost proiectat pentru a fi utilizat cu un serviciu NT. Cu aceste vechi spoolers MAPI, outgoing mail generate de SQL Mail rămâne blocat în Outbox până la client de mail este deschis. Problema a fost fixată în Microsoft Windows NT 4.0 pachet Service Pack 3, dar nu a fost încorporată în ulterioare NT 4.0 pachet Service Pack datorită incompatibilită?ilor de produs.

Pentru informații suplimentare, faceți clic pe numărul de articol de mai jos pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
159425 PRB: Mesaj blocat cu SQLMail și Exchange Client
Mai multe probleme cu configurarea SQL Mail sunt datorate de a folosi un fișierul Mapi32.dll incorect.

Înainte de configurarea SQL Mail

SQL Mail necesită o conexiune de e-mail, o cutie poștală, un profil de mail și în contul de Windows NT utilizată pentru pornirea SQL Server. Acest cont Windows NT trebuie să fie un cont de domeniu, dacă utilizați un server Exchange ca serverul tau de mail. Acesta poate fi un local sau de domeniu NT cont dacă utilizați serverul de mail POP3/SMTP.

Procedura de bază este de a face conecta la Windows NT server folosind contul ați utilizat pentru lansarea SQL Server, configurarea profilului de poștă, testa conexiunea la poștă și apoi oferi acest profil de mail mail SQL. Atunci când alegeți un nume de profil, nu încercați să includă caracter special (precum cratime, semne de Liră, perioadele și așa mai departe), deoarece acestea pot lucra cu schimb de clienti (cum ar fi Outlook), dar nu cu versiunea SQL Server 6.5 de SQL Mail. Din acela?i motiv, nume de sign-in profilului nu poate fi mai mare de 32 de caractere.

Pentru rezultate optime, utilizați Microsoft Exchange Server pentru trimiterea și primirea SQL Mail. Microsoft Windows NT Mail este un program limitat care a fost inclus cu Microsoft Windows NT înainte de lansarea din plin featured mail serviciile oferite de linia Către de produse Microsoft Exchange Server și nu pot fi utilizate cu 2000 de Mail SQL.

Dacă utilizați un server de mail de terță parte (cum ar fi Lotus Notes, Lotus cc: mail, Novell GroupWise, și așa mai departe), trebuie să configurați serverul de mail ca un server POP3. Microsoft nu acceptă conectarea la aceste fermă de servere de mail folosind serviciile de mail nativ, care ar putea fi instalat terțe clientul de mail. Niște al treilea-petrecere poștă clients nu acceptă MAPI impusă de SQL Mail. Contactați distribuitorul terț sau se referă la http://www.Microsoft.com/Exchange/default.mspx site web de asistență cu privire la utilizarea lor clienți de poștă electronică sau disponibilitatea de un conector de schimb de a integra schimb și de furnizor de consolidare servicii e-mail curent.

Cum se configurează Mail SQL cu Exchange

 1. Pe Microsoft Exchange Server, înființat o cutie poștală pentru contul theuser, care urmează să fie utilizate de serviciul MSSQLServer . Acest cont trebuie să fie un cont de domeniu. De exemplu:
  Cont: DOMAIN1\SQLServerAccount
  Cutie poștală: SQL1
 2. Pe computerul pe SQL Server, faceți conecta la Windows NT usingthe același cont de utilizator care urmează să fie utilizate de serviciul MSSQLServer .

  În exemplul precedent în pasul 1 ar fi:
  DOMAIN1\SQLServerAccount
 3. Instalați un client de schimb de pe calculatorul SQL Server. Whenrunning SQL Server 6.5 sau SQL Server 7.0, acest lucru poate fi applicationthat de client este livrat cu Microsoft Exchange Server, Microsoft Outlook 98 sau MicrosoftOutlook 2000. Adăugarea de corecție de securitate Outlook pentru Outlook 2000 toprevent răspândirea virușilor de e-mail va provoca SQL Mail 6.5 sau 7.0 la stopresponding (se blochează). Deoarece Outlook 2002 include, de asemenea, această caracteristică de securitate, căva provoca, de asemenea, SQL Mail 6.5 sau 7.0 să stea. (A se vedea secțiunea "Clientul Outlook 2000" mai târziu în acest articol pentru o explicație detaliată a thecause.)

  Când se execută SQL Server 2000, client de mail trebuie theMicrosoft Outlook 2000 sau clientul Outlook 2002. Deoarece SQL Mail 2000 face anextended MAPI conexiunea la serverul de mail, ea nu este afectată de caracteristici Outlooksecurity. Cu SQL Server 2000 pachet Service Pack 1, puteți, de asemenea, useOutlook 98.

  Pentru informații suplimentare, faceți clic pe numărul de articol de mai jos pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
  281293 FIX: SQL Mail 2000 are nevoie Clientul Outlook 2000
 4. Porniți clientul Exchange și configurarea toconnect client pentru Microsoft Exchange Server. Trebuie să furnizați nume de sign-in serverului Exchange și cutia poștală pe serverul Exchange. După iscomplete de configurare, să verifice că puteți trimite și primi poștă interactiv. Puteți thenclose clientului.
 5. Porniți aplicația Mail în Panou de control. Faceți clic pe Arată profile pentru a găsi nume de sign-in de profil care a fost configurat în Pasul 4. nume de sign-in de profil carmen este mai mult de 32 de caractere sau conține caractere neobișnuite (perioade, cratime, semne de Liră, și așa mai departe), schimba nume de sign-in profilului la beless 32 de caractere și Eliminare caractere neobișnuite (spatii areokay).
 6. În Panou de control, faceți clic pe consolidare servicii, și apoi verificați că serviciul MSSQLServer este configurat pentru a rula sub același cont Windows NT care vă autentificați cu pasul 2. Începe sau reporni serviciul MSSQLServer , dacă este necesar. În SQL Server 7.0 și SQL Server 2000, cont de startup makeany se schimbă prin SQL Enterprise Manager dacă vă areusing căutare Text completă pe computer.
 7. Configurarea SQL Mail pentru a utiliza nume de sign-in profilului ați găsit talpa 5. SQL Mail utilizează contul și parola pe care configurat serviciul MSSQLServer conectare la serverul Exchange.

  Notă: dacă nume de sign-in de profil pe care tu tip în nu este recunoscut sau noprofiles apar în caseta listă verticală pentru SQL Server 7.0 sau SQL Server2000, ați început serviciul MSSQLServer sub cont Local System. Schimba tostart consolidare servicii sub un cont de domeniu, opri și reporniți SQL Server și apoi reîncercați toconfigure profilul pe mail.
 8. Începe SQL Mail. Pictograma SQL Mail devine verde dacă SQL Mail începe cu succes. (Acest pas isnot este necesar atunci când se utilizează SQL Server 2000, deoarece SQL Mail va fi automaticallystarted atunci când mai întâi încercați să trimiteți mail.) Test SQL Mail deschizând o querywindow și utilizați xp_sendmail pentru a trimite e-mail pentru tine. Dacă utilizați SQL Server 7.0 orSQL Server 2000, configura, de asemenea, SQLAgentMail cu același profil. Puteți testa SQLAgentMail prin trimiterea mailto un operator.

Cum se configurează Mail SQL cu un server de e-mail Internet

Avertisment: dacă nu pot garanta 100% conexiunea la serverul de corespondență Internet fără a fi nevoie să reauthenticate logon dumneavoastră de mail, SQL Mail puteți atârna, forțându-vă să opriți și reporniți SQL Server. Utilizarea unui server de corespondență Internet nu este o soluție recomandată, dar poate fi singura alternativă în unele cazuri.

Procedura pentru configurarea SQL Mail cu un Internet mail server (server POP3/SMTP) este similară cu cea pentru configurarea SQL Mail cu un Server Exchange:
 1. Pe serverul POP3 (pentru mesajele e-mail primite), înființat un mailboxfor contul de utilizator care este de a fi utilizate de către SQL Mail. Trebuie să aveți anaccount pe server de e-mail POP3 (chiar dacă nu va fi niciodată de mail primite forSQL Mail pentru a procesa) deoarece clienții de poștă electronică sunt concepute să primul a verifica forincoming mail înainte de trimiterea de corespondență de ieșire. Trebuie să setați, de asemenea, un mail foroutgoing de cutie poștală pe serverul SMTP dacă este diferit de POP3server.
 2. Instalați un client de mesaje de poștă electronică pe computer cu Server SQL.Numai Internet Mail client cerere susținută de Microsoft, atunci când vă useSQL Mail 6.5 sau SQL Mail 7.0 sunt Microsoft Windows mesaje (furnizate withWindows NT 4.0), Microsoft Outlook 98 și Microsoft Outlook 2000. Additionof patch de securitate Outlook pentru Outlook 2000 pentru a preveni răspândirea de e-mailviruses va provoca SQL Mail 6.5 sau 7.0 să stea. Orice sentwith non-Exchange mesajelor Outlook 2002 necesită Clientul Outlook să se execute în mod activ pe theserver.

  Numai Internet Mail aplicației client care pot fi usedwhen utilizați SQL Mail 2000 este Microsoft Outlook 2000. Ai putea, de asemenea, useOutlook 2002, dacă sunteți dispus să men?ină Clientul Outlook pe serverat tot timpul. Cu SQL Server 2000 pachet Service Pack 1, puteți utiliza, de asemenea, Outlook98.

  Pentru informații suplimentare, faceți clic pe numărul de articol de mai jos pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
  281293 FIX: SQL Mail 2000 are nevoie Clientul Outlook 2000
  Deoarece Microsoft Outlook Express nu creează vivi profil, Outlook Express nu va funcționa cu SQL Mail.
 3. Faceți conecta la Windows NT server utilizând Windows NTaccount utilizată pentru pornirea SQL Server. Începe Internet Mail client andconfigure un profil de utilizare a serviciului de Internet Mail și să se conecteze la fermă de servere POP3(incoming) și SMTP (ieșire). Toprovide cont nume de sign-in si parola pentru acces la serverele POP3/SMTP este contul de e-mail pe care ați creat talpa 1 (acesta nu este neapărat aceeași ca contul utilizat pentru a începe SQLServer). După ce instalarea este completă, verificați că puteți trimite și primi mailinteractively. Apoi puteți închide aplicație client de mail.

  Configurarea serviciului de corespondență Internet creează un fișier (.pst) Personal magazin tostore descarcat mail mesaje la serverul POP3. Acest fișier .pst este folosit byany serviciu care utilizează acest profil de mail, și provoacă un conflict dacă SQL Mailand SQL Agent Mail ambele utilizați același profil de mail. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe numărul de articol de mai jos pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
  313969 PRB: Eroarea "nu se poate deschide fișierul .pst" apare atunci când utilizați un profil de Server POP3 cu SQL Mail
  Dacă specificați o locație pentru fișierul .pst, face notuse o partajare de rețea.Pentru informații suplimentare, faceți clic pe numărul de articol de mai jos pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
  297019 OL2000: Ce .pst fișiere nu sunt recomandate peste un LAN sau WAN Link
 4. În Panou de control, faceți clic pe Mail pentru a deschide aplicația de poștă electronică. Faceți clic pe Arată profile pentru a găsi nume de sign-in de profil care a fost configurat în theprevious pas (de exemplu, "Internet Settings"). Acelorași restricții pe thelength de profil și neobișnuit de caractere se aplică în cazul de setare upSQL Mail cu un server Exchange.
 5. În Panou de control, faceți clic pe consolidare servicii, și apoi verificați că serviciul MSSQLServer este configurat pentru a rula sub același cont Windows NT ați folosit pentru a seta profilul pe mail. Începe sau reporni serviciul MSSQLServer , dacă este necesar.
 6. Configurarea SQL Mail pentru a utiliza nume de sign-in profilului ați găsit talpa 4.

  Notă: dacă nume de sign-in profilului tu tip în nu este recunoscut sau nu profilesappear în drop jos listă de SQL Server 7.0 sau SQL Server 2000, havestarted MSSQLServer serviciu sub cont Local System. Schimbarea tostart de serviciu sub un cont valid Ferestre NT, opriți și reporniți SQL Server și apoiîncercați pentru a configura profilul mail din nou.
 7. Începe SQL Mail. Pictograma SQL Mail devine verde dacă SQL Mail a început cu succes. (Thisstep nu este necesară atunci când se utilizează SQL Server 2000 deoarece SQL Mail va beautomatically a început atunci când mai întâi încercați să trimiteți mail.) Test SQL Mail byopening o cadru fereastră de interogare și utilizați xp_sendmail pentru a trimite e-mail pentru tine. Dacă utilizați SQL Server 7.0 orSQL Server 2000, configura, de asemenea, SQLAgentMail cu același profil. Puteți testa SQLAgentMail prin trimiterea mailto un operator.
Avertisment: dacă încercați să utilizați SQL Mail pentru a stabili o conexiune la un server de mail POP3/SMTP trebuie să fie capabil să se conecteze în mod repetat și trimiteți mail folosind pașii de mai jos:
 1. Faceți clic pe pictograma care începe client de mail.
 2. Trimite un mesaj la aceeași adresă de e-mail enumerate în theprofile astfel încât să puteți testa atât a trimite și primi capacitate.
 3. Client de mail de ieșire.
 4. Repetați pașii 1 prin 3 mai multe ori pentru a simula expectede-mail de trafic.
Notă: dacă în orice moment în timpul acestui proces toate casetele de dialog apare care necesită un răspuns (cum ar fi clic pe OK pentru a face log on) sau vi se solicită să introduce?i o parolă, acesta nu va funcționa cu SQL Mail. Pentru o Conexiune la internet mail pentru a lucra cu SQL Mail, trebuie să aveți 100% conectivitate sau SQL Mail nu este ușor de utilizat și va trebui să reporniți serverul pentru a clarifica problema.

Motivul pentru aceasta este că SQL Mail nu prevede încercări atunci când accesează un cont POP3. Dacă SQL Mail nu se poate conecta la serverul POP3 la prima încercare, conectorul de Mail Internet în mod normal, se deschide o casetă de dialog care vă solicită să faceți clic pe OK pentru a reîncerca. Care ar trebui să apară, Mail, SQL, care se execută ca parte din serviciul MSSQLServer, nu vede în casetă de dialog si nu mai răspunde în acest moment. Ar putea avea pentru a opri aplicația Mapisp32.exe sau chiar și reporniți computerul Windows NT clar problema.

Clientul de mesagerie Windows

Acest client poate fi folosit cu SQL Server 6.5 și 7.0 dar nu pot fi utilizate cu SQL Server 2000. Client de mail Microsoft Windows Mesagerie nave cu Windows NT 4.0 și acceptă Microsoft Mail și Internet Mail (POP3/SMTP). Există o problemă cunoscută cu outgoing mail trimis prin poștă SQL fiind blocat în Outbox, excepția cazului în care clientul Windows Mesagerie este deschis. Această problemă a fost cauzată de derulator MAPI nu being designed la spre a fi chemare de la un serviciu Windows NT. Această problemă a fost fixată cu Microsoft Windows NT 4.0 pachet Service Pack 3, dar fix nu a fost inclusă în mai târziu Windows NT serviciu pack construiește deoarece a cauzat incompatibilitățile produsului.

Dacă ați instalat Windows Mesagerie înainte de aplicarea pachet Service Pack 3, cel mai probabil ai fix pentru această problemă. Dacă ați instalat sau reinstalat Windows Mesagerie după aplicarea pachet Service Pack 3, trebuie să contactați serviciile de suport pentru produsele Microsoft pentru a obține un fix pentru fișierul Mapi32.dll. Pentru a determina dacă aveți nevoie de un fix, găsi fișierul Mapi32.dll pe computer și să verificați data și dimensiunea fișierului. De exemplu, dacă data dumneavoastră Mapi32.dll este 10/14/1996 și dimensiunea este 621 KB (fișier versiunea 4.0), acel fișier versiune cauzele outgoing Mail SQL pentru a fi blocat în Outbox. Dacă fișierul Mapi32.dll este datat 5/1/1997 și dimensiunea este 701 KB (data și dimensiunea de a fixa incluse în Windows NT 4.0 pachet Service Pack 3), care este versiunea corectă a fișierului (de asemenea, versiunea 4.0). Pentru că numerele de versiune sunt la fel, este mai de încredere pentru a utiliza dimensiunea și data de dosar, mai degrabă decât numărul de versiune atunci când se determina dacă sau nu aveți fișierul Mapi32.dll corect.

Ferestre de mesagerie nu este inclus în Microsoft Windows 2000, deci va trebui să cumpere Microsoft Outlook pentru a utiliza fiabil SQL Mail cu un server de e-mail Internet dacă utilizați Windows 2000.

Outlook 97 sau Outlook 98 Client

Clientul Outlook 98 poate fi folosit cu SQL Server 6.5 și 7.0 dar nu pot fi utilizate cu SQL Server 2000, excepția cazului în care le-ați aplicat SQL Server 2000 pachet Service Pack 1.

Pentru informații suplimentare, faceți clic pe numărul de articol de mai jos pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
281293 FIX: SQL Mail 2000 are nevoie Clientul Outlook 2000
Microsoft Outlook acceptă Exchange mail si Internet mail (POP3/SMTP). Outlook 97 livrate împreună cu Microsoft Office 97 și instalează un fișier Mapi32.dll din data de 12/20/96 cu o dimensiune de 714 KB. Deoarece Outlook 97 nu a fost proiectat pentru a fi utilizate în cadrul unui serviciu Windows NT, fișierul Mapi32.dll (versiunea 4.00.993.3) cauze outgoing e-mail la SQL Mail să fie blocat în Outbox, dacă clientul Outlook nu este lăsată deschisă pe server. Pentru a rezolva această problemă, faceți upgrade la Outlook 98 sau Outlook 2000.

Outlook 98 este un produs autonom, ca un înlocuitor pentru Outlook 97. Când instalați Outlook 98, selectați opțiunea Corporate sau Workgroup . Selectați opțiunea Numai Internet . Opțiunea Numai Internet instalează numai un ciot (32 KB în dimensiune, din data de 3/26/1998, versiune 5.5.2163.0) din fișierul Mapi32.dll și această versiune de fișier nu funcționează cu SQL Mail. Versiunea Mapi32.dll corectă pentru Outlook 98, care funcționează cu SQL Mail este 5.5.2174.0, sau mai târziu (datată 26/3/1998 și 857 KB). Opțiunea Corporate sau Workgroup încă vă permite să utilizați Outlook 98 cu un server de mail POP3/SMTP Internet. Dacă ați instalat Outlook 98 cu opțiunea Internet numai , în Panou de control, utilizați Adăugare/eliminare programe să reexecutați program de instalare Outlook 98 și reinstalați componentele Outlook 98. De asemenea, va trebui să re-crea profilul tau de mail.

Outlook 98 nu acceptă bazate pe Internet mesaj Access Protocol IMAP mail cu opțiunea Corporate sau Workgroup . Dacă aveți nevoie de suport IMAP, aveți nevoie pentru a configura Outlook Express (pe lângă Outlook) pentru a trimite și primi poștă IMAP-bază. Utilizați Outlook Express pentru trimiterea și primirea bazat pe IMAP mail și să ofere profil de poștă electronică Outlook pentru SQL Mail.

Outlook 2000 Client

Acest client poate fi folosit cu SQL Server 6.5, SQL Server 7.0 și SQL Server 2000.

Microsoft Outlook 2000 acceptă Exchange mail si Internet mail (POP3/SMTP) și navele cu Microsoft Office 2000. Modelul MAPI a fost schimbat complet în Outlook 2000. În loc de o bibliotecă completă MAPI, Outlook 2000 utilizează numai un ciot de MAPI (128 KB în mărime). Acest modul puncte la fișierul corect de biblioteca MAPI să folosească, pe baza limbii instalate pe computer Windows NT (de exemplu, Msmapi32.dll fișierul în folderul \Program Files\System\Mapi\1033\NT). Înlocuirea Mapi32.dll ciot cu o altă versiune pauze Outlook 2000 și va trebui să rulați Fixmapi.exe pentru a corecta problema.

Pentru informații suplimentare, faceți clic pe numărul de articol de mai jos pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
195795 OL2000: (CW) depanarea Outlook problemele de configurare

Outlook 2000, de asemenea, trebuie să fie instalat cu opțiunea Corporate sau Workgroup . Pentru a verifica dacă ați instalat Outlook 2000 în mod corespunzător, din meniul Outlook 2000 Instrumente , faceți clic pe Opțiuni. Faceți clic pe fila Mail consolidare servicii sau fila Livrare corespondență , în funcție de cum Outlook este configurat în prezent. Veți vedea un buton de comandă Reconfigurați Mail de sprijin . Dacă faceți clic pe Reconfigurați Mail suport, se deschide o casetă de dialog. Dacă nu este selectată opțiunea Corporate sau Workgroup , faceți clic pentru a selecta și Outlook 2000 în sine va reconfigura fără a cere tu să scoateți și reinstalați programul. Cu toate acestea, trebuie să re-creați profilul dvs de mail.

Notă: dacă ați făcut o modificare și selectați opțiunea Corporate sau Workgroup , trebuie să reporniți SQL Server pentru ca modificările să aibă efect.

După ce instalați Outlook 2000, trebuie să existe cel pu?in două Mapi32.dll fișiere, unul datat 1/14/1999, versiunea 1.0.2536.0, care este în directorul \Winnt\System32 (pentru compatibilitate cu mail-enabled aplicații ca SQL Mail dar nu este utilizat de Outlook 2000) și un alt fișier din data de 26/1/1999, versiunea 1.0.2518.0 în \Program Files\System\Mapi\1033\NT Director (utilizat de Outlook 2000). Dacă nu aveți un fișier de Mapi32.dll în directorul \Winnt\System32, Outlook 2000 pot lucra în mod corespunzător, dar nu va fi capabil de a începe SQL Mail. Dacă acest lucru se întâmplă, copiați fișierul Mapi32.dll din folderul \Program fișiere în folderul \Winnt\System32.

Ca răspuns la amenințarea reprezentată de viermi de e-mail, Microsoft a lansat un patch de securitate pentru Outlook 2000 care anunță utilizatorul atunci când un program de non-Outlook încearcă să trimite mail și cere utilizatorului să indice dacă acest lucru ar trebui să li se permită făcând clic pe Da sau pe nu. Deoarece SQL Mail este rulat prin intermediul serviciul SQL Server, acest ecran de securitate pop-up este trimis la desktop virtuale și niciodată nu este văzut de un utilizator. Deoarece e-mail nu vor fi trimise până la interacțiunea cu utilizatorul, rezultatul final este că SQL Mail va atârna.

Acest comportament poate fi vazut cu SQL Mail pentru SQL Server 6.5 sau SQL Server 7.0 pentru că le face un simplu MAPI conexiune la client de mail și acest lucru va declanșa Ecran de început pop-up de securitate. Deoarece SQL Mail pentru SQL Server 2000 face o conexiune MAPI extins, Ecran de început securitate pop-up este bypassed.

Dacă versiunea de Outlook 2000 este 9.0.0.4201 sau mai târziu (ca vazuta în caseta "Despre Microsoft Outlook" în Outlook 2000), ai actualizare de securitate Outlook instalat. Contacta?i administratorul Exchange pentru a vedea dacă este posibilă constrângerilor de securitate implicite.

Pentru informații suplimentare, faceți clic pe numărul de articol de mai jos pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
263297 OL2000: Admin informații despre actualizare de securitate Outlook E-mail

Outlook 2002 Client

Acest client poate fi folosit cu SQL Server 2000.

Microsoft Outlook 2002 acceptă Exchange mail si Internet mail (POP3/SMTP) și navele cu Microsoft Office XP. Outlook 2002 are o configurare unificat și nu oferă opțiuni de configurare separat pentru Corporate sau Workgroup sau poștă electronică numai Internet. Outlook 2002 include, de asemenea, caracteristici de securitate care a apărut mai întâi în Outlook 2000 patch de securitate pentru a proteja împotriva viermilor de e-mail.

În Outlook 2002, MAPI derulator logica a fost mutat în timpul procesului, astfel încât orice non-Exchange mesaje trimise (cum ar fi cele pentru un server de e-mail Internet) necesită Clientul Outlook să se execute în mod activ pe computerul server. Dacă clientul Outlook nu este lăsată deschisă, mesajele de ieșire va rămâne în primite până în momentul în care Clientul Outlook este deschis atunci când acestea vor fi trimise. Acest comportament nu este văzut cu mesajele trimise către un server Exchange.

Elementele de securitate de poștă electronică Microsoft Outlook 2002 oferă niveluri suplimentare de protecție împotriva mesajelor de poștă electronică rău inten?ionat. Caracteristica importantă din perspectiva SQL Mail este confirmarea trimiterea automată de mesaje de poștă electronică. Deoarece elementele de securitate sunt declanșate de o simpla conexiune MAPI, Outlook 2002 atunci când se utilizează SQL Mail pe SQL Server 6.5 și SQL Server 7.0 poate provoca SQL Mail să stea din Ecran de început de tip pop-up de securitate. Contacta?i administratorul Exchange pentru a vedea dacă este posibilă constrângerilor de securitate implicite.

Pentru informații suplimentare, faceți clic pe numărul de articol de mai jos pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
290499 OL2002: Administrator informații despre caracteristicile de securitate E-Mail

Internet Explorer și Outlook Express Client

Utilizarea Outlook Express mail SQL nu este acceptată, deoarece SQL Mail necesită un profil de mail și Outlook Express nu crea unul. Chiar dacă nu ați explicit setat Outlook Express as al tău lipsă poștă client, instalarea sau upgrade-ul de Internet Explorer s-ar putea provoca Outlook Express pentru a fi setat as al tău lipsă poștă client.

Pe unele versiuni de Internet Explorer sau Outlook Express (de exemplu, Internet Explorer 5.0), SQL Server ignoră profil de corespondență furnizate și încercările de a folosi client implicit de corespondență. De exemplu, dacă client implicit de corespondență este Outlook Express, SQL Mail pot ignora profilul furnizate pe mail Outlook (chiar dacă profilul testate cu succes cu butonul SQL Mail Test ) și încearcă să înceapă cu Outlook Express. În cazul în care Outlook Express nu a fost configurat pentru a conecta la un server POP3/SMTP, SQL Mail apoi nu mai răspunde sau rapoarte de mesaje de eroare despre a fi incapabil să se conecteze la serverul de mail. Dacă încercați să înceapă SQL Mail prin SQL Enterprise Manager și acesta nu mai răspunde, ar putea avea să utilizeze Task Manager pentru a efectua o End Task pe SQL Enterprise Manager pentru a elimina problema.

Pentru a determina care client implicit de corespondență utilizați, urmați acești pași:
 1. Deschideți Panou de control și faceți dublu clic pe Internet Options.
 2. Faceți clic pe fila programe , și verificați dacă este selectat Outlook Express, Netscape Messenger sau someother client de mail. Selecta?i Microsoft Outlook(dacă sunt instalate) din caseta combo verticală pentru e-mail.
 3. Opriți și reporniți SQL Server înainte de a încerca pentru a începe SQLMail.
Dacă nu utilizați Internet Explorer 5.0, selecții în fila programe în casetă de dialog Op?iuni Internet apar ușor diferite. Opțiuni pot fi foarte diferite, dacă utilizați un browser de non-Microsoft.

În afară de a face Outlook Express al tău lipsă poștă client, instalarea Internet Explorer s-ar putea, de asemenea, redenumiți dumneavoastră de lucru Mapi32.dll dosar la Mapi32x.dll pentru a instala un ciot de MAPI pentru Outlook Express. Dacă apoi încercați să înceapă SQL Mail, nu reușește atunci când încearcă să utilizați acest fișier MAPI.

Dacă ați avut un lucru configurare SQL Mail înainte de instalarea sau upgrade-ul de Internet Explorer, caută directorul de \Winnt\System32 pentru a vedea dacă acesta conține o Mapi32.dll și o Mapi32x.dll. Dacă există o diferență de dimensiune semnificativă între aceste două fișiere (de exemplu, 128 KB pentru Mapi32.dll și 701 KB pentru Mapi32x.dll), schimb (swap) nume de sign-in acestor două fișiere și încercare de a începe din nou SQL Mail.

Informa?ii suplimentare despre

Pentru informații suplimentare, faceți clic pe numerele de articol de mai jos pentru a vedea articolele în bază de cunoștințe Microsoft:
311231 INF: Mail de SQL - SQL Server - intrebari frecvente
315886 INF: Probleme comune Mail SQL

Pentru mai multe informații, se referă la cartea de următoarele:
Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
235214 BUG: SQL Mail nu este pe deplin susținută w/Cluster fermă de servere virtuale SQL

Proprietă?i

ID articol: 263556 - Ultima examinare: 24 iunie 2014 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
 • Microsoft SQL Server 6.5 Standard Edition
 • Microsoft SQL Server 7.0 Standard Edition
 • Microsoft SQL Server 2000 Standard Edition
Cuvinte cheie: 
kbsqlsetup kbinfo kbsqlservmail kbmt KB263556 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată ?i poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate ?i articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cuno?tin?e în mai multe limbi. Articolele traduse automat ?i post-editate pot con?ine gre?eli de vocabular, sintaxă ?i/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactită?ile, erorile sau daunele cauzate de traducerea gre?ită a con?inutului sau de utilizarea acestuia de către clien?i. Găsi?i mai multe informa?ii despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 263556

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com