FIX: "Sintaxă incorectă" mesaj de eroare când utilizați un bazei de date catalog al cărui nume conține un caracter special în SSRS 2008

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2635540 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Microsoft distribuie Microsoft SQL a servi 2008 SP2 fixat ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL a servi 2008 SP2 fix de presă.

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Aveți o instanță în servicii de raportare în 2008 Microsoft SQL Server (SSRS 2008).
  • Numele bazei de date catalog conține un caracter special, cum ar fi o cratimă.
  • Creați un abonament, de exemplu în SSRS 2008.
În acest scenariu, primiți un mesaj de eroare care seamănă cu următorul:
Mesaj de eroare: Sintaxă incorectă lângă 'ServerDB' pentru pasul 1.
Pasul 1 comanda:
"execnumele bazei de date catalog>.dbo.AddEvent @ EventType = 'TimedSubscription', @ EventData = "<some id="">"</some> "

CAUZĂ

Această problemă apare deoarece numele bazei de date catalog nu este inclus în ghilimele duble sau în paranteze pătrate. Prin urmare, comanda nu reușește.

Notă Numele bazei de date catalog apare în comanda în mesajul de eroare menționat în secțiunea „Simptome"."

REZOLUȚIE

Actualizarea cumulativă informații

SQL a servi 2008 Serviciu Pack 3

Fix pentru această problemă a fost lansat în 3 actualizare cumulativă pentru SQL a servi 2008 Serviciu Pack 3. Pentru mai multe informații despre acest pachet de actualizare cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2648098 Pachetul de actualizare cumulativă 3 pentru SQL a servi 2008 Serviciu Pack 3
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune de remediere conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL Server 2008 fix de presă. Microsoft recomandă că vă ia în considerare aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2629969 În SQL Server 2008 construiește care au fost lansate după SQL a servi 2008 Serviciu Pack 3 a fost lansat
Microsoft SQL Server 2008 remedierile sunt create pentru pachete de service specifice SQL Server. Trebuie să aplicați o remediere rapidă SQL a servi 2008 Serviciu Pack 3 pentru o instalare de SQL a servi 2008 Serviciu Pack 3. În mod implicit, orice remediere rapidă care este prevăzut un SQL Server service pack este inclusă în următorul pachet service pack SQL Server.

Pachetul de actualizare cumulativă SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2 (SP2) 7

Fix pentru această problemă was primul released 7 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2617148 Pachetul de actualizare cumulativă 7 pentru SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune de remediere conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2 fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2402659 În SQL Server 2008 construiește care au fost lansate după SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2 a fost lansat

REMEDIERE

Pentru a soluționa această problemă, utilizați una dintre următoarele metode:
  • Ștergeți orice caractere speciale din numele bazei de date catalog.
  • Adăugare ghilimele duble sau paranteze drepte numele bazei de date catalog.

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2635540 - Ultima examinare: 17 ianuarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft SQL Server 2008 Reporting Services
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2635540 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2635540

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com