Slik bruker du kommandoen "Åpne med Explorer", og hvordan du feilsøker problemer med dette alternativet i SharePoint Online

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2629108 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

INTRODUKSJON

Denne artikkelen beskriver hvordan du bruker den Åpne med Explorer i SharePoint Online til å vise, kopiere og flytte filer i et bibliotek. Artikkelen beskriver også hvordan du feilsøker problemer som kan oppstå når du bruker denne kommandoen.

PROSEDYRE

Når du bruker den Åpne med Explorer<b00> </b00> -kommandoen, åpner Windows Utforsker på datamaskinen. Windows Utforsker viser imidlertid deretter mappestrukturen på serveren som er vert for webområdet. Deretter kan du arbeide med filene i mappen. Du kan for eksempel utføre handlinger ved hjelp av Windows Utforsker, som omfatter følgende:
 • Dra dokumenter i biblioteker.
 • Opprette mapper.
 • Flytte eller kopiere dokumenter i ett bibliotek til et annet bibliotek i samme områdesamling eller mellom områdesamlinger.
 • Slette flere dokumenter samtidig.
Obs! Hvis du bruker versjonskontroll for SharePoint Online bibliotekene, beholdes ikke dokumentets versjonslogg Hvis du bruker Windows Utforsker til å flytte et sekundært område filer-skjema til et annet sekundært område.

Bruke "Åpne med Explorer" i en SharePoint Online-dokumentbibliotek

Klikk kategorien bibliotek i SharePoint Online-dokumentbibliotek, og deretter Åpne med Explorer -ikonet i Koble til & eksport -gruppen på båndet.

For mer informasjon om hvordan du kan kopiere eller flytte bibliotekfiler ved å bruke Åpne med Explorer, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
Kopiere eller flytte bibliotekfiler ved å bruke åpne med Explorer

Feilsøke feilmeldinger med "Åpne med Explorer"

Når du går til et SharePoint Online-dokumentbibliotek, kan du få problemer med uregelmessig tilkobling, eller du kan få en av følgende feilmeldinger:
Klienten støtter ikke åpning av denne listen med Windows Utforsker
Vi har problemer med å åpne denne plasseringen i Filutforsker. Legge til dette web-området i klarerte områder-listen, og prøv på nytt.
Vi har problemer med å åpne denne plasseringen i Filutforsker. Hvis du vil åpne med Explorer-fil, må du legge til dette området i klarerte områder-listen, og Merk av for "Hold meg pålogget" når du logger på webområdet for SharePoint Online. Hvis du vil ha mer informasjon, se http://support.microsoft.com/kb/2629108.
Vi har problemer med å åpne biblioteket i Filutforsker. Synkronisere dette biblioteket vil gi deg en bedre opplevelse.

Skjul dette bildetVis dette bildet
Skjermbilde av feilmeldingen "Vi har problemer med å"

For Internet Explorer-10 med Windows 7 eller Windows 8, installeres hurtigreparasjonen for å løse dette problemet

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Hvis du bruker Internet Explorer 10 med Windows 7 eller Windows 8, frigitt en hurtigreparasjon for å løse dette problemet. For mer informasjon, kan du gå til følgende Microsoft Knowledge Base-artikkel:
2846960 Feil når du åpner et SharePoint-dokumentbibliotek i Windows Utforsker eller tilordne en nettverksstasjon til biblioteket når du har installert Internet Explorer 10
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Tilgang til Office 365

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Kontroller at du godkjennes til Office 365. Følg denne fremgangsmåten:
 1. Logge på SharePoint Online-området ved hjelp av legitimasjonen for Office 365work eller skole kontoen, og kontroller at du klikker for å merke av for Hold meg påloggetsom vist i følgende skjermbilde:

  Skjul dette bildetVis dette bildet
  Skjermbilde av av Office 365 for å holde meg pålogget alternativet


  Obs! Hvis du tidligere har ikke kontrollere denne innstillingen og gå deretter til et SharePoint Online-område eller Office 365-portalen, og du allerede er logget på, må du først logge av, og Logg på igjen ved hjelp av avmerkingsboksen Behold meg pålogget . Følg denne fremgangsmåten:
  1. Klikk rullegardinpilen ved siden av brukernavnet ditt i Office 365-båndet.
  2. Klikk Logg av.
  3. Lukk alle webleservinduer.
  4. Gå til Office 365-portalen.
  5. Merk av for Hold meg pålogget , angir yourOffice 365 arbeid eller skolen kontoinformasjon, og deretterlogge på (Hvis det er nødvendig).

 2. Åpne et dokumentbibliotek i Utforsker-visning.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Legge til SharePoint Online-områder i klarerte områder

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Kontroller at SharePoint Online URL-adresser er lagt til i sonen Klarerte områder i Internet Explorer. Følg denne fremgangsmåten:
 1. Start Internet Explorer.
 2. Avhengig av hvilken versjon av Internet Explorer, kan du gjøre ett av følgende:
  • Klikk Verktøy -menyen, og klikk deretter Alternativer for Internett.
  • Klikk girikonet, og klikk deretter Alternativer for Internett.


  Skjul dette bildetVis dette bildet
  Et skjermbilde av alternativer for Internett under girikonet er uthevet

 3. Klikk kategorien Sikkerhet , klikk Klarerte områderog deretter områder.

  Skjul dette bildetVis dette bildet
  Et skjermbilde av kategorien Sikkerhet i dialogboksen Alternativer for Internett

 4. I boksen Legg til dette webområdet i sonen skriver du inn URL-adressen for SharePoint Online-området du vil legge til i sonen Klarerte områder , og klikk deretter Legg til. Skriv for eksempel https://Contoso. sharepoint.com. (Her plassholderen Contoso Angir domenet som du bruker i organisasjonen.) Gjenta dette trinnet for alle andre områder som du vil legge til i denne sonen.

  Skjul dette bildetVis dette bildet
  Et skjermbilde av klarerte områder-siden

 5. Når du har lagt til hvert område i listen over webområder , klikker du Lukk, og deretter klikker du OK.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Kontrollere statusen for WebClient-tjenesten

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Kontroller at de nyeste oppdateringene for Windows brukes. Hvis alle de siste oppdateringene er installert, og problemet vedvarer, må du kontrollere at WebClient-tjenesten kjører. Følg denne fremgangsmåten:
 1. Følg fremgangsmåtene for ditt operativsystem:
  • For Windows XP, Windows Vista og Windows 7, klikk Start, klikk Kjør, Skriv inn Services.msc, og trykk deretter Enter.
  • For Windows 8, klikker du Start, Skriv inn services.mscog trykk deretter Enter.
  • For Windows Server 2008 eller Windows Server 2012, klikker du Start, Skriv inn Services.msc, og trykk deretter Enter. Hvis det ikke finnes WebClient-tjenesten, må du først installere Desktop Experience. For mer informasjon om hvordan du installerer Desktop Experience, kan du se følgende Microsoft-webområde:
   Installere Desktop Experience
 2. Finn WebClient-tjenesten i listen over tjenester, og kontroller at statusen i Status -kolonnen er satt i gang. Hvis det ikke er satt til startet, dobbeltklikk WebClient-tjenesten for å åpne egenskapsvinduet WebClient , klikker du Start, og klikk deretter OK.

  Obs! Hvis Oppstartstypen for WebClient -tjenesten er satt til deaktivert, Åpne med Explorer-knappen vil ikke fungere på riktig måte, og du vil ikke kunne starte tjenesten. Hvis du vil aktivere tjenesten, i dialogboksen Egenskaper for WebClient Klikk rullegardinlisten dialogboks for den Oppstartstype: innstilling, og velg deretter enten Manuell eller automatisk. Når du har fullført dette trinnet, velg Brukog klikk Start for å starte tjenesten.

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Feilsøking i forbindelse med saktere enn forventet "Åpne med Explorer" ytelse på en Windows 8- eller Windows Server 2012-baserte datamaskiner

Når du blar til en SharePoint Online-dokumentbibliotek, og deretter "Åpne med Explorer", kan du oppleve et problem der opplisting av filer og mapper er tregere enn forventet. Ble utgitt en hurtigreparasjon for å løse dette problemet. For mer informasjon, kan du gå til følgende Microsoft Knowledge Base-artikkel:
2782826 Treg ytelse når du kobler til en delt WebDAV-mappe i Windows 8 eller vinduet Server 2012

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

For mer informasjon om hvordan du arbeider med området bibliotekfiler i File Explorer, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
Måter å arbeide med område-bibliotekfilene i Filutforsker
For mer informasjon om hvordan du arbeider med WebClient-tjenesten, kan du gå til følgende Knowledge Base-artikler:
 • 2548470 WebClient-tjenesten krasjer på en datamaskin som kjører Windows 7 eller Windows Server 2008 R2 når du kobler til en WebDav-ressurs
 • 943280 Be om legitimasjon når du bruker FQDN områder fra Windows Vista eller Windows 7-datamaskin

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet webområdet.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2629108 - Forrige gjennomgang: 4. februar 2015 - Gjennomgang: 25.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Office SharePoint Online
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Nøkkelord: 
o365 o365a o365e o365p o365m o365022013 kbgraphxlink kbgraphic kbmt KB2629108 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2629108

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com