FIX: DRILLTHROUGH declarația nu funcționează dacă acesta este a alerga împotriva unii membri atribut ale căror valori conțin unul sau mai multe ghilimele duble în legată de evaluarea 2008 R2 sau în 2012 legată de evaluarea

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2626637 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Microsoft distribuie Microsoft SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 (SP1) sau Microsoft SQL Server 2012 fixat într-un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse cu SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 (SP1) sau SQL Server 2012 anterioare update release.

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu:
 • Creați o dimensiune în Microsoft SQL Server 2008 R2 consolidare servicii de analiză (legată de evaluarea 2008 R2) sau la Microsoft SQL Server 2012 consolidare servicii de analiză (legată de evaluarea 2012).
 • Valoarea proprietății KeyColumns pentru unii membri atribut în dimensiunea conține unul sau mai multe dublu ghilimele.
 • Cel pu?in una dintre valorile pentru atributul membrii care este definit de proprietatea keyColumns conține unul sau mai multe dublu ghilimele.
 • Când încercați să executați o interogare de expresii multidimensionale (MDX) care conține o declarație DRILLTHROUGH împotriva membrilor atribut într-o aplicație.
  De exemplu, executați interogarea MDX în Microsoft SQL Server Management Studio (SSMS).

În acest scenariu, acțiunea DRILLTHROUGH nu este prezentat ca o acțiune disponibile. Atunci când se întâmplă acest lucru, nu primiți un mesaj de eroare.

Note
 • Cererea menționată în secțiunea „Simptome"ar putea fi Microsoft Office Excel, Microsoft business intelligence dezvoltare Studio (ofertelor) sau SSMS.
 • Această problemă nu se produce în cazul în care, în loc de proprietate KeyColumns , este valoarea proprietății NameColumn pentru membrii atribut care conține ghilimele duble.

CAUZĂ

Această problemă apare deoarece șirul care este generat de MDSCHEMA_ACTIONS rowset este analizat incorect când se execută instrucțiunea DRILLTHROUGH . Prin urmare, declarația de DRILLTHROUGH este executat incorect.

REZOLUȚIE

Actualizarea cumulativă informații

SQL Server 2012

Fix pentru această problemă a fost lansat în 1 actualizare cumulativă pentru SQL Server 2012. Pentru mai multe informații despre acest pachet de actualizare cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2679368 Pachet de actualizare cumulativ 1 pentru SQL Server 2012
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fix conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL Server 2012 fix de presă. Microsoft recomandă că vă ia în considerare aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2692828 2012 De Server SQL construiește care au fost lansate după ce a fost lansat SQL Server 2012
Trebuie să aplicați o remediere rapidă de SQL Server 2012 pentru o instalare de SQL Server 2012.

set de actualizări cumulativă 4 pentru SQL Server 2008 R2 SP1

Fix pentru această problemă a fost lansat în 4 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 SP1, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2633146 set de actualizări cumulativă 4 pentru SQL Server 2008 R2 SP1
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fix conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL Server 2008 R2 SP1 fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2567616 SQL Server 2008 R2 construiește care au fost lansate după ce a fost lansat SQL Server 2008 R2 SP1

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2626637 - Ultima examinare: 12 aprilie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Analysis Services
 • Microsoft SQL Server 2012 Developer
 • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2012 Express
 • Microsoft SQL Server 2012 Standard
 • Microsoft SQL Server 2012 Web
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2626637 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2626637

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com