Bericht "Alleen beveiligde inhoud wordt weergegeven" in Internet Explorer 9 of hoger

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2625928 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Bij het bekijken van een website in Internet Explorer 9 of hoger, verschijnt een bericht met de tekst "Alleen beveiligde inhoud wordt weergegeven".

Oorzaak

Dit bericht vertelt u dat er zowel beveiligde als niet-beveiligde inhoud op de pagina kan voorkomen. Beveiligde en onbeveiligde inhoud of gemengde inhoud betekent dat een webpagina probeert elementen met behulp van secure (HTTPS/SSL) en niet-beveiligde (HTTP) web server-verbindingen weergegeven. Dit is vaak het geval bij online winkels of financiële websites die afbeeldingen, banners of scripts tonen die afkomstig zijn van een server die niet is beveiligd. Het risico van het weergeven van gemengde inhoud is dat een niet-beveiligde webpagina of script mogelijk toegang tot informatie uit de beveiligde inhoud.

Oplossing

Belangrijk: Internet Explorer niet-beveiligde inhoud blokkeert standaard en u wordt gevraagd wanneer dit gebeurt is ingesteld. Wijzigen van deze instelling kan de computer kwetsbaar maken voor virale, frauduleus of schadelijke aanvallen. U wordt afgeraden deze instelling te wijzigen.  Wijzig deze instelling op eigen risico.

Windows 8

Windows 7 and Windows Vista

Opmerking: Internet Explorer blokkeert niet-beveiligde inhoud om uw gegevens te beschermen en is standaard ingesteld op vragen . Wanneer dit is ingesteld op Inschakelen, geeft Internet Explorer het bericht "Alleen beveiligde inhoud weergegeven" niet meer weer, zelfs als de webpagina niet-beveiligde elementen gebruikt.


Meer informatie

Zie voor meer informatie over de risico's van gemengde inhoud het volgende Internet Explorer 9-blogbericht:
Bescherming van consumenten tegen schadelijke gemengde inhoud

Eigenschappen

Artikel ID: 2625928 - Laatste beoordeling: zondag 7 april 2013 - Wijziging: 20.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Internet Explorer 9
  • Windows Internet Explorer 10
Trefwoorden: 
kbmt KB2625928 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2625928

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com