FIX: Fereastra stare nu are text pentru progresul procesului când vă proces este 2008 R2 obiecte în ofertele sau SSMS

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2624056 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Microsoft distribuie Microsoft SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1) fixat ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse cu versiunea precedentă de actualizare SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1).

SIMPTOME

Atunci când vă procesul de obiecte Microsoft SQL Server 2008 R2 analiza Services (este 2008 R2) în Microsoft SQL Server Business Intelligence dezvoltare Studio (ofertelor) sau la Microsoft SQL Server Management Studio (SSMS), Starea fereastra nu este textul pentru progresul procesului.

REZOLUȚIE

Actualizarea cumulativă informații

Actualizarea cumulativă pachet 3 pentru SQL Server 2008 R2 SP1

Fix pentru această problemă a fost lansat în actualizarea cumulativă pachet 3. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 SP1, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2591748 Actualizarea cumulativă pachet 3 pentru SQL Server 2008 R2 SP1
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune de actualizare conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 SP1 Actualizare versiune. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cea mai recentă actualizare versiune care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2567616 SQL a servi 2008 R2 construiește care au fost lansate după ce a fost lansat SQL Server 2008 R2 SP1


STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2624056 - Ultima examinare: 17 octombrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Analysis Services
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2624056 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, nu de un traducător. Deoarece Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, toate articolele din Baza noastră de cunoștințe vor fi disponibile în limba dvs. nativă. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, precum în cazul în care un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. nativă. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nicio inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții săi. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2624056

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com