FIX: Numele implicit este utilizate incorect în SQL a servi 2008 R2 dacă executați un script linie de comandă pentru a instala o instanță a SQL Server la promptul de comandă

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2621453 - View products that this article applies to.
Microsoft distribuie Microsoft SQL 2008 R2 fixat ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 Actualizare versiune.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Când executați un script linie de comandă pentru a instala o instanță a SQL a servi 2008 R2 la promptul de comandă, numele instanță implicită este utilizat incorect dacă specificați numele instanță utilizând / INSTANCENAME parametru în script-ul.

REZOLUȚIE

Actualizarea cumulativă informații

Fix pentru această problemă a fost lansat în actualizarea cumulativă pachet 3. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 Service Pack 1, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2591748 Actualizarea cumulativă pachet 3 pentru SQL Server 2008 R2 Service Pack 1
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune de actualizare conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 serviciu Pack 1 Actualizare versiune. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cea mai recentă actualizare versiune care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2567616 SQL a servi 2008 R2 construiește care au fost lansate după ce a fost lansat SQL Server 2008 R2 Service Pack 1

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații despre cum se instalează SQL Server 2008 R2 la promptul de comandă, vizitați următorul site Web MSDN:
Cum se instalează SQL Server 2008 R2 la promptul de comandă

Proprietă?i

ID articol: 2621453 - Ultima examinare: 17 octombrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Datacenter
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Express
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard Edition for Small Business
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Web
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Workgroup
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Express with Advanced Services
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2621453 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, nu de un traducător. Deoarece Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, toate articolele din Baza noastră de cunoștințe vor fi disponibile în limba dvs. nativă. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, precum în cazul în care un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. nativă. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nicio inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții săi. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2621453

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com