FIX: SQL Server 2008 R2 SP1 nu actualizează modulul Microsoft.AnalysisServices.SharePoint.Integration.dll

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2619924 - View products that this article applies to.
Microsoft distribuie Microsoft SQL 2008 R2 fixat ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 Actualizare versiune.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Instalați Microsoft SQL Server 2008 R2 Service pachet 1 (SP1) pe un HP Business Decizia aparat.
  • Aparatul se execută serviciul de timer-ul SharePoint. Contul de pe care se execută SharePoint cronometru serviciu nu are privilegii administrative.
În acest scenariu, SQL Server 2008 R2 SP1 nu actualizează modulul Microsoft.AnalysisServices.SharePoint.Integration.dll în cache-ul Global de asamblare (GAC), și versiunea modulului rămâne la 10.50.1600.1 numărul de versiune. În plus, unele caracteristici noi pentru PowerPivot pentru integrarea SharePoint nu funcționează.

Note
  • După ce instalați SQL Server 2008 R2 SP1, versiunea corectă pentru modulul a 10.50.2500.0 numărul de versiune.
  • Această problemă apare, de asemenea, dacă instalați SQL Server 2008 R2 SP1 după ce instalați PowerPivot pentru componenta SharePoint.

CAUZĂ

Această problemă apare deoarece serviciul temporizator are privilegii administrative necesare pentru a înregistra o adunare în GAC.

Când instalați SQL Server 2008 R2 SP1, instanța de SQL Server care găzduiește SharePoint configurare bază de date este închisă. Prin urmare, fermă SharePoint nu este disponibilă și instalare programează o actualizare pentru serviciul de timer-ul SharePoint. Cu toate acestea, serviciul de timer-ul nu are privilegii administrative pentru a înregistra o adunare în GAC, și care nu se achită actualizare operație.

REZOLUȚIE

Actualizarea cumulativă informații

Fix pentru această problemă a fost lansat în actualizarea cumulativă pachet 3. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 Service Pack 1, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2591748 Actualizarea cumulativă pachet 3 pentru SQL Server 2008 R2 Service Pack 1
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune de actualizare conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 serviciu Pack 1 Actualizare versiune. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cea mai recentă actualizare versiune care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2567616 SQL a servi 2008 R2 construiește care au fost lansate după ce a fost lansat SQL Server 2008 R2 Service Pack 1

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

REMEDIERE

Pentru a soluționa această problemă, urmați acești pași:
  1. Deschide o instanță ridicată a SharePoint 2010 Management Shell.
  2. Executați următorul script:
    $path = $Env:ProgramFiles + "\Microsoft Sql Server\100\Shared\" Get-SPSolution powerpivotfarm.wsp | Update-SPSolution –LiteralPath $path"powerpivotfarm.wsp" –GACDeployment:$true –Confirm:$false –Force:$true Get-SPSolution powerpivotwebapp.wsp | Update-SPSolution –LiteralPath $path"powerpivotwebapp.wsp" –GACDeployment:$true –Confirm:$false –Force:$true

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații despre HP Business Decizia aparat, vizitați următorul site Web MSDN:
Informații generale despre HP Business Decizia aparat

Proprietă?i

ID articol: 2619924 - Ultima examinare: 17 octombrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Analysis Services
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2619924 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, nu de un traducător. Deoarece Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, toate articolele din Baza noastră de cunoștințe vor fi disponibile în limba dvs. nativă. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, precum în cazul în care un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. nativă. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nicio inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții săi. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2619924

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com