MS11-099: Internet Explorerin koottu tietoturvapäivitys: 13.12.2011

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 2618444 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Tässä artikkelissa kuvattu päivitys on korvattu uudemmalla päivityksellä. Voit ratkaista tämän ongelman asentamalla uusimman Internet Explorerin kootun suojauspäivityksen. Voit asentaa uusimman päivityksen seuraavasta Microsoftin WWW-sivustosta:
http://technet.microsoft.com/fi-fi/security/bulletinhttp://windowsupdate.microsoft.com
Teknisiä tietoja uusimmasta Internet Explorerin kootusta suojauspäivityksestä on seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://technet.microsoft.com/fi-fi/security/bulletin
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

JOHDANTO

Microsoft on julkaissut suojaustiedotteen MS11-099. Voit tarkastella koko tietoturvatiedotetta seuraavissa Microsoftin WWW-sivustoissa:

Ohjeiden ja tuen saaminen tälle suojauspäivitykselle

Kotikäyttäjät saavat maksutonta tukea Yhdysvalloissa ja Kanadassa soittamalla numeroon 1-866-PCSAFETY
(tältä sivulta saat paikallisen puhelinnumeron)
tai ottamalla yhteyttä paikalliseen Microsoftin tytäryhtiöön. Lisätietoja yhteyden ottamisesta paikalliseen Microsoftin tytäryhtiöön tietoturvapäivitysten tukea varten on seuraavassa Microsoftin kansainvälisessä tukisivustossa:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?ln=fi&rdpath=4
Pohjois-Amerikassa olevat asiakkaat voivat myös saada käyttöönsä heti rajoittamattoman maksuttoman sähköpostituen tai rajoittamattoman henkilökohtaisen keskustelutuen käymällä seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
https://support.microsoft.com/oas/default.aspx?&prid=7552&st=1&wfxredirect=1&sd=gn
Yritysasiakkaat saavat tukea suojauspäivityksille tavallisten tukiyhteyshenkilöidensä kautta.

Enemmän tietoa

Tunnettuja tämän suojauspäivityksen yhteydessä ilmeneviä ongelmia

Tämän suojauspäivityksen asentamisen jälkeen saatat havaita jonkin seuraavista ongelmista:
 • Oireet

  Kun kaikki sisältö valitaan pikavalikon Valitse kaikki -vaihtoehdolla tai CTRL+A-näppäinyhdistelmällä ja sisältöä yritetään sitten liittää WWW-sivulle Internet Explorerissa tietyissä verkkosivustoissa, mitään ei tapahdu. Sisältöä ei liitetä. Ongelma saattaa ilmetä esimerkiksi silloin, kun sisältöä yritetään liittää Hotmail-viestiin tai OWA (Outlook Web Access) -viestiin.

  Tämä ongelma saattaa ilmetä vain joissakin WWW-sivustoissa. Tämä ongelma ilmenee vain Internet Exploreriin liitettäessä. Tämä ongelma ei ilmene kopioitaessa Internet Explorerista ja liitettäessä muihin sovelluksiin, kuten Microsoft Wordiin tai Microsoft Outlookiin.

  Syy

  Tämä ongelma ilmenee, jos WWW-sivulla on komentosarjatunniste, objektitunniste tai upotettu tunniste tekstiosatunnisteen perässä.

  Kiertotapa

  Voit kiertää tämän ongelman Internet Explorerissa käyttämällä kopioitavan tekstin valitsemiseen hiirtä Valitse kaikki -vaihtoehdon tai Ctrl+A-näppäinyhdistelmän sijaan. Yritä kopioida vain tarvittava sisältöosa koko sisällön valitsemisen sijaan.

Tähän suojauspäivitykseen sisältyvät muuhun kuin suojaukseen liittyvät korjaukset

GDR (General Distribution Release) -korjaukset

Yksittäisiä päivityksiä ei ehkä asenneta. Tämä määrittyy Windowsin version ja heikkouden sisältävän sovelluksen version mukaan. Selvitä päivityksen tila tarkastelemalla erillisiä artikkeleita.
Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
Artikkelin numeroArtikkelin otsikko
2624899 Korjaus: EMC-ikkunaa ei voi sulkea tietokoneessa, johon on asennettu Internet Explorer 9 (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
2628551 Mukautettu MIME-suodatin on poistettu käytöstä, eikä sitä kutsuta Internet Explorer 9:ssä (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
2628724 Korjaus: Jotkin avattavat luettelot ja yhdistelmäruudut eivät näy Internet Explorer 7:ssä suojauspäivityksen 2586448 asentamisen jälkeen
2629739 Visual Basic 6 -sovellus ei voi vastaanottaa tapahtumia eri toimialueella olevasta kehyksestä (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
2631938 Todennus ei ehkä onnistu, jos Internet Explorer 9:ää käytetään palvelinpuolen varmenteita edellyttävän suojatun verkkosivuston avaamiseen (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
2632022 RSS-syötteet eivät ehkä tule näkyviin, kun sivun zoomaustoiminto poistetaan käytöstä Internet Explorer 8:ssa tai Internet Explorer 9:ssä (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
2633097 Korjaus: Osoittimen kuvake juuttuu, kun WWW-sivulla on jQuery-käyttöliittymäkirjasto, jota käytetään vedä ja pudota -toiminnon toteuttamiseen Internet Explorer 9:ssä (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
2633335 Merkkien korvauspareja ei käsitellä odotetulla tavalla Internet Explorer 9:n syöteruudussa (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
2633346 Uudessa ikkunassa tai välilehdessä avattava WWW-sivu avautuu edellisellä zoomaustasolla Internet Explorer 8:ssa (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
2633863 Välilehtien sulkemisen estävä ryhmäkäytäntöasetus ei toimi Internet Explorer 9:ssä (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
2633864 Kohdistusta ei aseteta WWW-sivulle tai WWW-sivulla isännöidylle ActiveX-ohjausobjektille aika ajoin Internet Explorer 9:ssä (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
2634434 Ladattua tiedostoa ei voi tallentaa uudelleenohjattuun offline-sijaintiin Windows Internet Explorer 9:ssä (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
2635490 Internet Explorer 9 saattaa kaatua, kun WWW-sivu avataan uudelleen ja sillä käytetään automaattista täydennystä (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
2635543 Internet Explorer 9:n ryhmäkäytännön Sallittujen ponnahdusikkunoiden luettelo -asetus ei toimi odotetusti (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
2637344 Internet Explorerin ActiveX-ohjausobjekti ei voi käyttää DATA-määritteen toimittamia tietoja sen jälkeen, kun suojausneuvossa 2562937 ilmoitettu päivitys on asennettu (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
2639263 Internet Explorerin Tietosuojakäytäntö-valintaikkuna on tyhjä P3P-tietosuojakäytäntöä käyttävissä verkkosivustoissa (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
2643119 Internet Explorer 9 saattaa näyttää määritteen sisällön osana WWW-sivua, jolla joissakin HTML-elementeissä on useita määritteitä (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Hotfix-korjaukset

Windows XP:n ja Windows Server 2003:n suojauspäivityksen 2618444 paketteihin sisältyy Internet Explorerin hotfix-korjaustiedostoja ja GDR (General Distribution Release) -tiedostoja. Jos mikään aiempi Internet Explorer -tiedosto ei ole hotfix-ympäristöstä, suojauspäivitys 2618444 asentaa GDR-tiedostot.

Hotfix-korjaukset on tarkoitettu korjaamaan vain ne ongelmat, jotka on kuvattu hotfix-korjauksiin liittyvissä Microsoft Knowledge Base -tietokannan artikkeleissa. Asenna hotfix-korjaukset vain järjestelmiin, joissa ilmenee artikkeleissa kuvatut tietyt ongelmat.

Näitä hotfix-korjauksia saatetaan testata vielä perusteellisemmin. Jos ongelma ei ole vakava, Microsoft suosittelee odottamaan seuraavaa Service Pack -pakettia, joka sisältää nämä hotfix-korjaukset. Saat lisätietoja suojauspäivitykseen 2618444 sisältyvien hotfix-korjausten asentamisesta napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
897225 Internet Explorerin koottuihin tietoturvapäivityksiin sisältyvien hotfix-korjausten asentaminen

Huomautus Tarkastele hotfix-korjaustiedostojen asentamisen lisäksi asennettavaan hotfix-korjaukseen liittyvää Microsoft Knowledge Base -tietokannan artikkelia, jotta voit selvittää hotfix-korjauksen käyttöönoton edellyttämän rekisterin muokkauksen.

Lisätietoja sen selvittämisestä, ovatko aiemmat Internet Explorer -tiedostot hotfix-korjauksesta vai GDR-ympäristöstä, saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
824994 Windows XP Service Pack 2- ja Windows Server 2003 -ohjelmistopäivityspakettien sisällön kuvaus

TIEDOSTOJEN TIEDOT

Jos haluat tarkastella näiden pakettien sisällä olevia tiedostoja, napsauta seuraavaa linkkiä:
Suojauspäivityksen 2618444 tiedostomääritteiden taulukot.csv

Sen selvittäminen, onko tietokoneen Windows-versio 32- vai 64-bittinen

Jos et ole varma siitä, onko käytössä Windowsin 32- vai 64-bittinen versio, avaa Järjestelmätiedot-työkalu (Msinfo32.exe) ja tarkastele Järjestelmän tyyppi -kohdassa olevaa arvoa. Voit tehdä tämän seuraavasti:
 1. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Suorita tai Aloita haku.
 2. Kirjoita msinfo32.exe ja paina sitten ENTER-näppäintä.
 3. Tarkastele Järjestelmätiedot-valintaikkunan Järjestelmän tyyppi -tietoja.
  • Jos kyseessä on Windowsin 32-bittinen versio, Järjestelmän tyyppi -arvo on x86-based PC.
  • Jos kyseessä on Windowsin 64-bittinen versio, Järjestelmän tyyppi -arvo on x64-based PC.
Lisätietoja sen selvittämisestä, onko tietokoneen Windows-versio 32- vai 64-bittinen, saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
827218 Tietoja sen selvittämisestä, onko tietokoneessa oleva Windows-käyttöjärjestelmä 32- vai 64-bittinen versio

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2618444 - Viimeisin tarkistus: 20. helmikuuta 2012 - Versio: 4.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Windows Internet Explorer 9 seuraavilla käyttöjärjestelmillä
  • Windows Server 2008 R2 Datacenter
  • Windows Server 2008 R2 Enterprise
  • Windows Server 2008 R2 Standard
  • Windows Web Server 2008 R2
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
  • Windows Server 2008 Datacenter
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Standard
  • Windows Web Server 2008
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
  • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
  • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
  • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
  • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Internet Explorer 8 seuraavilla käyttöjärjestelmillä
  • Windows Server 2008 R2 Datacenter
  • Windows Server 2008 R2 Enterprise
  • Windows Server 2008 R2 Standard
  • Windows Web Server 2008 R2
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
  • Windows Server 2008 Datacenter
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Standard
  • Windows Web Server 2008
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
  • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
  • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
  • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
  • Windows Vista Business 64-bit edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
 • Windows Internet Explorer 7 seuraavilla käyttöjärjestelmillä
  • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
  • Windows Server 2008 Datacenter
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Standard
  • Windows Web Server 2008
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
  • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
  • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
  • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
  • Windows Vista Business 64-bit edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 seuraavilla käyttöjärjestelmillä
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
Hakusanat: 
atdownload kbbug kbexpertiseinter kbfix kbpubtypekc kbqfe kbsecbulletin kbsecurity kbsecvulnerability KB2618444

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com