FIX: Corespondență incorect profilul este afișat în pagina Alert sistem în SQL Server 2008 R2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2616117 - View products that this article applies to.
Microsoft distribuie Microsoft SQL Server 2008 R2 fixat ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 Actualizare versiune.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Când deschideți Sistemul de alertă pagina SQL Server Agent proprietăți caseta de dialog din SQL Server 2008 R2, Sistemul de alertăpagina să se afi?eze incorect careProfilul de poștă electronică proprietatea este setată la profilul de prima.

Note
 • Valoarea Profilul de poștă electronică proprietate este aplicat dacă faceți clic pe ok pe SQL Server Agent proprietăți caseta de dialog. Prin urmare, Profilul de poștă electronică proprietate poate stabili din greșeală la profilul de prima.
 • Profilurile sunt în ordine alfabetică în caseta combo pentru Profilul de poștă electronică proprietate pe Sistemul de alertă pagina.


CAUZĂ

Această problemă apare deoarece caseta combo pentru proprietatea selectează întotdeauna primul element ca element care apare selectat.

REZOLUȚIE

Actualizarea cumulativă informații

SQL a servi 2008 R2

Fix pentru această problemă a fost lansat în pachetul de actualizare cumulativă 10. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL a servi 2008 R2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2591746 Pachetul de actualizare cumulativă 10 pentru SQL a servi 2008 R2
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune de actualizare conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 Actualizare versiune. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cea mai recentă actualizare versiune care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
981356 SQL a servi 2008 R2 construiește care au fost lansate după SQL a servi 2008 R2 a fost lansat

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2616117 - Ultima examinare: 17 octombrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft SQL Server 2008 Developer
 • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2008 Express
 • Microsoft SQL Server 2008 Standard
 • Microsoft SQL Server 2008 Web
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Express
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Web
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Workgroup
 • Microsoft SQL Server 2005 Developer Edition
 • Microsoft SQL Server 2005 Enterprise Edition
 • Microsoft SQL Server 2005 Express Edition
 • Microsoft SQL Server 2005 Workgroup Edition
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2616117 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, nu de un traducător. Deoarece Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, toate articolele din Baza noastră de cunoștințe vor fi disponibile în limba dvs. nativă. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, precum în cazul în care un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. nativă. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nicio inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții săi. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2616117

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com