FIX: Me.Value este evaluată incorect atunci când este folosit pentru a accesa proprietatea valoare unei casete text într-un raport SSRS 2008 dacă raportul are o pagina antet sau un subsol de pagină

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2608108 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Microsoft distribuie Microsoft SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2 (SP2) fixat ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL a servi 2008 SP2 Actualizare versiune.

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Aveți un raport Microsoft SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS 2008) care are o casetă text. Raportul are o pagina antet sau un subsol de pagină.
  • Utilizați Me.value pentru a accesa Valoarea proprietate a casetei text.

    De exemplu, setați expresia vârful instrument din caseta text pentru a = IIF (IsNothing(Me.Value), "Adevărat", "Falsă").
  • Executați raportul.
În acest scenariu, Me.value ar putea fi incorect evaluată la o valoare NULL.

REZOLUȚIE

Actualizarea cumulativă informații

Pachetul de actualizare cumulativă 6 pentru SQL a servi 2008 SP2

Fix pentru această problemă a fost lansat în actualizarea cumulativă pachet 6. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL a servi 2008 SP2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2582285 Pachetul de actualizare cumulativă 6 pentru SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune de actualizare conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL a servi 2008 SP2 Actualizare versiune. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cea mai recentă actualizare versiune care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2402659 SQL Server 2008 construiește care au fost lansate după SQL a servi 2008 Serviciu Pack 2 a fost lansat

REMEDIERE

Pentru a soluționa această problemă, utilizați una dintre următoarele metode:
  • Înlocuire Me.value cu TextboxName.Value în expresie.
  • Eliminați toate pagina anteturi și subsoluri de pagină în raport.

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2608108 - Ultima examinare: 19 septembrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft SQL Server 2008 Reporting Services
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2608108 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2608108

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com