O actualizare este disponibilă pentru a permite delegarea simplu în AD RMS pe computerele bazate pe Windows Server 2008 R2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2605692 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Acest articol introduce o actualizare pentru Windows Server 2008 R2, care permite delegarea simplu în consolidare servicii de administrare a drepturilor Active Directory (AD RMS). După ce instalați această actualizare, drepturile un executiv cu ușurință pot fi delegate asistenți. Această actualizare permite asistenți să aibă același nivel de permisiune acces la conținut protejat prin Information administrare drepturi IRM ca executivului.

Rezoluție

Extensia schemei Active Directory trebuie să se aplice, care introduce atributele msRMSDelegator ?i msRMSDelegatorBL clasei utilizator din Active Directory. Trebuie să se execute un script SQL pentru a activa această funcționalitate.
Note
 • Extinderea schemei Active Directory trebuie aplicate toate pădurile unde RMS licențiere apare.
 • Contul de serviciu AD RMS trebuie să aibă permisiunea de a interoga acest atribut.
 • O aplicație terță este necesar să adăugați valorile la acest atribut noi.
După ce instalați remedierea rapidă, utilizați următorii pași manuali pentru a permite delegarea simplu:
 • Extinderea schemei Active Directory pentru atributul msRMSDelegator .
  1. Copiați următorul text într-un fișier text care este numit AddAttribute.ldf. Asigurați-vă că actualizați câmpul "dc" cu valorile corespunzătoare dacă nu utilizați argumentul - c în următoarea comandă.
   dn: cn=ms-RMS-Delegator,cn=Schema,cn=Configuration,dc=x
   changetype: add
   objectClass: attributeSchema
   attributeId: 1.2.840.113556.1.8000.999999.1.2
   ldapDisplayName: msRMSDelegator
   attributeSyntax: 2.5.5.1
   adminDescription: RMS Delegator Attribute
   adminDisplayName: msRMSDelegator
   oMObjectClass:: KwwCh3McAIVK
   oMSyntax: 127
   linkId: 1.2.840.113556.1.2.50
   isMemberOfPartialAttributeSet: TRUE
   systemOnly: FALSE
   dn: cn=User,cn=Schema,cn=Configuration,dc=x
   changetype: modify
   add: mayContain
   mayContain: 1.2.840.113556.1.8000.999999.1.2
   -
   dn: 
   changetype: modify
   add: schemaUpdateNow
   schemaUpdateNow: 1
   -
   
  2. Executați următoarea comandă ldifde.exe extinderea schemei. În această comandă, Substituentul distinguished_name reprezintă nume distinct al domeniului, cum ar fi "dc = contoso, dc = com. ” (Asigurați-vă că actualizați câmpul "dc" cu valorile corespunzătoare dacă nu utilizați argumentul - c în comanda.)
   LDIFDE -i -f addattribute.ldf -s server: port -b username domeniu parola -j. -c "NC = configurare, dc = X" "NC = configuratia, [distinguished_name]"
 • Extinderea schemei Active Directory pentru atributul msRMSDelegatorBL .
  1. Copiați următorul text într-un fișier text care este numit AddAttributeBacklink.ldf. Asigurați-vă că actualizați câmpul "dc" cu valorile corespunzătoare dacă nu utilizați argumentul - c în următoarea comandă.
   dn: cn=ms-RMS-DelegatorBL,cn=Schema,cn=Configuration,dc=x
   changetype: add
   objectClass: attributeSchema
   attributeId: 1.2.840.113556.1.8000.999999.1.3
   ldapDisplayName: msRMSDelegatorBL
   attributeSyntax: 2.5.5.1
   adminDescription: RMS Delegator Attribute Back Link
   adminDisplayName: msRMSDelegatorBL
   oMObjectClass:: KwwCh3McAIVK
   oMSyntax: 127
   linkId: msRMSDelegator
   isMemberOfPartialAttributeSet: TRUE
   systemOnly: FALSE
   dn: cn=User,cn=Schema,cn=Configuration,dc=x
   changetype: modify
   add: mayContain
   mayContain: 1.2.840.113556.1.8000.999999.1.3
   -
   dn: 
   changetype: modify
   add: schemaUpdateNow
   schemaUpdateNow: 1
   -
   
  2. Executați următoarea comandă ldifde.exe extinderea schemei. În această comandă, substituentuldistinguished_name reprezintă nume de sign-in distins al domeniului, cum ar fi "dc = contoso, dc = com. ” (Asigurați-vă că actualizați câmpul "dc" cu valorile corespunzătoare dacă nu utilizați argumentul - c în comanda.)
   LDIFDE -i -f addattributebacklink.ldf -s server: port -b username domeniu parola -j. -c "NC = configurare, dc = X" "NC = configuratia, [distinguished_name]"
 • Permite delegarea simplu prin actualizarea AD RMS cluster-ului Politica DelegationType.
  1. Copiați următorul text într-un fișier text care este numit EnableDelegation.sql.
   INSERT INTO [DRMS_ClusterPolicies] (PolicyName,PolicyData) VALUES ('DelegationType','1')
   Notă Setarea DelegationType la 0 va dezactiva delegația simplu.
  2. Dintr-o linia Către de comandă care utilizează utilitarul sqlcmd , executați următoarea comandă, înlocuiți SERVERNAME utilizând nume de sign-in SQL Server corespunzător și înlocuiți DATABASENAME utilizând nume de sign-in bazei acoperire de date de configurare AD RMS (DRMS_Config_<ClusterName>_<Port>):</Port> </ClusterName>
   Sqlcmd -E -S SERVERNAME -d DATABASENAME -i EnableDelegation.sql
Pentru a adăuga de valori msRMSDelegator atribut, urmați acești pași:
 1. Utilizați un editor de LDAP precum ADSI Edit (adsiedit.msc) de pe server care se execută consolidare servicii de domeniu Active Directory.
 2. Extindeți NC = utilizatori.
 3. Localizați lnk utilizator (de exemplu, găsiți Executiv), și copie distinguishedName valoarea atributului.
 4. Localizați delegatul (de exemplu, găsiți Asistent admin), și lipiți valoarea pe care ați copiat în pasul 3 în msRMSDelegator valoarea atributului.
Note
 • msRMSDelegator este o func?ie atribut.
 • msRMSDelegatorBL este o func?ie atribut care nu este utilizată direct de către AD RMS.
 • The msRMSDelegator și msRMSDelegatorBL atributele sunt atribute legat. Când o valoare este asociat la una din aceste atribute, Active Directory Domain Services actualizează automat atributul pentru a afișa relație reface programul sursă. msRMSDelegatorBL poate fi utilizat pentru raportarea.

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinată corectării numai problemei descrise în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care se confruntă cu problema descrisă în acest articol. Această remediere rapidă ar putea primi încercări suplimentare. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Hotfix „descărcare disponibilă în partea de sus a acestui articol din bază de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Customer Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau dacă orice depanare este necesar, aveți posibilitatea să creați o solicitare de serviciu separat. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă a numerelor de telefon ale Microsoft Customer Service și asistență sau pentru a crea o cerere separată de imagini, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Hotfix formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Pentru a aplica această remediere rapidă, trebuie să executați Windows Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 (SP1).Pentru mai multe informații despre cum se obține un pachet de service Windows Server 2008 R2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
976932Informații despre serviciu Pack 1 pentru Ferestre 7 și Ferestre a servi 2008 R2

Informații cu privire la registru

Pentru a aplica această remediere rapidă, nu trebuie să modificați registry-ul.

Informații cu privire la necesitatea unui restart

Trebuie să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Informații despre înlocuirea remedierilor rapide

Această remediere rapidă nu înlocuiește o remediere rapidă lansată anterior.

Informații cu privire la fișiere

Versiunea globală a acestui remediu rapid instalează fișierele care avea atribute care sunt listate în următoarele tabele. Datele și orele acestor fișiere sunt listate în marcă de timp universal (UTC). Datele și orele pentru aceste fișiere pe computer local sunt afișate în timpul local împreună cu diferenta de fus orar pentru ora de vara (DST). În plus, datele și orele se pot modifica când efectuați anumite operații cu fișierele.
Windows Server 2008 R2 Fișier notele informative
Importante Remedieri rapide Windows 7 și Windows Server 2008 R2 remedierile rapide sunt incluse în pachetele același. Cu toate acestea, remedierile rapide pe pagina de remediere rapidă cerere sunt listate sub ambele sisteme de operare. Pentru a solicita pachetul de remediere rapidă care se aplică una sau ambele sisteme de operare, selectați remedierea rapidă care este listat sub "Windows 7/Windows Server 2008 R2" pe pagina. Întotdeauna consultați secțiunea „Se aplică la ” articolele pentru a determina sistemul de operare reale, care se aplică fiecare remediere rapidă.
 • Fișierele pe care aplică pentru un anumit produs, reper (RTM, SPn), și serviciu filială (LDR, RDG) pot fi identificate prin examinarea numerele de versiune fișierul așa cum se arată în tabelul următor:
  Reduceți tabelulMăriți tabelul
  VersiuneaProdusPiatră de hotarServiciul sucursala
  6.1.760 1.21xxxWindows Server 2008 R2SP1LDR
 • MANIFESTĂ fișierele (.manifest) care sunt instalate pentru fiecare mediu sunt enumerate separat în secțiunea „Informații fișier suplimentar pentru Windows Server 2008 R2". Fișiere EVIDENTĂ și securitate conex cataloga (.cat) fișierele, sunt extrem de important pentru a menține starea de componentele actualizate. Fișierele Catalogul de securitate, pentru care atributele nu sunt listate, sunt semnate cu o semnătură digitală Microsoft.
Pentru toate sprijinite x 64-bază versiuni de Windows Server 2008 R2
Reduceți tabelulMăriți tabelul
nume de sign-in fișieruluiVersiunea fișieruluiDimensiunea fișieruluiDatamarcă de timpPlatforma
Microsoft.rightsmanagementservices.Shared.dll6.1.7601.218492,363,39229-Oct-201106: 33x 86
Microsoft.rightsmanagementservices.Pipeline.dll6.1.7601.21849356,35229-Oct-201106: 33x 86

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Informații suplimentare

Pentru mai multe informații despre software-ul actualizării terminologia, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
824684Descrierea terminologie standard care este utilizat pentru a descrie actualizările software Microsoft

Informații cu privire la fișiere adi?ionale

Informații fișier suplimentar pentru Windows Server 2008 R2

Fi?ierele suplimentare pentru toate sprijinite x 64-bază versiuni de Windows Server 2008 R2
Reduceți tabelulMăriți tabelul
nume de sign-in fișieruluiAmd64_54901134c230cf8b66d41e3e62185f95_31bf3856ad364e35_6.1.7601.21849_none_ba8d3c6473b7f486.manifest
Versiunea fișieruluiNeaplicabil
Dimensiunea fișierului714
Data (UTC)31-Oct-2011
Ora (UTC)17: 23
PlatformaNeaplicabil
nume de sign-in fișieruluiAmd64_da3f7fd20d719357c79326b1ddc54938_31bf3856ad364e35_6.1.7601.21849_none_147b2ee7938755ea.manifest
Versiunea fișieruluiNeaplicabil
Dimensiunea fișierului716
Data (UTC)31-Oct-2011
Ora (UTC)17: 23
PlatformaNeaplicabil
nume de sign-in fișieruluiMsil_microsoft.rightsman..mentservices.shared_31bf3856ad364e35_6.1.7601.21849_none_6a98f2d071be585a.manifest
Versiunea fișieruluiNeaplicabil
Dimensiunea fișierului2009
Data (UTC)29-Oct-2011
Ora (UTC)07: 23
PlatformaNeaplicabil
nume de sign-in fișieruluiMsil_microsoft.rightsman..ntservices.pipeline_31bf3856ad364e35_6.1.7601.21849_none_2cadeb544a3976fb.manifest
Versiunea fișieruluiNeaplicabil
Dimensiunea fișierului1,628
Data (UTC)29-Oct-2011
Ora (UTC)07: 23
PlatformaNeaplicabil

Proprietă?i

ID articol: 2605692 - Ultima examinare: 27 iulie 2012 - Revizie: 3.0
Se aplică la:
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter
 • Windows Server 2008 R2 Foundation
 • Windows Server 2008 R2 Standard
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2605692 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2605692

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com