ΤΡΌΠΟΣ: Με μη αυτόματο τρόπο ενεργοποίηση/απενεργοποίηση δίσκου εγγραφής προσωρινής αποθήκευσης

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 259716 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο ισχύει για τα Windows 2000. Υποστήριξη για τα Windows 2000 λήγει στις 13 Ιουλίου 2010. Το Κέντρο λύσεων τέλος της υποστήριξης των Windows 2000 είναι ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό σας στρατηγικής μετεγκατάστασης από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το Η πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο ισχύει για τα Windows 2000. Υποστήριξη για τα Windows 2000 λήγει στις 13 Ιουλίου 2010. Το Κέντρο λύσεων τέλος της υποστήριξης των Windows 2000 είναι ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό σας στρατηγικής μετεγκατάστασης από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το Η πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Ορισμένα προγράμματα τρίτων κατασκευαστών απαιτούν δίσκου προσωρινή ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη. Επιπλέον, η ενεργοποίηση της προσωρινής αποθήκευσης εγγραφής δίσκου ενδέχεται να αυξηθεί επιδόσεις του λειτουργικού συστήματος. Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης προσωρινή αποθήκευση εγγραφής δίσκου.

Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση προσωρινής αποθήκευσης εγγραφής δίσκου

 1. Κάντε δεξιό κλικ Ο υπολογιστής μου, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή του Υλικό στην καρτέλα.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείριση συσκευών.
 4. Κάντε κλικ στην επιλογή του σύμβολο "συν" (+) δίπλα του Μονάδες δίσκου κλάδος για να την αναπτύξετε.
 5. Κάντε δεξιό κλικ στη μονάδα δίσκου στην οποία θέλετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την προσωρινή αποθήκευση εγγραφής δίσκου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 6. Κάντε κλικ στην επιλογή του Ιδιότητες δίσκου στην καρτέλα.
 7. Κάντε κλικ για να επιλέξετε ή να καταργήσετε την επιλογή του Ενεργοποιημένη Cache εγγραφής πλαίσιο ελέγχου ανάλογα με την περίπτωση.
 8. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Ενεργοποίηση προσωρινή αποθήκευση εγγραφής δημιουργεί την ακόλουθη προειδοποίηση. Αυτό είναι φυσιολογικό:
Ενεργοποιώντας την προσωρινή αποθήκευση εγγραφής, θα ήταν καταστροφή και/ή δεδομένων απώλεια συστήματος αρχείων παρουσιαστεί όταν ο υπολογιστής αντιμετωπίζει μια αποτυχία ενέργειας, συσκευής ή συστήματος και δεν είναι δυνατή η σωστή τερματισμού.


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 259716 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfilesystems kbhowto kbhowtomaster kbperformance w2000fs w2000perf kbmt KB259716 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:259716

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com