Cikk azonosítója: 2596951 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Ha a munkalap a Microsoft Office Excel 2007 alkalmazásban sok alakzatot tartalmaz, a mutató mozgása és a görgetés lassú. Ez a probléma akkor is előfordul, ha nem látható alakzat az aktuális képernyőn.

Oka

Ez a probléma azért fordul elő, mert az Excel 2007 a mutató mozgatásakor újrarajzolja az összes alakzatot a munkalapon. Ez a probléma akkor is előfordul, ha nem látható alakzat az aktuális képernyőn. Ezáltal a képernyőn épp nem látható alakzatok automatikus újraszámítása megnöveli a mutató és a görgetés válaszadási idejét. Továbbá minél több alakzat található a munkalapon, annál lassabban mozog a mutató.

A megoldás

A hiba elhárításához alkalmazza a következő gyorsjavítást:

983315 Az Office 2007 rendszer gyorsjavító csomagjának leírása (Oart-x-none.msp, Oartconv-x-none.msp): 2010. június 29. (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

A beállításkulccsal kapcsolatos információk

Fontos: Az alábbi szakasz, módszer vagy feladat a beállításjegyzék módosítását is magában foglaló lépéseket tartalmaz. A beállításjegyzék helytelen módosítása azonban komoly problémákat okozhat. Ezért ügyeljen az utasítások pontos betartására. A beállításjegyzékről a módosítása előtt célszerű biztonsági másolatot készíteni, hogy szükség esetén visszaállíthassa azt. A beállításjegyzék biztonsági mentéséről és visszaállításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
322756 A beállításjegyzék biztonsági mentése és visszaállítása Windows rendszerben

A gyorsjavítás automatikus engedélyezéséhez a gyorsjavító csomag telepítését követően a cikket folytassa az „Automatikus javítás” szakasszal. Ha a probléma javítását saját kezűleg kívánja elvégezni, folytassa a „Kézi javítás” című szakasszal.

Automatikus javításA gyorsjavítás automatikus engedélyezéséhez kattintson A probléma javítása hivatkozásra vagy gombra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az Automatikus javítás varázsló lépéseit.


A probléma javítása
Microsoft Fix it 50800


Megjegyzések
 • Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven érhető el. Az automatikus javítás ugyanakkor a Windows többi nyelvi verziójával is működik.
 • Ha jelenleg nem azon a számítógépen dolgozik, amelyen a problémát tapasztalja, mentse az automatikus javítást egy USB-meghajtóra vagy CD lemezre, majd futtassa azon a számítógépen, amelyen a hiba jelentkezett.

Ezt követően folytassa az olvasást a „Megoldódott a probléma? ” című résszel.Kézi javítás

A gyorsjavító csomag telepítése után a gyorsjavítás engedélyezéséhez hajtsa végre a következő lépéseket:
 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a regedit parancsot a Megnyitás mezőbe, majd kattintson az OK gombra.
 2. Locate and then click the following registry subkey:

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Excel\Options
 3. Mutasson a Szerkesztés menü Új pontjára, majd kattintson a Duplaszó (32 bites) parancsra.
 4. Írja be az EnableFastBoundsCalc karakterláncot, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
 5. A Részletek panelen kattintson a jobb gombbal az EnableFastBoundsCalc kifejezésre, majd kattintson a Módosítás parancsra.
 6. Az Érték mezőbe írja be az 1 értéket, majd kattintson az OK gombra.
 7. Zárja be a beállításszerkesztőt.

Állapot

A Microsoft megerősítette, hogy a cikkben tárgyalt jelenség az érintett Microsoft termékek hibájára vezethető vissza.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2596951 - Utolsó ellenőrzés: 2012. január 19. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Excel 2007
Kulcsszavak: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbexpertisebeginner kbfixme kbmsifixme KB2596951
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com